Būsimos mamytės Mažeikiuose

19. May, 10:26

Sveikos Mažeikietės.

22. Aug 2010, 18:43

Niu labai jau gražiai atrodai, Odeta 😉 Tikrai ne burundukas 😀

22. Aug 2010, 18:38

tai vyra gali paniurkinti 😉

22. Aug 2010, 18:36

as kviecius su sustirtintu pienu valgau 😃 Ugne pas senelius, ner ka veikti...

22. Aug 2010, 18:35

eik tik burunduk tu 😉 graziai labai atrodai!!! 🌷
As pati sedziu dab prie kompo apsisnerkstusi saldainiu popieriukais 😀

22. Aug 2010, 18:32

labute,
ta knyga beveik 25 Lt. As susikeliau foto, tai jauciuos kaip burundukas, siandien is viso negaliu uzsiciaupt, vis kazka kramsnoju, kaupiu atsargas ziemai 😃

22. Aug 2010, 18:31

Sveikutes. Nebuvome pajuri, mazeikiuose kimarinom visa savaitgali 😉
Del vyro dalyvavimo gimdyme, tai as labai noreciau, kad iki galo su manimi butu, bet kadangi as savo brangiausiaji siek tiek jau pazystu, tai nemanau, kad jam reikia viska pamatyti.. 😀
Odeta, kiek kainavo ta knyga, kur kolegei dovanojai? 😉 man ir ne prosal butu tokia paskaityti 😀

22. Aug 2010, 16:17

gal i pajuri isleke. Zadejo vaziuot.

22. Aug 2010, 16:10

Ė, o kur šiandien Milkė? 😀

22. Aug 2010, 16:09

Nu jei visda įdarbina - tai aišku, kad pabosta 😀

22. Aug 2010, 16:07

na sunus jau "atsikando" darbu,. Nuo 13 m. sode nama state, sako- viskas, uzteks! Aisku, kai reikia rimtai kazka apdet, tai padeda, bet mano uosvis jau toks, jis sugalvos visiskai nesamoninga darba, kurio gal ne nereikia daryt, kad tik nesedetum dykai.

22. Aug 2010, 15:59

nu bet padėt uošviams kažką padirbėt - irgi reikia 😀 Jie augino sūnų, pagalbininką, tai reikia ir tėvams padėti nors kiek 😉

22. Aug 2010, 15:43

jooo... gales eit siuret savo "siaubiaku" 😃

22. Aug 2010, 15:42

Siaip tradiciskai atvaziuoja sestadieniais, bet kadangi vakar buvom isvaziave, nesusitikom, tai pakvieciau siandien. Matai mano vyras su tevais mazai bendrauja, vengia pas tevus vaziuoti, tai as bandau islaikyt gerus santykius su uosviais ir kvieciu pietu, nes tai vienintele proga sunu priverst pasikalbet su tevais 😀 Ir jis pats dziaugiasi, kad gali ta padaryti. Mano uosviai geri zmones, bet jei nuvaziuoji pas juos, tuoj pristato kazka dirbt, jie nesupranta, kaip galima sedet ir kalbetis, o pas mus susedam prie stalo ir kalbam 😀

22. Aug 2010, 15:39

Tai šiandien galėsi visą dėmesį skirti tik vyrui 😉

22. Aug 2010, 15:35

Bet pas tave, žiūriu, dažnai uošviai pietų atlekia? 😀 Įsivaizduoju, kaip tu jautiesi - man tas pats kai Matuką išsiveža 😀 Tik dabar jau yra kas dėmesio reikalauja 😀

22. Aug 2010, 15:32

Uosviai buvo pietu atvaziave, isiveze Ugne pas save nakvinai, tai taip keista. Nemoku apsakyt, kaip jauciuos, vos tik ji isvaziuoja, man tokia kaip tustuma atsiranda. Juk neskiriu vaikui 100 proc. savo demesio, bet man smagiau, kai nuolat girdziu jos ciuskejima.

22. Aug 2010, 15:30

Ačiū ačiū, Odeta 😉 Jūsų šeimyna irgi labai graži 😉 O kai bus dar ir Jokubėlis - tai bus dar gražesnė 😀

22. Aug 2010, 15:27

panduk- labai grazi seimyna 😀 su tokiu baltu pavydu paziurejau. Graziu tevu grazus ir vaikai 😉

22. Aug 2010, 15:27

Missk, šiaip tai manau, kad ne labai verta 😀 Aš jau prieš pusmetį apskambinau Klaipėdos, Vilniaus vaikų odontologus ir jie visi tą patį pasakė. Jei jau pradėjo trupėti - tai ir trupės, nesustabdysi. ☹ Dabar svarbu tik saugoti kitus dantukus - valyti, neduoti jokių sulčių (ten tų Kubiš ir pan.), saldainių, čipsų ir t.t. Svarbu išsaugoti tuos dantukus iki 3 metų, nes iki tada formuojasi žandikaulis ir tie dantukai saugo vietą nuolatiniams dantukams. Juos pašalinus - gali paskui negražiai dygti nuolatiniai. Bet tuo pačiu reikia labai sekti, kad nepasigautų tie dantukai infekcijos, nepūliuotų ir .t.t, nes gali pasižeisti nuolatiniai dantukai. Bet anksčiau ar vėliau vistiek reikės jums pasirodyti gyd., kad apžiūrėtų kokia ten situacija pas jus 😀 Kad tvarkyti nesileis - tai pilnai tikiu 😀 Maniškis irgi ir mums ne labai leidžia pažiūrėt burnytę 😀 O už apžiūrą nieko neėmė 😀

22. Aug 2010, 15:17

panduk, tai man net neapsimoka vezti i siaulius savo mergytes, nes jai tas pat priekiniai istrupeje,o kruminukus taisyti reikia,bet abejoju ar ji leisis,nes jei man nesileidzia, tai ir stomotologei nesileis apziurima,o tuo labiau taisyt. beje o kiek sumokejot uz apziura?

22. Aug 2010, 14:13

Man net nesitiki, kad čia mano 2 kliackai 😃

22. Aug 2010, 14:08

Labai fainą dovaną čia sumastei 😉

22. Aug 2010, 10:47

gerai, begam, veliau susirasysim 😀

22. Aug 2010, 10:46

nupirkau Antoine de Saint- Exupery knyga "citadele". Ta knyga jo viso gyvenimo sedevras, kurios pagrindine mintis, jog gyvenime negalima nupulti, nusizeminti, jog visada reikia islaikyti tinkama pagreiti ir igyvendinti tai, ko troksti. As kadangi zinau, jog bankas nera Lindos tikrasis pasaukimas, tai su ta potekste ir pirkau, kad gyvenimas per trumpas, gali dar pasirinkt tai, kas sirdziai miela.

22. Aug 2010, 10:46

Gerai, zuika, nebetrugdau - bėk agurkų tvarkytis 😉 Einu ir aš apsitvarkyti 😀

22. Aug 2010, 10:45

Niu tai šaunuolė - jau visa pana 😉

22. Aug 2010, 10:44

Praita akrta Ugne viena apti nuskut ir supjauste, man tik prieskonius sudet reikejo 😃 Jai labai patinka seimininkauti, tada toookia didele jauciasi 😃
Vakar dar leidau issirinkti paltuka rudeniui, tai reikejo matyt, kaip ejo per parduotuves. issirinko toki samanu spalvos, man kazkaip ryskesnio nroejos, o jai jsi grazus ir taskas. teko abiem su teciu nusileist merginos norui.
Dar broliui padejo pririnkt visokiausiu smulkmenu ir rubeliu. Zodziu- jautesi vakar labai reiksminga 😃

22. Aug 2010, 10:43

Tai joo, dabar daug ramiau dėl tų dantukų, nes buvo tokia lyg nežinomybė, neaišku ką čia daryti 😀 O kai dar kiek paaugsim, tai ir susitvarkysim 😀

22. Aug 2010, 10:42

Tiesa, ką benunešei Lindai dovanėlių įmest (ten sakė, kad renka atsiminimui nuo kiekvieno)? 😀

22. Aug 2010, 10:41

Na svarbiausia issiaiskinot padeti, galesi ramiau reaguoti. O veliau, jei skaudes, gal jau galesi su vaiku susitarti, kad leistu isvalyt skylute 😀