Būsimos mamytės Mažeikiuose

19. May, 10:26

Sveikos Mažeikietės.

01. Jun 2010, 08:24

na tai igus ranka ir numegsi greitai 😀 As siandien planuoju i Migle vaziuot pasidairyt 😀 reikia krikstasuniui dovana nupirkti, tuo paciu susiziuresiu, kiek kas kainuoja 😀

01. Jun 2010, 08:21

Labas rytas, tai, kad pacius lengviausius issirinkau 😃

01. Jun 2010, 08:07

labas rytas,
milke, gal labai sudetingus pasirinkai? 😀

31. May 2010, 18:35

O aš dar tik vieną batuką numezgiau, ir tą patį iš trečio karto 😀 Kažko sunkiai sekasi man ☹

31. May 2010, 13:13

1 numezgiau, antrus baigineju 😀 Kazkaip vel ikvepimas dingo, siandien sumasciau spinteles virtuveje susitvarkyti 😃

31. May 2010, 12:27

Niu kaip sekasi batukus megzti? 😉

31. May 2010, 12:26

Tai aišku, bus dar laiko ir progų... 😀

31. May 2010, 12:24

Na kai bus mazylis, tyada vienu kartu abiems padarysit 😀 tu galesi su vezimuku vazinetis, o tetis su sunum selioti vaiku parke 😀

31. May 2010, 12:22

Nu mes vis neprisiruošiam paso vaiko padaryti, tai ir nenuvažiuojam.... Be vaiko nesinori važiuot. Ir iš kitos pusės - dar tikrai mažiukas buvo, nebūtų jam dar taip įdomu. 😀

31. May 2010, 12:19

na dar bus tu progu, Amtukas praaugs, jam idomiau bus. mes pirma karta buvom ,kai Ugnei 3 m. buvo, tai daug kur pabijojo eit zaisti, nes per maza buvo 😀

31. May 2010, 12:18

Gėda prisipažinti, bet mes taip dar ir nenuvažiavom į Ventspilį 😀 Vis planuojam, planuojam.... 😀

31. May 2010, 12:16

Tai aisku, kad smagu 😀 Vis atrakcija. Mes dar i Ventspili, kol nera l. karsta planuojam nulekti 😀

31. May 2010, 12:15

Niu tai vistiek fainiai 😀 Vis geriau, nei namuose būtumėt prasėdėję....
Mes tai dabar mastom apie delfinariumą.... Pernai su Matuku buvom tik jūrų muziejuje, o šiemet jau didesnis, tai jam bus įdomu ir delfinus pamatyti 😀 O aš kai išvis akvariumų fanatikė, tai man taip patinka vaikštinėti po jūrų muziejų.... 😀

31. May 2010, 12:12

Su uosviais ir ju darugais 😀 Jie dar dukra su jos sunum vezesi 😀 Zodziu- su senimu laika leidom 😉

31. May 2010, 12:11

Niu va, bus proga dar kartą aplankyti 😀 O vieni ar su kompanija važiavot?

31. May 2010, 12:10

dabar dar perskaiciau, kiek muzieju praleidom 😃 reikes dar viena karta rata sukti, kad paziuret tai, ko nepamatem, nes nezinojom 😀 ekspromtu susiroganizavom, tai nebuvo laiko issisniukstinet, ka idomaus galima pamatyti 😀

31. May 2010, 12:05

Ohoho, tai čia jau tikra kelionė gaunasi 😀 Reikės pasiskaitinėti internete... Labai įdomu.... 😀

31. May 2010, 12:02

Tervetes miskas yra uz kokio 100 km nuo mazeikiu, vaziuot per Zagare reikia. O Alyvu parkas Dobeleje, ji 20 km nuo Tervetes. tai apsukom rata toki, grizom per Saldus- viso apie 300 km. Apie juos galima pasisikaityti internete, labai grazu. Ti kjau reikia patogia avalyne apsiauti, nes atstumai milziniski, Tervetes miskas uzima 1200 ha 😀 Matukui butinai vezimo reiketu 😀
Mes dabar darysim dar viena ekskursija, kai rozes zydes- i Rundales pili vaziuosim. Panasus atstumas nuo mazeikiu, tik is Zagares reikia suktis i desine 😀 Ten vaiksto dvariskiai, stilizuotos programos buna.

31. May 2010, 12:00

Mano šeimyna šiaip tai ne labai mėgsta žuvį, bet taip paruoštą visda suvalgo 😀 Tik aš niekada nepilu vyno ir naudoju daržovių sultinį.

31. May 2010, 11:59

ŽUVIES FRIKASĖ

600 g žuvies filė
2 v. š. miltų
3 v. š. sviesto
1 vidutinio dydžio svogūno galvutė
1/2 citrinos sulčių
1 kiaušinio trynys
100 ml balto vyno
100 ml žuvies sultinio
druskos, pipirų, petražolių, krapų

Supjaustyti žuvį gabaliukais, pabarstyti druska, pipirais, apvolioti miltuose ir apkepinti svieste. Išimti žuvį į lėkštę.
Susmulkinti svogūną ir apkepinti svieste, kol pagels ir suminkštės. Supilti vyną, sultinį, citrinos sultis. Nuolat maišant plona srovele supilti kiaušinio trynį, lengvai išplaktą su 2 v. š. vandens.
Sudėti atgal žuvį ir patroškinti 10 min.
Patiekiant pabarstyti žalumynais.

P. S. vyno ir žuvies sultinio neturėjau, tai vietoj jų įpyliau 200 ml vištienos sultinio iš kubelio.

31. May 2010, 11:57

Odeta, o čia tolie tie parkai kur jūs buvot? Niekada nesu buvus.... Man irgi labai patinka pavaikštinėt po gamtą, tai norėtusi kur nuvykti... Labai norėjau aplankyti tą tulpių dvarą (už Šiaulių ten kažkur yra) , bet mums išvažiavus pradėjo lietus lyti, tai taip ir nebeužsukom... Bet sakė vaizdai tai nerealūs ten 😀

31. May 2010, 11:56

as sriubos pasiilgau, tai su Ugne sutarem, jog bus burokeliu 😀 O kaip tu gamini zuvies frikase?

31. May 2010, 11:54

Labukas, Odeta 😀 Niu visko gali būti 😃 Arba tingėjo, arba norėjo dar paaugint.... 😃
Aš jau irgi mastau apie pietus... Kadangi vyrai vakar žuvį paleido, tai teks važiuot dabar į parduotuvę jos pirkti....😀 Užsimanau šiandien žuvies frikasė su bulvytėm ir morkų salotom... Mmmmm Senokai bedariau.... 😀

31. May 2010, 11:50

labas panduk, nu svarbiausiai geros emocijos 😀 ar nebuna taip, kaddazniausiai zvejai tingi savo laimiki isdorot, tai ir paleidzia 😀

31. May 2010, 11:50

Niu aišku..
Mano galvoje jau sukasi mintys apie maistą 😀

31. May 2010, 11:42

Jo jo - pagavo 😉 Beveik 4 kg. karpį (lygtais ) 😃 Bet kai ten mano tėvų tas tvenkinys, pilnas žuvų - tai jiems ir kimba 😃 Bet aišku niekas jos nevalgė - nusipaveikslavo ir paleido atgal.... Vien tik atrakcija 😉

31. May 2010, 11:32

Ar pagavo ką nors valgomo? 😀

31. May 2010, 11:11

Oooo, tai kiek baliukų savaitgalį buvo 😀 Labai smagu 😀 Mes tai vakar irgi šašykus kepėm pas mano tėvus, vyrukai žvejojo tvenkinyje... 😀

31. May 2010, 10:59

Oho. Tikrai Odetos savaitgalis buvo turiningas. Dievinu gamtą ir gryną orą.. Tik dabar kvapų man per daug yra 😀

31. May 2010, 10:36

labas rytas ,
As siandien jau pas gydytoja nulekus buvau 😀 Prasitesiau nedarbinguma dar savaitei 😉 Savaitgalis gana turiningas buvo, sestadieni teko 30+30 gimtadieniuose sudalyvauti 😀 Kaip milke sako- svente skrandziui buvo, o vakar vaziavom i Teterves parka, paskui i Dobele, ten nuostabus alyvu parkas. Nusikaliau juodai, kojos istino, bet vardan tyros gamtos ir graziu vaizdu tikrai vertta buvo 😀