cezario pjuvis

06. Dec, 03:57

Sveikos mamos,norejau paplepet tokia tema,man darytas cezario pjuvis,teko daug iskentet,ir va jau sugyjo viskas bet atrodo ne kaip,buvo pjuvis ir praires,skaudejo labai,na o dabar randas didelis ir idubes,aplink pjuvi kieta,nejauciu odos,norejau paklaust gal kam teko tureti problemu del pjuvio,kada viskas susitvarko?galbut reik kokiu pratimu po pjuvio,ko vengti ir ko ne?:)

12. Jan 2011, 13:36

o seip turiu drauge kuri kas met buvo operuota tris kartus,bet geriau nerizikuot nei vaiko nei savo sveikata,bent du metus gerai but nepastot,tai sustipres gimda ir busit abu saugus 😀

12. Jan 2011, 13:33

pirmi trys kas keturis metus,o paskutinis po 14metu 😀

05. Jan 2011, 15:38

oho, o kokie tarpai buvo tarp cezariu, koks vaikuciu amziaus skirtumas? kazkaip jau pagalvoju kada antra jau galima butu planuoti.... nenoriu kad butu didelis amziaus skirtumas.

05. Jan 2011, 14:40

sveikutes as ce i jusu temuke,as jau turejau keturis cezarius,ir mano nuomone tokia,kad su lyg kiekviena operacija as jauciaus skirtingai,po pirmo vaiko is lovos neleido lipt savaite,po antro po dvieju paru ,po trecio po paros,o dabar po keturiu valandu sedejau vaiksciojau ir vaikas buvo su manim kita diena isleido namo,tiesa paskutinio stebuklelio sulaukiau UK, jai taip but buve su pirmu gimdymu kaip su paskutiniu tai gali gimdyt ir gimdyt(is keturiu vaikuciu auginu tik tris) o randai tai ir yra randai jie visad duoda zinot kad ten yra pjuvis,jai prispaudi ar patempi pilvo raumenis,bet jokiu diskonfortu nejauciu.Manau medicina tobuleja seis laikais 😉

03. Jan 2011, 11:43

na man is kart pasake (nes buvo planine operacija) kad pirma para po operacijos vaikeliu pasirupins sesutes (aisku, jei nori, jei yra vyras gali ir palikti), tai man kazkaip buvo ramu. Man neskaudejo rando, na buvo gal po 4-5 men kad sudurdavo lyg toje vietoje ties randu, net nustebau kad po tiek laiko, nes taip tai neskaudejo iki tol... bet dabar lyg nieko...

03. Jan 2011, 01:15

na man mazylio nepaliko po operacijos, as aplamai puse paros intensyvios terapijos skyriui buvau, keista, kad kitur palieka su mama, juk dar nelabai is lovos pakilti gali

02. Jan 2011, 19:58

na as tokiu pojuciu nejauciu.Na nzn nei ka tau elansan patarti.Tiesiog stebek save.Jai jau isvien skaudes tai tikrai nelauk vaziuok pas daktare

02. Jan 2011, 17:42

galbut,bet va pzystamai tai pat dare pjuvi ir ji gulejo be vyro,tai nakti akuseres miega,prisikviest be sansu jas,vargse pati kankinosi,kai pagalvoji tai baisu,jug taip skauda...o nei atsikelt negali paimt leliuko jei verkia,ar tai pamatyt.Norejau dar mamytes paklaust,va jau praejo 2men po operacijos,bet pradejau siek tiek jaust maudima ties pjuviu,kai ilgiau pasedziu,ar verta sunerimt?

30. Dec 2010, 16:47

nu bet nesamone kad paliktu, nes juk paciai negalima judintis net pirma diena... manau butu priziurejusios, bet mate kad yra vyras, gal nenorejo apsikrauti darbu...

30. Dec 2010, 16:27

kaip idomiai,o man vaikuti iskart paliko,tai vyras isigando kai pamate kad as net pasisukt negaliu,tai uzsisakem komercine palata kad vyras galetu nakvot ir padet paziuret vaikiuka,nes pati tai net pasijudint negalejau kaip skaudejo.

21. Dec 2010, 14:05

pirma nakti ir man nepaliko, nu buvo kartu iki 24val kol vyras buvo su manimi kartu pooperacinej palatoj, o paskui issinese, sesutes priziurejo nakti, man tik atnesdavo pamaitinti, bet sudejus realiai tai tik kokias 6val buvom atskirai 😀

18. Dec 2010, 12:30

oi kaip as jum pavydziu, mes su maziuke tik 4para buvom kartu, nes mazoji vaiku ligu skyriui gulejio, o beto pirma para pooperacinej palatoj gulejau, ten vaikiuku nepalieka kartu. bet kai mane perkele i vaiku ligu skyriu buvau beproto laimynga, juk kartu gulejom 😀

18. Dec 2010, 12:21

man taip pat buvo atliktas cezario pjuvis. nes nesu tikra kad buciau iskentusi naturalu gimdyma. skaudejo gal ilgai pjuvio vieta. maziukui 1.4 tai dbr jauciasi tik tada kai pakeliu kazka sunkiau arba net tada kai maziukas uzlipa ant pilvelio. o paliesti vis dar baisoka ir net negera ta vieta. brr

14. Dec 2010, 19:35

man ir 5 men po cezario, tikrai jauciuosi puikiai, labai greit atsigavau, pirmis dienomis tik skaudejo, labai graziai sugijo, randas toks plonytis, tikrai neryskus, net nesitikejau kad taip graziai atrodys, be to ir bikini galiu detis, nesimato jo 😀 man dare spinaline nejautra, pirma isgirdau maziuko verksma, pirma pabuciavau ji 😀 po operacijos kita diena sakiau sesei jei taip tai galeciau gimdyti ir gimdyti 😃 esu viskuo patenkinta, jokios baimes jei reiks antrai operacijai 😀 (beje, buvo planine operacija, i ligonine nukeliavau ryte su sypsena, be jokios baimes)

14. Dec 2010, 18:44

vaikai didziausias turtas😀

14. Dec 2010, 18:28

Kaip tik siandien su vyru kalbejom,Dieve kai pagalvoji,koks stebuklas yra vaikai,jug tavo organizme uzsimezga givybe,as net svaigstu kad turiu dukryte,ir koks geras jausmas kai pamatai savo turta nors ir iskenti tuos skausmus😀visas gyvenimas net pasidaro spalvingesnis😀

14. Dec 2010, 14:33

Pas mane situacija tokia,kad susikerta CP randas ir apendicito randas. Jau metai praėję, šiaip niekur nieko nejaučiu, tik toj susikirtimo vietoj kartais patempia.Nugaros greičiau juosmens skausmai buvo pradžioje, o dabar praėjo. Man taip pat darė dalinę nejautrą, nors aš jau ir taip buvau leisgyvė.Visiškai nebijojau nei skausmo nei ką.Meldžiau tik kad mano vaikutis gimtų gi pagaliau sveikas. Ojaučiau tik tokį erzinantį tempimą,traukimą iš pilvo.Tuo metu traukė mano turtą 😀.Paskui labai skaudžiai sugėlė.Neklausiau dėl ko, bet manau kad siuvo tuo metu.Kiek atsimenu, buvo nežmoniškai šalta, drebėjau kaip epušės lapas. Matyt, dėl nuovargio.O anesteziologė sėdėjo man prie galvos, nuolat kalbino, juokavo. Tokia jaunutė.Visi ten tokie jauni buvo, išskyrus chirurgą, su barzda😀Mannet šokas pradžioj buvo, kaip pamačiau, vos ne paaugliai😀juokauju, aišku.Nu bet labai jauni žmogiukai tokius rimtus darbus daro.

14. Dec 2010, 12:14

taip, tas yra svarbiausia 😀

14. Dec 2010, 10:51

Taip,na bet svarbiausia kad visom viskas gerai,ir musu leliukai auga sveiki😀)

13. Dec 2010, 23:04

skausmas butu dzin jei buciau mazyle bent macius, o db viskas kaip per migla, tik lyg ir verksma girdejau. laimingos esat, tos kuriom pasiseke pamatyti maziukus. baltai jums pavydziu. 😀

13. Dec 2010, 20:00

mano maziuke tai vyras pirmas pamate,jam pilna ispudziu,akusere liepe jam nusirenkt virsutinius rubus ir sildyt maziuke,tai sake kad susigraudino net,na o mane atveze tika kai atsigavau,tai po 2 su puse valandu,kai padave man dukryte verkiau is laimes krokodilo asarom😀Na o mamuk83,siaubas,mane net siurpas nukrete kai perskaiciau kad viska jutai,jug baisu,skausmas be proto didelis,vaje vaje...

13. Dec 2010, 12:55

aleks manau taipvisom 😀 mano anesteziologe taip pat buvo superine, kalbino, uz rankos laike, pasakojo kas kur, kol nepamaciau matini stikla ir per ji viskas mates ka man daro (is sono) , tureju ka veikti, ki leliuka isnese 😃 vyras tais ake verke kaip uz duru 😃 kai isgierdo maziukes verksma issigandop kad kazkas blogai 😃 bet mama nuramino,kad kaip tik gerai 😃 D: 😃

13. Dec 2010, 12:42

bet auksciau rando pilvas mano dar kietas biski..as ir pradejau verkti kaip gime.net dabar pagalvojus asaros pasirodo 😀

13. Dec 2010, 12:39

o manes tai nekas ir neklause ar pilna daryti ar ne..man tai biski buvo baisu,prisimenu drebeti pradejau.bet anesteziologe tai puiki buvo.laike per visa operacija manes uz rankos.kalbejo su manim 😀

13. Dec 2010, 12:26

mamukas, po manes viena mamyte operavo ir jai leido rezidente ir nepataike, tai jai ir viska jauciancei pjove ☹ , bet daktaru aplaidumas koks 😤 , mena operaves gydytojas pastovei tramke per kojas ziurejo ar tikrai nejauciu, geras daktariukas buvo 😀

13. Dec 2010, 12:25

nieko nejauciau ir visiskai nebaisu buvo, man norejo duoti pilna narkoze, bet papriestaravau nes noreju pamatyt pirma is artimuju savo dukryte 😀 😀 😀 o pilna narkoze daugiau duoda salutinio poveikio ir po jos sunkiau atigauti 😉

13. Dec 2010, 11:26

elansan tai tame ir esme, kad as jauciau kaip mane pjove ir is skausmo nualpau, nes nesuveike man nejautra, o gydytojai i tai net neziurejo. tai anesteziologe iskarto dare pilna narkoze, nes atsipaipaliojau jau palatoj. o baisu buvo tai labai. nes realiai nesitikejau to, ka patyriau. ☹

13. Dec 2010, 10:03

o ta puse narkozes kai duoda,visiskai nieko nejautet?ar nebuvo baisu gulet ant stalo ir zinot kad pjauna pilva?as tai labai bijojau....☹aisku verta,kai toki leliuka poto laikai ant ranku😀

13. Dec 2010, 09:59

man daktare patare jog geriau pilna narkoze.Dar ir as labai jautri,jau kai ant operacines stalo gulejau,asaros upeliais riedejo is baimes,labai bijojau😀Tai jei butu dave man nepilna narkoze,tai vien is baimes buciau atsijungus ant stalo😀)Aisku ta narkoze man atsiliepe,po operacijos sirdis galvojau isleks,sunkiai atsigavau...

12. Dec 2010, 22:05

sveikutes, as taip pat po cp. pamenu pirma menesi ar net du, tipdavo desines puses klubas, skaudedavo nugaro. nuejusi pas daktare suzinojau, jog tai nuo spinalines nejautros, o kadangi man dare ir spinaline nejautra (kuri nesuveike) ir pilna narkoze viskas sustipreja. dar ir db kartais nugara nudiegia lyg su adatom, bet manau kad viskas praeis. po cp netepiau jokiu kremu ant rando. mano odos struktura tokia, kad randai iskilus buna ir kieti. taciau gyd. patare patepti contratubex tepaliuku. gaila kad man nepadejo, bet gal jums pagelbes. 😀 po cp jau pusantru metu praejo

1 2