Labas mamytės, galbūt esate pasiėmusios paskolą iš banko būstui? Būtu įdomu pasikonsultuoti, kokį banką rinkotės? Kokiam laikui ir kiek mokate per mėnesį?
Labas mamytės, galbūt esate pasiėmusios paskolą iš banko būstui? Būtu įdomu pasikonsultuoti, kokį banką rinkotės? Kokiam laikui ir kiek mokate per mėnesį?
tėvai paliko tai va ir džiaugiuos...bet koks ilgas tarpas 40 metųųųųųųųųųųų
tai tau gerai, jog galejot busta be skolu isigyti 😀
o įdomu, jei mano vyras dirba užsienį, mano pajamos nedidelės, bet užstatą turim ar gautume paskolą😀
nemoku nemoku nes su paskolom reikalų neturiu ir nenoriu turėt😀
dikuza- nemoki skaiciuot 😉 jei 100 padauginsi is 6.5- gausi 650 😀
Odeta tai ką jūs pasiskolinot daugiau nei 2000000? ar aš nemoku suskaičiuot
o kur išeis butas 3kambarių už 100t.? ar senos statybos?
na imant busto paskola, privaloma apsidrausti, o ir pati busta reikia drausti. 😀
Tai gerai uždirbat. 😀 Esu kažka girdėjusi, kad jei apsidraudi gyvybės draudimu, tuomet laiduotojo nereikia. Nenorėtume kišti tėvų į savo reikalus. 😀
musu pajamos isnese, tai laidavimo neprase. 😀
Taip mes ir planuojame iš Nordea banko imti. Bet Jūs turbūt abu dirbantys. O pas mus tik vyras pakolkas dirba. Ar reikėjo, kad kas iš tėvų laiduotų?
mano paskola 6.5 k. didesne. Emiau 40 metu, jau numokejom 4 metus. Siuo metu geras salygas siulo Nordea ir Snoras.
Tai gal ne paslaptis koks tas paskolos dydis yra jūsų? Nes mes norime apie 100 tūkst. imti, 30 metų, kad išeitų 3 kamb. butas.
as esu pasimusi SEB banke. Imokos dydis priklauso nuo paskolos dydzio 😀