Būsimos mamytės Mažeikiuose

19. May, 10:26

Sveikos Mažeikietės.

01. Dec 2010, 20:06

Mano nestumo gale buvo -0.25

01. Dec 2010, 19:36

mano dabar jau -1.5, o pries 3 metus buvo -.0,5. Dabar jau gal ir -1.75 noretusi...

01. Dec 2010, 19:35

O man deja jau nebeatsistato ☹ Nors man labai silpnų ir tereikia, tik -0,5. Bet pati jaučiu, kad į tolį jau žymiai silpniau matau....

01. Dec 2010, 19:35

Tai gerai, kad dar remeliu vardiniu neuzsimano 😃

01. Dec 2010, 19:33

man su gvidu i nestumo gala irgi buvo paskyre akinius, tai pagimdzius po poros menesiu akys atsitaise, nebereikia visai

01. Dec 2010, 19:32

musu irgi paplonins stikla, ziaurios tos kainos akiniu

01. Dec 2010, 19:32

Nu akinių kainos tikrai kosminės.... Eina sau...

01. Dec 2010, 19:31

man kirpykloj vaika isgazdino tai kerpam su masinele namie dabar, kol prisnekinsim vel eiti

01. Dec 2010, 19:31

As Ugnei su visom apsaugom ir su paploninimu 180 Lt. uz viena stikla moku ☹ Tai dziaugiuos, kad dabar jau uztenka karta metuose akinius keist 😀

01. Dec 2010, 19:30

vaikas nerimauja biski praleidau, ji ten kaip suaugusiam sako ziurek i egles virsune tai as jam pasakojau, savaip kur reikia ziureti

01. Dec 2010, 19:29

O tas mūsų poliklinikos chirurgas tai labai fainas, sakė tiek maloniai, švelniai elgėsi su Matuku ir labai pyko ant to Džiugo, kad taip blogai susiuvo, kad tiek prigazdino vaiką.... Sako, ar taip reikia dirbti su vaikais....

01. Dec 2010, 19:27

as sumokejau 40lt, uz konsultacija akiniai 320lt, bet su vidutiniais , neemem nuo kompiuterio apsaugos, stiklas po 89lt, o nuo kompo po 129lt uz vienabiski nelabai pinigiuku turejom, tai pradziai ir tokie, nes jis dar mazas kompiuteristas😀o ptikrino tai pradzioj paziurejo ar isvis mato su ta lupa pavedziojo reikejo paziuret, po to su aparatu tokiu jam liepe ti tada sulasino vaistus iakis, po pusvalandzio vel si kitu aparatu ziurejo tada liepe i virsune ziuret, po to akiu dugna gal ziurejo, nes i tokia sviesele reikejo ziuret o ji prie akies su padidke k a zkokia ziurejo, mums voenas stiklas+1. kitas +3

01. Dec 2010, 19:27

Nea, netraukom.... Poliklinikoj ištraukė visus siūliukus, bet vienas mazgelis yra likęs... Negalėjo ištraukti, nes blogai susiūta... Juk negrūsi to pinceto į odą... Tai sakė biški palaukti ir arba bandyti patiems ištraukti, arba vėl atvesti... Vakar pabandžiau pasiguldžius jį ištraukti, tai net prisiliesti neleidžia, ašarų pakalnės, isterija ir tik šakia "mama, mama".... Tai taip perėjoper širdį, pati negaliu to padaryti...

01. Dec 2010, 19:23

eina sau, panduk, o tia tuos siuliukus patys traukot Matukui? Baisu... Man Ugne buvo gydytoju issigandusi po to Zukausko, nemoka jis l. svelniai su mazais vaikuciais, budavo vaziuojam pro Vizija, Ugne i asaras 😀 O dabar jau kai paaugo, tai sako, jog visai fainas gydytojas, toks juokingas jis jai 😀

01. Dec 2010, 19:21

Ugnei tai kaip ir suaugusiam, su tais aparatais tikrina. Pasisodindavau mazesne sau ant keliu, galvyte prispausdavau, akd akytes ziuretu i tas skylutes ir jie jau ten viska parodydavo. paskui didesne jau klausinedavo i kuria puse skylutes tu rinkiuku, o dabar raideles klausineja ir su aparatu tikrina.

01. Dec 2010, 19:17

oj, erika, zinau, koks brangus malonumas akiniai... Ugne nuo 8 men. nesioja 😀 Stiklus keiciam kas pusmeti 😀 dedu su visom apsaugom, o jos +4 ir +4.5, tai reikia paplonint, tai vel atskira kaina 😀 Zukausko konsultacija 50 Lt.

01. Dec 2010, 19:15

o kaip atlieka tą patikrinimą? ką ten daro?

01. Dec 2010, 19:13

tai jau ir rinkomes tai toks nustebes ziurejo, sakau ar patinka ar nesiosi, tai jau patenkintas, jam su tokiom uzlenktom ausytem akinukus parinkom laikysis, tik ka nenusiiminetu, nes visgi nepigus, kas puse metu tikrintis, ir taip iki 12metu

01. Dec 2010, 19:09

Reiktų ir man Matuką nuvesti pasitikrinti, jau seniai vis žadu, bet taip ir nenuvedu... Bet dabar man jį nuvesti pas gyd. neįmanomas reikalas... Po to, kai ligoninėj jį ten nukankino besiūnant tiek nugazdino vaiką, kad dabar net į kirpyklą neįmanima normaliai nuvesti.... O dar blogai susiuvo ten kažkoks Džiugas, neina iki galo siūlų ištraukti, tai išvis.... Dar yra likęs mazgelis , tai jei pats neišeis, vėl reikės vesti, vėl cypinti.... Nu žodžiu... Bijom dabar gyd. juodai ☹

01. Dec 2010, 19:04

Mano akys tai irgi yra pasilpusios, be ne daugiau kaip prieš nėštumą. Turiu akinukus skaitymui, vairavimui ir t.t. Tik aš vis pamirštu juos užsidėti. Bet jaučiasi, kad akytėms reiktų poilsio, vitaminų....

01. Dec 2010, 19:03

Odeta mus apziurejo A. Petraityte, vizijoj su siuntimu neprieme, siunte i ligonine, bet visiek privaciai uzsirasiau pas Seskaiti, bet apziurejo kita

01. Dec 2010, 19:02

Matai kaip čia..... O kaip jis toks mažas nešios tuos akinukus? Kaip priversti tokius vaikus su jais vaikščioti?

01. Dec 2010, 19:00

eidamas dazni uzkliudavo, begdamas daznai atsitrenkdavo itartinai, telika is arti ziuri, paiso prisikises, kai ismoko sneket, as jam sakydavau saugokis kas yra ar nematai, tai jis man saukdavo, kad amatau

01. Dec 2010, 18:59

Labas erika, man irgi jis yra ☹ Tik dekui dievui, jog enreikia specialiu lesiu, uztenka paprastu. Panduk, klausei, kaip mano regejimas, neatsakiau tada, bet jauciu, akd pasilpnejo, noretusi stirpesniu jau akiniu, bet dar galvoju palaukti, neskubesiu skytis. O kaip tavo akys? Erika, as Ugne vedzioju pas toki A. Zukauska, jis is KMUK atvaziuoja i opetika Vizija, ryt kaip tik skambinsiuos, registruosiu Ugne operacijai pas ji. Siaip Seskaitis nera blogas gydytojas, bet patarciau pasikonsultuot su vaiku profu 😉

01. Dec 2010, 18:58

Astigmatizmas – tai dviejų skirtingo laipsnio refrakcijų susidarymas vienoje akyje. Jis dažnai būna paveldėtas, arba įgimtas. Turintis šį regėjimo sutrikimą žmogus daiktus mato neryškiai, tarsi su šešėliu, nes akyse šviesos spinduliai lūžta nevienodai, jie fokusuojasi skirtingose vietose ir aiškus daikto vaizdas nėra sukuriamas. Astigmatizmas gali pasireikšti ir trumparegiams ir toliaregiams.

Astigmatizmas – tai dviejų skirtingo laipsnio refrakcijų susidarymas vienoje akyje. Jis dažnai būna paveldėtas, arba įgimtas. Turintis šį regėjimo sutrikimą žmogus daiktus mato neryškiai, tarsi su šešėliu, nes akyse šviesos spinduliai lūžta nevienodai, jie fokusuojasi skirtingose vietose ir aiškus daikto vaizdas nėra sukuriamas. Astigmatizmas gali pasireikšti ir trumparegiams ir toliaregiams.

Aš savo Matuko dar nesu nuvedus patikrinti akyčių. Kažkada paklausiau pas Indrašienę, tai ji paklausė ar pastebiu ką nors įtartina, gal žiūri prisimerkęs televizorių ir pan, aš pasakiau kad ne, tai sakė, kad tada kaip ir nereikia....

01. Dec 2010, 18:56

Ir kas tas astigmatizmas?

01. Dec 2010, 18:55

Labukas, Erika 😀 O tai kas tau buvo įtartina, kad vedei pas gyd., ką tu pastebėjai?

01. Dec 2010, 18:40

Sveikos mamytes😀, niu va mes is akiu gydytojos, mano Gvidui astigmatizmas, taigi israse akinukus, maziausiai iki 12metu nesiosim, jei atsistatys, tai nebereikes.