Sveikos mamos,norejau paplepet tokia tema,man darytas cezario pjuvis,teko daug iskentet,ir va jau sugyjo viskas bet atrodo ne kaip,buvo pjuvis ir praires,skaudejo labai,na o dabar randas didelis ir idubes,aplink pjuvi kieta,nejauciu odos,norejau paklaust gal kam teko tureti problemu del pjuvio,kada viskas susitvarko?galbut reik kokiu pratimu po pjuvio,ko vengti ir ko ne?:)
pilna narkose dvigubai daugaiu, nei puse kuno nejautros... o kodel tau dave pilna narkoze?
bet man tai dare pilna narkoze
bet man tai dare pilna narkoze
o per nugara kerta del nejautros 😉
praejo 9men, pjuvio vietos nejauciu, pilvas siaubyngai skaudus, nors viskas sugijo kaip ir turi but ☹
Sveikos , man ir beveik pries 5 menesius darytas cezaris, tai butent ta vieta labai jautri, nugara ir skauda, bet buciau nepagalvojus, kad cia del to😀
ojej tai man isvis mazai laiko dar praejo,gal susitvarkys,dar tik pusantro men praejo,tik labai jau platus tas randas ir man va per nugara kerta.
man dar tik 5 men praejo😀
mmm😉 man tai praejo jau 11men
Siaip tai as po cp tai visikai ilgai negaliu buti pasilenkusi,ziauriai kerta per nugaryte.na dar mano randas raudonas ,nors dar nedaug laiko praejo😀
man irgi viskas gerai sugijo,jau baltas randas darosi..prisimenu guliu jau ant to stalo o anesteziologe sako gydytojui darylit taip kad ponia galetu vaiksciot su bikini😀
sveiki..mums ir buvo cp.o sia savaite kaip niekad duria i nugara.nors tu senom lipk,gal tai pasekmes cp☹
Labai dziaugiuosi,kad papuoliau pas gera daktariuka kuris super padare cezario pjuvi.Na dar ir atsiklause,ar bikiny nesioji,ar vientisa maudoma😀Labai retai kas i tokius dalykus atsizvelgia😀 Na ir isvis be jokiu komplikaciju.Na elesan kiek laiko tau praejo po cezario pjuvio?
Po cezario pjuvio leciau gyja viskas
Labuka😀Na man ir dare cezario pjuvi,viskas kaip ir neblogai.Man koky menesi pabuvo aplink ta pjuvi kieta,ir labai niezejo.Tipo daktaras sake,kad tai normalu.Paskui dings visas kietumas.Gyja sako😀na man dar trupuciuka jauciasi aplink ta vieta kietoka.
Sveikos mamos,norejau paplepet tokia tema,man darytas cezario pjuvis,teko daug iskentet,ir va jau sugyjo viskas bet atrodo ne kaip,buvo pjuvis ir praires,skaudejo labai,na o dabar randas didelis ir idubes,aplink pjuvi kieta,nejauciu odos,norejau paklaust gal kam teko tureti problemu del pjuvio,kada viskas susitvarko?galbut reik kokiu pratimu po pjuvio,ko vengti ir ko ne?😀