Daktaras Klimas

26. Oct, 10:20

Sveikos! Gal kam teko apsilankyti pas daktara Klima? Prasau pasidalinkite savo istorijomis. Aciu.

10. Feb 2012, 22:39

Ne dar, pinigeliu laukiu , tai tada pasidarysiu 😕 Tai nzn ka daryti. Pas klima irgi neuzsirasiau nes tyrimu dar nepadarius, o ir mm man jau pasibaige.O jis sake ateiti su tyrimais atskaicius 10 dieniu nuo gausiausios mm dieniu.

09. Feb 2012, 16:11

niekur 😀
cia as cia 😃 buvau vakar pas giniu 😃
kaip tu? pasidarei tyrimus jau?

08. Feb 2012, 21:33

mukuti kur tu dingus?😀

06. Feb 2012, 21:04

Aisku 😀

05. Feb 2012, 11:34

oj nezn kaip cia paaiskinti, as tas folikulas 😃 tik jis reikalingas ovuliavcijai 😃 kai jis kiausidej uzauga tinkamo dydzio, kad galetu ovuliuoti, td ir ivyksta ovuliacija 😀 tai va ginius pamate kad pas mane toks yra ir tikisi, kad bus ovuliacija, tai liepe myletis 😀

04. Feb 2012, 22:33

O kas per folikula? 😕 Kur ji randasi?

04. Feb 2012, 09:29

ne, nebuvo, o mano vizitas gerai 😀 si karta kazkoks kalbus buvo daktariukas 😃 darydanas exo parode viska man per ekrana ir aptiko pas mane 13mm beveik folikula, tai va liepe myletis siomis dienomis ir melsti sebuklo.. eisiu dbr pas ji 8d vasario, td ziures exu ir bus aisku ar ivyko ov ar ne savaime 😀

02. Feb 2012, 21:41

Dar nesidariau, laukiu pinigeliu. O mm tureciau jau prasideti, bet kolkas dar nepasirode. Kaip tavi vizitas praejo? Rezidentu nebuvo?

01. Feb 2012, 10:39

na va ir td pasiskaiciuok kada tau pas ji 😀 o tyrimus jau atlikai? kur dareisi ir kokius?

31. Jan 2012, 20:50

Radau sianaji kalend. pasiskaiciau, tai vasario 2 turi buti mm 😃

31. Jan 2012, 10:42

😃 o tai kaip dbr bus? ?😃 gal kaip nors atsiminsi 😀 as tai va eisiu rytoj pas ji...
nes snd dar einu viena tyrima pasidarysiu, nes sestd ne visus atliko man...

28. Jan 2012, 18:26

As negaliu prisiminti kada man mm pasibaige,kai nepazimejau,tai negaliu suskaiciuoti 😃 😕

28. Jan 2012, 15:47

hmmm, kaip idomiai jis sako nera, o ta gine sake kad yra... na va tai prasom myletis i diena 😃
reikia pas ji registruotis visada
pasiskaiciuok kada tau bus tiksliai ta diena ir dbr gali rasytis jau nes gali po to nebuti vietos

27. Jan 2012, 21:32

Bet as nzn, sako nera pas tave cistu, o man vis neiseina is galvos is G.namu gines psakyta kad reikia LP daryti, ir kai pasiziuriu i nuorauka kokia turiu tai cista vos nelygi su gimda. Ti sona paskauda ,spazmas buna, jis i tei nekreipia demesio 😕

27. Jan 2012, 21:30

Ir pasake gyventi toliau kaip gyvenau ir negalvoti kad pastosiu, o daug myletis 😃 😃 😃 😃

27. Jan 2012, 21:29

Na jis klause, visko nuo A iki Z. Pasake padaryti visus skydliukes tyrimus, nes sako tu esi sveika,grazi jauna, bet yra skydliauke. Ir dar reikes kitu hormoniniu tyrimu, nes visgi ne visi padaryti... Tikiuosi nereikes GN. O dabar man reikia pas ji nuo tikru mm atskaicioti 9-10 dienu ir ateiti (tai kaip suprantu nereikia registruotis,ar reikia,? ) O kas tie exsai? 😀 Zinok man kai paspaudinejo papus, tai iki siol toks nemalonus skausmas, toks jausmas kad tuoj man vel spaus 😃

27. Jan 2012, 16:29

na jo man tos rezidentes irgi nepatinka, tikiuosi antradieni nebus jokiu rezidenciu...
kd dabar pas ji? surase tyrimus kokius reikia pasidaryti? na jis issiklausineja viska, bet paskui nelb komentuoja tyrimu, tik suraso suraso ir viskas 😃 vakar su savo giniu kalbejau apie Klima, tai sake kad Klimui reikia parodyti kad pati moteris suinteresuota pastojimu, td jis pamato, kad galima tikrai pradeti gydyma.. todel sake nenustepk, kad jis kelis menesius gali tik tyrimus skirti ir td tik gydyma.. jis man tik exus visada daro, bet kartais irgi skaudziai... na jei jau apie GN uzklause, tai manau teks tau ja daryti, DRAUGE 😃nusiteikinek tam 😃

26. Jan 2012, 20:27

Aisku daug klausimu uzdavinejo kaip ir visada kai pirma karta apsilangai pas gine 😀 Ir uzkause ar nedaryta GN, issiganadau, tik montise, kad tik jos nreiketu dryti.) Tai reikia man dabar pasidaryti skydliukes tyrimus visus, nes sake yra gana didele.

26. Jan 2012, 20:25

Na stai ir as mukuti 😀 Keistas jis, bet negaliu pasakyti nieko gero,nei blogo. Man nepatiko kaip pries mano valia rezidente buvo. Ne tik ziurejo,bet dar praktika atliko.Ir supranti, kai kiso man gelezini istrumenta pirstiniu neuzdejo,sakau o kur pirstines, vistek su rankom liecia mano lytinius, tuo labiau ranku neisplove.Buvau pakraupusi,ji tik paraudonavo.O del daktaro,zinok su manim tai kalbejo aisku visko konkreciai nepasakojo,bet pasake kad tas yra,to nera.(pas mane nera skysciu ,gimda nera apvali, bet viskas gerai. Uzklause del plauku,sako ir cia auga plaukai 😃 sakau taip,auga visur ipac ten kur nerekia 😃 Apciupinejo papus (taip nemalonu buvo,biski kaip skausmas,kad trenkti norejosi 😃 )

26. Jan 2012, 16:15

svarbiausia prezikas ir siuntimas 😃 😃
na kaip sekesi tau pas ji???
nebijok, ta GN galima istverti..

25. Jan 2012, 22:12

o siaubas 😕 o kodel taip skauda? ir kraujukas atsiranda? 😕 As bijau kad man to nereiketu! 😕 Na bet jau rytoj eina i taip ilgai laukta vizita 😀 prezikai tasej siuntimas irgi 😃

25. Jan 2012, 13:34

o as 31d eisiu 😀tai lauksim tavo td rytoj ziniu 😀
na ispradziu pasirasiau kad sutinku operacijai, td nuejom i rentgeno kabineta ir ten zinai reikejo atsigulti taip kaip gimdant (tokia poza kojos turejo buti), jinai is pradziu pasiruose viska ir td jau jinai man ta kateteri vede - skausmas nezmoniskas, bet iskenciamas, tiesiog tempia visa pilva, o po to jau kai leidzia vaistus nieko nejauciau...
tik dar telikas buvo prie manes ji leido vaistus ir aiskino viska ka mato, kas kaip...ir vsio... ji lb neilgai trunka, ilgiau uztrunka tas pasiruosimas 😀

23. Jan 2012, 19:11

AS kietvirtadieni pas Klima dumsiu 😀 😀 😀

22. Jan 2012, 18:24

Man reikia kuo greiciau pas ji,nes man siandiena prasidejo skausmai pilvo apacioje,toks jausmas kad gimda skauda. Rytoj paskambinsiu,sakysiu kad man skauda,gal greiciau uzrasys 😕 O tu man papasakok kaip tau dare G.foto?

22. Jan 2012, 16:39

jis dirba kiekviena diena iki 15h
o siaip gali per kompa uzsireginti
greiciau bus

20. Jan 2012, 23:24

Reikia paskambinti uzsiregint, siandiena pamirsau. Tai savaitgali nepaviks, pirmadieni reikes butinai paskambinti. Tu gal zinai jo darbo grafika?

20. Jan 2012, 10:40

na jis toks atrodo visada rimtas, siaip kai paklausi jis atsako tiesiai ir trumpai 😃 jis daugiau stengiasi sau ten viska rasytis, o siaip pries kiekviena vizita turesi pati savo kortele paimti tai galesi smulkiai pasiskaityti 😀nebijok viskas bus gerai 😀o kd tu pas ji eisi?

19. Jan 2012, 19:38

Bet kai pati paklausi jo,tai atsako noriai,ar pyksta?

19. Jan 2012, 19:36

😃 😃 😃 Gerai kad pasakei, reikes nupirkti 😃 Mano mmm reguliarios,viskas ok. Tik kad sona kartais paskauda. Oj nenoriu as tos GF 😕

19. Jan 2012, 09:34

taip, lialia as irgi ten vazineju...
eisiu dbr pas ji antradieni 😀
na o pas tave mmm reguliarios? nes zinai gali buti kad jis irgi tave sius pasidaryti gimdos foto 😀 nes man ten per ja nustate, kad ir gimda tinkama isnesioti leliuka.. na zesim kaip tau bus pirmas vizitas 😀 nepamirsk preziko 😃 ir nusiteik, kad jis nieko nekomentuoja 😃 jei nepaklausi 😃

1 ... 6 7 8 9 10 11 12