Depiliacijos būdai

17. Apr, 09:09

sveikos:) gal pasidalinkime savo ziniomis ir ypac apie priemones po depiliacijos;)

23. Apr 2010, 22:47

Auksiuke net nezinau kaip ir rasyti,as ta vaska tiek isgyriau bet gal kitom jis nepatinka.nors as kaip minejau ilgai naudoju gal kokius 6ar7metus ir tai kartais buna kad neiskarto nusiplesia,gal persilpnai patraukiu ar ne ta nuotaika depiliavimui,aiskui tai pasitaiko labai retai bet reikia priprasti.tas vaskas vadinas byly depil.morkvine dezute ir nupiesti persikas ir mangas.bet jis pazastu nenudepiliuja o koju nebandziau.as ji naudoju tik bikini visai zonai.o pazastim ir kojom naudoju epiliatoriu.po epiliacijos nieko nenaudoju nors tutejau nusipirkusi kremuka bet greiciau galiojimas baigesi nei as ji sunaudojau,nors mano bikini zona nuo peiliuku ir epiliatoriaus buvo labai jautri,vien randeliai nuo iaugusiu plauku,kadangi as juos isiminedavau pincetu.tame vaske man dar patinka tai kad galima sildyti mikrobangej,tinka ir atveses.tik nesuprantu kam ideta 10juosteliu jeigu jos plaunamos,per 2metus naudojau tik dvi juosteles.beje pirkdama vaska uzmaciau kad tos pacios serijos yra ir raudona ar daugiau i alyvine panasi dezute,kurioje toks pat vaskas tik raso kad tinka visam kunui ir useliam kas turi.tik jei gerai supratau tai be juosteliu o plesiamas taip

22. Apr 2010, 15:01

na pas mane plaukiuku nedaug palyginus ir niera tamsus 😀 iki nestumo as taip pat ir nestumo metu naudojau kremukus, nes ziauriai oda sausa buvo, bet po gimdymo tokia svelni paliko, iskart po gimdymo naudojau aliejuka belmondolio, uzteko 2ju kartu ir viskas 😀 oda aksomine 😀

22. Apr 2010, 14:33

nu manau kremuka reikia naudoti tom, kuriu oda jautresne ir plaukeliu daug, as pvz turiu rytietisko kraujo ir mano plaukeliai tamsus ir ju daug ir oda jautri tai jei nepanaudoju kremo iauga plaukeliai ir todel manau , kad reikia ziuret pagal pdos tipa ir palukeliu struktura😀

22. Apr 2010, 14:14

as taip pat naudoju silkapil ir be saldymo kasetes turiu pries pora metu vyras spadovanojo 😀 tikrai geras, pirma karteli skaudejo ir viskas 😀 nereikia taiup pat jokiu kremuku poto naudoti 😀

22. Apr 2010, 13:44

as turiu braun silkapil ir gan neblogas, bet jis neturi saldymo funkcijos, nors man jos ir nereikia, o drauge turi su ir sako, kad net nejungia jo😀 as pirkau elektromarkt parduotuvej, bet jau pries pora metu geru, bet jei nenaudot jokiu kremu po depiliacijos man ir paberia biski

22. Apr 2010, 13:37

jau man del plaukeliu tai tikra katastrofa, vasara arteja, norisi gi sijona koki nors retkarciais apsimauti, tai vargstu, skusti negaliu, nes paberia, tai depiliuoju su kremais, bet irgi oda jau tokia sudirgus buna, jei nepataikau gero nusipirkti, be to labai greitai atauga, planuoju pirkti epiliatoriu, gal kas gali patarti, kokios firmos ir kur geriausia pirkti, kad butu pakankamai geras ir uz prieinama kaina 😀 buciau dekinga 😀

20. Apr 2010, 21:22

as visom vieto naudoju epiletoriu, pirma karteli tik skaudejo daugiau viskas 😀 nes plaukiukai ploni palieka 😀

20. Apr 2010, 18:29

Mamukai, parasyk to vasko pavadinima. Reiketu isbandyti😀

20. Apr 2010, 07:48

del plaukeliu,blyn kokia katastrofa ☹ esu tamsi,o kojos tamsiai plaukuotos buvo dar paauglyste,nekenciu to.tai jau daug metu skutuosi.bet uztenka i savaite pora kartu,aisku vasara kas antra diena.oj pavydziu tom.kurios neturi tos problemos ☹ matyt su hormonais kazkas.jau galvoju ir pas gyditoja apsilankyt.o nesciai kaip sunku skustis buvo,bet skutausi iki nestumo paskutines dienos.

19. Apr 2010, 23:08

buvo tema apie depiliacija galima ten rasti informacijos jei dar yra ta skiltis kur grozis ir sveikata.bikini zonai as naudoju skysta vaska jau daug metu ta pacia firma.kaiptik savaitgali pirkau 23lt eurokos pardej tik buna.viska isbandziau ir sitas vaskas geriausiai tiko,bent neiauga plaukai ir nepuliuoja.pasisildai mikrobangej ir prie darbo.o pazastis ir kojas tai elektriniu epiliatoriumi.skaudejo tik pirma karta o dabar ramu,negreit atauga.apie peikiukus ir galvoti nesinori,atauga kaip vyram barzda kasdiena.

19. Apr 2010, 20:07

nu va mes rytoj uzsirasem kirptis ir dazyti plaukus, paklausiu gal bus vietos ir epiliacijai😀

19. Apr 2010, 19:52

taip galima ir nesciai,viska galiam nesciai visas grozio preceduras daryt,tik masazo pilvui ne

19. Apr 2010, 19:35

man pirmi kartai ir su epiliatorium asaros istrisko😃 o juk nescia ir galiu vasku depiliuot jauciu?

19. Apr 2010, 19:06

na nera orgazmo malonumas kai depiliuoja bikinio srity 😃 ,bet kas kart vasku depiliuojant plaukas silpneja tai nemalonumo mazeja,na nezianau as jau taip kazkur 12 metu depiliuojuos biki srity,o pazastis pora metu..apie skutima tai net galvot negaliu,gi autaiga ir pleciasi plaukas ir isberia ir nemalonus pojuciai kai atugineja

19. Apr 2010, 16:27

nu man pirmi kartai su epiliatoriumi irgi gan skausmingi buvo😀 bet va mane labiausiai domina bikinio zona ir pazastys, bet mano oda labai jautri ir man nuo kaikuriu depiliacijos budu iauga plaukeliai☹

19. Apr 2010, 15:50

nieko sau dar ir taip buna? man tai weet kremukas patinka, karta drauge kosmetologe bande vasku man kojas nudepiliuoti,tai siaubas,gimdyt taip neskauda😀

19. Apr 2010, 14:54

as kazkada buvau nuejus i toki gan nebrangu salona, bandziau kojas nusidepiliuot vasku, bet jiems tai gavosi, kad jie sluoksni odos nurove, o plaukeliai visi liko... visa vasara beveik pravaiksciojau su kelnem, tai dabar bijau biski

19. Apr 2010, 14:50

ne as ne vilniete,bet manau visose salonuose daro,bet nevisuose daro pilna biki o pazastys manau tikrai visose

19. Apr 2010, 14:47

gal tu vilniete? nes kazkaip noriu ir as pasidaryt pazastu depiliacija vasku, bet noriu eit ten kur jau kas isbandes

19. Apr 2010, 14:29

salone bikini ir pazastis o kojas namie

19. Apr 2010, 14:22

bet tu pati darai ar grozio salone?

19. Apr 2010, 14:09

jau nebeskauda 😃 ipratau per tiek metu,esu bandzisu ir su cukrum,spa daro taip,bet kazkaip vasku papratau,4 savaite srami galva del bikini,pazastu o kojos kas 2 men

19. Apr 2010, 13:59

laimonda, o pazastis ir vasku? neskauda?😃

19. Apr 2010, 13:52

Dovutes,komentaras pribloskiantis😃

19. Apr 2010, 13:45

as tik su vasku ir ne kitaip 😀

19. Apr 2010, 13:44

as tik su vasku ir ne kitaip 😀

19. Apr 2010, 13:37

o ka nors naudojat po depiliacijos? as naudiju epiliatoriu ir po to faberlic priemones, bet nemanau, kad tai geriausia priemone

19. Apr 2010, 12:05

ziauroka😀

19. Apr 2010, 12:05

ziuroka cia😃

19. Apr 2010, 11:30

isivaizduoju vaizda dovute tau vyras pesioja o dukra ziuri😃

1 2 3