Būsimos mamytės Mažeikiuose

19. May, 10:26

Sveikos Mažeikietės.

26. May 2010, 11:01

Aš dabar tik geltonus ir baltus siūliukus beturiu - baigėsi mano zesursai 😀
Man tai išvis labai gražu kai vaikučiai aprengti tais megztais, nertais rūbeliais. Kai ruošėmės krikštynoms - tiek internete visokių grožybių prisižiūrėjau. Mmmmm... Ir nutariau, jei vat dabar bus mergytė, tai krikštysiu tik su nerta ar megzta suknute. Man daug gražiau nei tie šilkai visi... 😀

26. May 2010, 10:56

O taip, man mezgimas - pats geriausias relaxas. Sau nusimezgu visokius megztinius, o va leliukui net paprastus batukus numegzti kol kas man atrodo sunkoka.. 😀

26. May 2010, 10:56

as per jomarka roziniu ir zydru vilnoniu nusipirkau 😀

26. May 2010, 10:55

Ojei, kokių gražių batukų čia įmetei.... Super 😉 Užkabinot ir mane, merginos 😃 Reikės važiuot gražių siūliukų pirkti 😃

26. May 2010, 10:54

na nesu gera mezgeja, neturiu kantrybes, tiesiog stresa l. gerai nuima mezgimas 😀

26. May 2010, 10:52

Kai dalyvaus lietuviai, tai bent iš smalsumo pažiūrėsiu - pateks į finalą ar ne... 😀
Na, jei mokėjai gražiai megzti - tai atgaminsi įgūdžius 😉 O man kažkaip labiau patinka nerti.... Nors man labai gražu iš mocheros numegzti darbeliai.... Gal reikės ir man ką sugalvoti.... 😀 Vistiek šiom dienom ne labai yra kas veikti, kai toks prastas oras 😀

26. May 2010, 10:51

aciu uz nuoroda, tikrai graziu yra, tik as vaseliu nemoku ...

26. May 2010, 10:48

http://picasaweb.google.com/dlperez2/MediasYZapatitos#
Čia yra gražių batukų pvz.

26. May 2010, 10:43

Na Eurovizija is tikro siemet niekam tikusi, is viso nebuvo graziu dainu. lietuviai dainuos ryt, pasirodys patys pirmieji.
Panduk, kazkada mokejau graziai, dabar bandau tik atgaminti senus prisiminimus 😀

26. May 2010, 10:41

Aš biskutį atsilikusi, kas liečia euroviziją, ar lietuviai vakar pasirodė? 😀

26. May 2010, 10:41

O aš tik pradžią Eurovizijos pažiūrėjau ir nuėjau gulti. Nužkabino manęs visai tas pusfinalis, nemačiau nieko gero. O oras šiandien tai tikrai prastas, tinginys tik ima, nesinori nieko veikti... 😀
Tai gal gražiai moki megzti, Odeta, kad apsiimi visoms draugėms padovanoti po batukus? 😀

26. May 2010, 10:30

milke- sveikinu su judesiukais 😀 As siandien sudirgusi, gal kad ilgai eurovizija ziurejau, arba todel, kad oras baisus... Vakar pradejau megzti batukus 😀 pradziai ne sau- draugem 😀 labai jau gausus siu metu derlius bus- sarase 5 nestukes, jau neskaiciuoju pazistamu 😀

26. May 2010, 10:25

Nea, jau nebeina. Biški sirguliavo čia paskutiniu metu, be to darželis dirbs tik iki birželio 1 d. - tai nusprendžiau nebevesti čia tas porą savaičių. Pasipratinom ir užteks 😀 Be to jau ir pati tingėjau anksti keltis, vežti jį ir t.t. O nuo rugsėjo, tikiuosi, jau eisim normaliai vėl.

26. May 2010, 10:22

O sūnelis į darželį neina?

26. May 2010, 10:19

Niu tai sveikinu su pirmaisiais judesiukais 🌷 Labai smagu 😀
Mezgiau ir aš pirmajam vaikučiui batukus, bet taip ir neuždėjau, nes per mažus numezgiau 😃 Tai dabar tik pleduką apsinėriau gražiai 😀 Nebeužsiimsiu mezgimais.... 😀
O nuotaikos tai pas mane visai geros. Ką tik kavytės atsigėriau ir dabar kariauju su sūneliu, kad apsirengtų.... Kažko nesutariam šiuo klausimu paskutiniu metu 😃

26. May 2010, 10:12

Labas rytas! Man nuotaikytė gera, vakar vakare pajutau judesiukus! Na, bent jau mums taip atrodo, nes ir vyras ausį prikišęs kažką juto 😀 Pradėjau megzti batukus, mezgu ir net nenutuokiu ar jie kam nors tiks, nes neturiu patirties su vaikiškais dydžiais 😀
Kaip Jums nuotaikytės?

26. May 2010, 10:06

Labas rytas, merginos 😉 Kokios šiandien nuotaikos?

25. May 2010, 18:48

Anksčiau gyvenau Klaipėdoje..

25. May 2010, 17:57

O kur anksčiau gyvenai , Milke?

25. May 2010, 17:57

Ne taip parašiau pavadinimą - iš Tirkšlių 😀 Kažko paskutiniu metu akys pradeda streikuoti - visgi nėštumas daro savo 😀

25. May 2010, 17:54

O as mazeikiuose gyvenu nepilnus metus, tad irgi nelabai gaudausi 😀

25. May 2010, 17:52

Aaaaa, supratau 😀 Dėkui 😉 Aš kai pati Mažeikiuose gyvenu tik keli metai (pati esu iš Tirkšių), tai dar ne visai gaudaus kur koks darželis ar mokykla 😀

25. May 2010, 17:50

berzelis yra prie maximos, tas pirmas, galu remiasi i draugystes gatve, o uz jo yra gintarelis. As manau, kad pavasari uztenka uzsirasyt, kad nuo rudens pradet eiti.

25. May 2010, 17:47

Nu ne, nemanau.... 😀 Niu jei nori, gali užsirašyti, bet nieko nenutiks jei ir neužsirašysit iškart. O juo labiau kad dabar nebėra tokių eilių kaip anksčiau, manau kai kur ir trūksta net vaikučių...

25. May 2010, 17:33

Tai kaip supratau, tikrai nereikia vos gimusi vaika uzrasyti i eile?

25. May 2010, 17:25

O kur yra tas Berželis? Mes dabar mėnesiuką pabandėm eiti į Delfiną ir likau tikrai patenkinta 😀 O užsirašę buvom nuo metukų.

25. May 2010, 16:55

na as tik i berzeli nevesciau, o visi kiti tikrai padorus. Daug kas pasaka, delfina, eglute, buratina giria. Manau, kad reikai rinktis arciau namu 😀

25. May 2010, 16:52

Šiaip Mažeikiuose, palyginus, nemažai vaikų darželių, yra iš ko rinktis 😀

25. May 2010, 16:50

gal dabar pakeite. Atejo nauja vedeja, gal ir nauja tvarka atsirado 😀

25. May 2010, 16:42

Internetiniame Bitutės puslapyje rašo, kad nuo dviejų metų priima.