Danijos mamytės ir nėštukės

31. Jan, 01:08

Gyvenu netoli Kopenhagos tai sakau smagu butu pasidalint nestumo ispudziais mano nestumas 11 savaiciu.

28. Apr 2010, 19:10

ta prasme klausi ar cia ar lt?
cia Esbjerge😀 jo jau greit,net nesitiki.

28. Apr 2010, 18:24

o tai jau greit na tai kur gimdysi?

28. Apr 2010, 18:08

aha, man geguzes 8 terminas,inesikei gal rugpjuti gimdyt😀

28. Apr 2010, 17:12

pala tau cia neuzilgo gimdyti ane?ar inesikei jau pamirstu as kai su daug mamom bendrauju as,nu visad buna su tuo kugeliu man ir tas pats...bega dienos jau neuzilgo varysim y lietuva smagu pamatysiu artimuosius,na taip smagu buvo bet mazyle pradejo buti nerami tai turejom ateiti y kambary

28. Apr 2010, 17:05

na,zinokis prisivalgiau taip kad sunku pajudet dabar😛 taip jau man buna su kugeliu, vis mazai jo atrodo.
tai fainai pabuvai grynam ore😀

28. Apr 2010, 16:41

o pas mus net kartais saulute sviecia ir vejelio nera smagu ir silta buna na vat na manau jau ir pavalgei kugelio?as tai tvarkiausi soda su drauge

28. Apr 2010, 13:55

na,viskas...kugeliukas pasautas orkaiten,galima ir paguleti😀 oi kaip jums fainai kad kiema turit!
Na,o kas liecia veja,tai bent jau cia pas mus beveik pastoviai vejuota☹

28. Apr 2010, 12:50

na niekis panele,ok vadinsim taip tave,as ir buvau laukia dukra miega tai islekiau trumpam tai smagu alia pas mus vejas truputy yra,na smagu taip turet nuosava kiema pas mus tai cia yra sodas didelis kiemas net smagu buti,na ok panele sekmes skusti bulvytes..😉

28. Apr 2010, 12:31

Ok 😉kazkaip is iprocio emilija parasiau😀
man galit ir toliau "sava" rasyti, as visai pripratau ir jum maziau raidziu spaudyt😉
Buvau biskuti islekus iki pardes, oras tai nuostabus net nesinori namie buti, na, bet kur cia zmogus nusitrenksi,vis pagalvoju tureciau kiemeli savo, guleciau sau ant saulytes dabar😛
Mano vyras dazniausiai savaitgali ryte kiausiniene skania kepa😀 siaip tai negamina.Ai dar labai skanius saltibarscius moka padaryt,man tokie nesigauna😉
Niu ka,varau bulviu skusti, susirasysim😉

28. Apr 2010, 10:47

na but malonu Ziede kad mane vadintum sandra😀

28. Apr 2010, 10:43

sekmes darbuky inesike tau,oi tai skanei darysi sendiena man ti patinka viska gaminti tik kad speciau kai maniskis grys kad butu ka pavalgyti maniskis ir kartais padaro valgyt bet jis tingi gamyti,tai tenka man gamyti...as ir eisiu sendia y lauka su dukra..

28. Apr 2010, 09:09

Jo,del savo vardo esu dekinga teveliams😀 dar neteko sutikti bendravardziu😀
Orelis tai superinis ir pas mus😀 reiks kur islysti is namu.
As tai turiu plana kugeliuka issikepti siandien,su spirguciu padazu...oi bus apsirijimo diena man siandien😃
fainai,inesiki, kad taviskis gamina kartais, tai jau kuom nors sakniu palepins turbut siandien😀
Emilija,tai skaniu balandeliu jums😀

28. Apr 2010, 09:03

labuak meginos oi smagu saulute sviecia per langa turbut bus gera dienele. smagu kad gerai miegojai Žieda žinok niekad nesu girdejusi tokio vardelio bet labai grazus ir is kur tavo mamyte sugalvojo? as vis pagalvoju kada tu cia mums parasysi kad jau turi mazuliuka zinok laukiu kartu su tavimi😀 o emilija ir as megstu balandeliu labai bet tingiu gamint juos kol ta kopustuka issiverdu bet istikro nebesugalvoju ka pagamint sake sendien vyras gamins tik kazi ka😀 na ka kaip ir eilini kart iseinu i darbuka geros dieneles jums

28. Apr 2010, 08:34

Labas rytas,mergaites😀 tikiuosi visos issimiegojusios ir pailsejusios?😀
As tai kaip uzmusta miegojau😛 vos atsikeliau siryt..Mazylis taip pilve vakar vakare davesi,jau vos ne iki asaru,atrode perples ta pilva ir islips😀,tai isvargino mane matyt.
Niu ka linkiu geros ir sauletos dieneles visoms😉

28. Apr 2010, 08:34

labas rytas mielosios,kaip miegojot?koksoras pas jus?pas mus tai lyg silta matau saule sviecia turbut bus smagi dienele o as darysius balandeliu maniskui labai jie patinka tad geros dienos merginos😉

27. Apr 2010, 22:52

malonu ir man vau ydomus vardas negirdetas bet fainas,na as ir nesiskubinau pirktis ant galo viska susipirkau..na taip kad mazai as sendia prisedau prie neto ne tas galvoj buvo kai naujienu laukiau is lietuvos na vat mergina,tad sakau gero vakaro ir iki kito susirasymo😘

27. Apr 2010, 21:46

Malonu susipazinti😀, as- Žieda 😀
Niu kaip ramu cia😀
ka tik gryzom,buvo iki kito miestelio nuvaziave,tai babysame nupirkau mazyliukui dar toki zaisliuka ir patalyne su nuolaida 😛 oi as tai viska pagatava supirkti,gerai kad vyras mane pristabdo,vis sako: niekam cia nereikia, o kaip per kara zmones vaikus augino...😃 nu ir tikrai pagalvoju kad nebutina...

27. Apr 2010, 11:30

taip Emilija vardas dukros o mano Sandra😉

27. Apr 2010, 11:21

Cia apie profsajungas kalbi tikriausiai.Mokam, tik kad nedarbo atveju gautum tuos pinigelius reikia buti metus jiems ismokejes ir dar atitinkama valandu skaiciu isdirbes.tai vat tu valandu gerokai ir pritruks jeigu ka, nes moketi tik praeitu metu rudeni pradejom.Anksciau kol krizes nebuvo vis atrode, ai kam cia pinigelius vejais laidyt...Vat taip vat.

27. Apr 2010, 11:04

ne nebuvom dar nes mes susitvarkem visusu popieriukus tai turim laukt kol atsius leidimus gyvent tada vel i komuna reiks eit cia kazkaip viskas ilgai siunciasi😀 ir tvarkosi😀 o jus nedarot taip yra tokios kaip privacios darbo birzos moki po keturis simtus kr i menesi ir jei tu netenki bo tau kol susirandi kita moka pilna atlyginima bet turi buti metus imokes i ta darbo birza cia visai gerai su ja bent mano pusesare su draugu turi taip pasidare grazus vardukai tavo sava

27. Apr 2010, 10:47

emilija,o koks tavo mazyles vardukas?gal emilija? 😀

27. Apr 2010, 10:46

Nu grazus vardukai😀 Ot nzn kaip cia su vardu registravimu,negirdejau kazkaip nieko apie tai.
Mes tai turim du,vyrui labiau Nikolas patinka, man- Denas.Tai nzn kuri duosim,gal kai pamatysim leliuka bus aisko kuris vardukas jam skirtas😀
Tiesa, ar buvot komunoj susizinot del kompensavimo uz busta?Bliamba,pas mano vyra darbe situacija vis blogeja,vel pradejo zmones atleidinet is darbo,bijau kad nedaeitu ir iki musu☹

27. Apr 2010, 10:46

aciu mielosios kad palaikot mane,nu tikrai inesike galejau dar pamiegoti,nu vat mazylius tiks sapnuojata judvi grazus vardas kamile yra...

27. Apr 2010, 10:01

susigalvojom po keleta bet nezinau dar galvoju keisis galvojom berniukui Nojus o mergaitei Kamile bet cia pasikaitinejau kad kai eini i danijos baznycia del vardo registravimo reikia kad atitiktu biskuti daniskus ar ne taip kazka supratau . kaip jums su vardukais?

27. Apr 2010, 09:49

sveika, inesiki, ot gaila,nu tiksliai butum sau dar miegojus skaniai😛 apie ka galvoji ta ir sapnuoji matyt 😃
o as tai sapnavau savo leliuka bet jau vaikstanti😛
kaip su vardais ar renkat jau su vyru?

27. Apr 2010, 09:46

sveikutes ir as jau atsikeliau😀 atsikeliau naksti i darba o paskambino kad 12 valanad kai jau buvau ir pusrycius pavalgius tai dabar jau nebenoriu miegelio o buciau taip sknaiai dar pamiegojusi😀 tai gerai emilija kad galejai ir tu pamiegot ramiai sianakt. kazkaip visa nakt vaikiskus drabuzelius sapnavau kad pirkau kad pirkau😀

27. Apr 2010, 09:44

Stenkis atsipalaiduoti kiek imanoma,kartok sau mintyse kad viskas bus gerai,Na, stiprybes tau...Mes su tavim😉
Gerai kad nors pamiegojus esi.Mes tai irgi gerai miegojom.Na,laikykis,tau irgi geros dienos😉

27. Apr 2010, 09:31

labas rytas mieloji jau nemiegu as nuo 6 ryto sendia diena labai nervinga lauksiu as ziniu kaip sakiau del tos bedos tai net nezinau kaip jauciuosi nieko nenoriu daryti nebturiu jegu visai...o miegojau tai kaip ir gerai dabe dukryte pamiegoti sendakt o jus kaip?geros dieneles😉

27. Apr 2010, 09:04

Labas rytikas,visoms😀 Kaip issimiegojot panickos?Gal dar miegat visos? 😀

26. Apr 2010, 21:53

ai man tai vis maudena palengva,sunku vaiksciot jau,man rodos ir pilvukas pasmuko zemyn.tai tiek ziniu 😀