Būsimos mamytės Mažeikiuose

19. May, 10:26

Sveikos Mažeikietės.

09. Mar 2013, 10:53

Asta, su tavim visiskai sutinku 😀 Kodel turi nukenteti sveiki vaikai, as nevedu sergancio Jokubo, todel norisi tokio pacio dalyko ir is kitu mamu...bet...yra kitaip tikekis nesitikejas... ☹

09. Mar 2013, 10:49

Asta reikejo atidaryti tas duris, tikrai ne virusas 😉

08. Mar 2013, 21:38

Laura, kokias ten duris per Skypą atsiuntei? ar ne virusas koks?

08. Mar 2013, 21:38

ir dar viena pažystama, dirbanti darželyje, pasakojo, kad šeimoj visi susirgo, tik mažasis vaikas ne ir mama jį atvedė į darželį... ant pietų tas vaikiukas ir jau buvo su temperatūra... o kitą diena didžioji dalis grupės vaikų nebeatėjo į darželį, kadangi mama atvedė vaiką jau užsikrėtusį virusu ir tas virusas pasklido po grupę... tai, vat, dėl vienos neatsakingos mamos nukentėjo didžioji dalis grupės šeimų... o kam jau taip patinka matyti ir slaugyti sergančius vaikus?... jau geriau pats šimtą kartų susirgtum, nei tas vaikiuks...

08. Mar 2013, 21:30

sveikos... Su Moterikių diena visas 🌷 😉
Odeta, kai šiaip pakoso, niekas nieko ir nesako, bet kai kosulys būna koks gilus bronchinis ar laringitinis, tai aš tikrai nenoriu , kad mano vaikai užsikrėstų ir per naktis tašytų... o biliotenio tai nieks nenori, bet kodėl, kai kažkas veda sergantį vaiką į darželį, turi nukentėti ir maniškiai ir aš turiu būti priversta eiti į biliotenį...

08. Mar 2013, 19:39

sveikos, o aš kažkaip žiūriu atlaidžiau į tą slogą, ar kosulį. Jei vaikas linkės sirgti, tai ir namuose jisai sirgs. Aš ir su sloga vedu, o ką daryt? Biliotenio gi neimsiu...

08. Mar 2013, 19:10

Su moterų diena visas 🌷

08. Mar 2013, 16:25

su musu mergaiciu svente!!!
gal tie pirmi metai bus tik tokie sunkus,gal bus paskui lengviau taip tikiuos,vakar vakare jau ir temperatura sukilo,bet padariau liepziedziu arbatos su medum ir nukrito,siand visa diena nebuvo,bet jam taip ne pirma karta,kai sirguliuoja,sukyla viena diena ir viskas.

07. Mar 2013, 21:03

sveikos... dauguma tėvų atvedę vaikus į darželį greit nurengia, įstumia į grupę ir lauk pro duris, kad auklėtojos neišvarytų... milke ir inta pradėkit auklėtojom sakyti, kodėl kosantys vaikai grupėj, lai skambina tėvams pasiimti...kiek galima vaikus farširuoti vaistais?.. pas mus vienas tėtis užvirė "šią košę", tai pakolkas tvarka... pradėsit jūs, prisijungs ir kiti... jei niekas nepadarys pradžios, tai ir nebus tvarkos... o kadangi vaikų imunitetas formuojas iki 6m, tai tom ligom prikibti vienu juokai...

07. Mar 2013, 17:38

Labas labas, visoms. Mes tai laikomes neblogai, dziugina kad pavasaris jau, tai ir nuotaika kitokia 😉 Tik labai jau liudna, kad musu tetis jau 5savaite isvazeves ir dar neaisku kada grys... Inta, smagu kad jungies i kompanija. 😀

07. Mar 2013, 11:17

Aciu,tau taip pat! Siand jau nosis pradejo laliau begt.nepucia lauk kaip velniukas,su burna,kad tik garsas butu,tai reik nukankink kaip sakant su tuo nutraukeju istraukiu,vaistu negeria,taip ir kariaujam.o tie kosintys eina toliau kaip ir eje.musu aukletojos abi serga,tai tik seimininkute ir pavaduojancios yra,tai nelabai ka ir sako :-(

07. Mar 2013, 07:25

Inta, jūs nors savaitę paėjot, Mano madam po trijų savaičių namuose, dvi dienas ėjo į darželį ir grįžo su temperatūra.. ☹ Auklėtojos labai griežtai nuo pat pradžių sakė, kad neleisti kosinčių ir sloguojančių vaikų, bet matau, kad jau nuleido rankas-misija neįmanoma.. Beje, labas rytas 🌷 Skanios kavos visoms 😉

06. Mar 2013, 22:25

mano sunus ir lanko darzeli "Pasaka",tik del ligu(kosulio ir slogos) daznai bunam namie,nes kiti tevai i tai ziuri tikrai pro pirstus,leidzia i darzeli kosincius su snargliu,jokios pagarbos sveikam vaikui.Mes namie issedejom 3 savaites,preita pirmadieni as ji atvedu ir girdziu kaip grupeje vaikai koso,kaip koks "choras",ka savaite paejom ir vel namie.Jis man labai jau neatsparus,nors geriam ir vitaminus imuniteto stiprinimui ir Jadvygos arbatele,bet kaip sergam taip sergam

06. Mar 2013, 21:42

sveika inta ir visos kitos 😉 aš ir nei matau, nei užuodžiu 😃 užsikasusi kaip kurmis 😃 arba darbe, arba namuose... dienos metu niekur nebeišeinu... vaikai jau šią savaitę iškeliavo į savo įstaigas... pagaliau... baigės ligos, nors smarkiai ir nesirguliavom... dabar pas mus darželyje vyksta "kova", jokių kosančių ir sloguojančių vaikų... nusprendėm patys tėvai FB viešint, kuris vaikas yra kosantis.. nusprendėm stabdyti ligų maratoną... o kaip pas jus milke?

06. Mar 2013, 20:14

Laba.. Malonu, Inta, kad prisijungei 😉 Aš pavasario neužuodžiu ☹ neturiu kada pauostyti..

06. Mar 2013, 19:53

sveikos, Inta, taip, pamenu, kad buvai anksciau uzsukusi 🌷, tik mes cia pasyvios, beveik visos dirbam, tai nosis ikisam retai, ir jei nieks nebuna parases, tai ir neparasom. Ar uzuodziat pavasari? As taip 😀

04. Mar 2013, 12:12

sveikos mamytes,jungiames prie mazeikiu mamyciu rato,esu buvusi uzsukusi ir anksciau,auginu 2,5m sunu ir 2,5men dukryte

02. Mar 2013, 10:56

Laba, o manieji jau dabar uzmigo, irgi anksti sukile tai dabar prisesiu su kava 😉

02. Mar 2013, 08:33

labas rytas, LAura- taip ir turi but, sako laimingi vaikai 🌷. Maniskiai abu i teti. Jokubas nuo 6 gyvas, tai man slabna, miego kaip noriu...

01. Mar 2013, 22:06

taip Odeta ir yra 😉

01. Mar 2013, 19:25

sveikos, labai didele Saulyte jau 😀 😍. Man tai nepanasi i Jokuba 😀 Man daugiau i teti, jei teisingai pamenu foto 😀 o Jokubas i mama 😀

01. Mar 2013, 18:36

😃 O man kažkodėl primena Jokūbėlį 😀 kai pirmą kartą susitikom 😀

01. Mar 2013, 18:30

nu kad ne 😃 visai ji kitokia

01. Mar 2013, 18:12

Labukas. Tikrai, kokia jau didelė Saulytė.. 🌷 Bet grynas Jokūbas prieš metus su biškiu, ania? 😀

01. Mar 2013, 11:42

o tortas tikrai nukentejo 😃

01. Mar 2013, 11:41

Aciu, mielosios, ir uz sveikinimus, ir uz pagyras 😀 Labai jau cia mes paprastai, bet isiamzinti norejosi 😀

01. Mar 2013, 10:45

Labukas 😀 Oi, kokia didelė ir graži Saulytė 😍

01. Mar 2013, 10:25

OI kokios zavingos paneles🌷 Torto nespejo paciupinet, kol vyko fotosesija?, nes rankytes kaip ir noretu😃

01. Mar 2013, 09:57

labai parastai bet pasirodom 😉

28. Feb 2013, 20:19

Ir mes sveikiam mažąją Saulytė 🌷 🌷 🌷 Ir ačiū už gražius žodelius 😀

1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 841