Būsimos mamytės Mažeikiuose

19. May, 10:26

Sveikos Mažeikietės.

04. Jan 2011, 22:38

😀

04. Jan 2011, 22:38

Niu čia Mamukui įmetu kelias, kad jau Facebooke neprisiregistravus 😀

04. Jan 2011, 22:37

Niu joo, mamukai, be vaikų aš ten ir bėgom nubėgčiau, o su jais tai nežinau ar besiryšiu vėl ten eiti 😀

04. Jan 2011, 21:31

beje panduk grazus norai taip toli prabristi o dar su dviem vaikais.bus nelengva

04. Jan 2011, 21:30

o as Facebooke neuzsiregistravus tai man jau ir nepavyks pamatyti nuotrauku😥

04. Jan 2011, 18:26

vėl nepasuko ☹ ai, geriau sukelsiu į Facebooką 😀

04. Jan 2011, 18:24

Niu šita paprasta, bet gan įdomi kai įsižiūri

04. Jan 2011, 18:22

Aš norėjau iki ten dasibrat, arčiau 😀

04. Jan 2011, 18:14

Siaip tai jauciasi, kad padidintas jo tunsas, seniau remiant i kojas spyruokliuodavo, o dabar keitos kaip pagaliai kojos... Ir dirglus labai. Paziuresiu, kaip rytoj bus, gal tikrai netycia tuos kelis kartus taip apsiverte, nes butu paradioksalu- paprastu pasisukimu nepadaro, o is karto daro sunkesnius.

04. Jan 2011, 18:14

Milke, aš visas foto, kurios gražesnės gaunasi, įdedu į Facebooką 😉

04. Jan 2011, 18:12

Odeta, nu paklausk paprastai, neišsireikšdama, o gal kas blogai 😀 Tai ji ir pasakys gerai ar blogai čia, kad jau vartotės 😀

04. Jan 2011, 18:09

acha, milijona klausimu pazersiu gydytojai, tai ji vel i amne ziures ir sypsosis 😀 jau zinau jos topine fraze- ko jus norit is to savo vaiko? 😃 Perdetai reaguoju,manau, ir tiek.

04. Jan 2011, 18:05

Milke, tai kad nieko gero nepagavau, nes fotikas išsikrovė 😃 Gausiu dar kartą bandyti 😃

04. Jan 2011, 17:03

Niu gal viskas gerai, greit eisim pas gydytoju, sužinosim. Panduk, parodyk, kokių kadrų pagavai 😉

04. Jan 2011, 16:55

jokubas nuo nugaros ant sono nepasiverc ia, todel irv galvoju, kad kazkas cia ne taip...

04. Jan 2011, 16:45

Oho, tikrai, kad stipruolis Jokūbėlis. Paulina tik nuo nugaros ant šoniuko pasisuka, bet čia tikriausiai visi vaikai anksti taip padaro.

04. Jan 2011, 16:35

Niu tai gal viskas gerai.... Dabar paskaičiau intike,kad vaikai pradeda vartytis 2-4 mėn. 😀 Niu sėsti ir manoji nuo labai anksti jau nori... Bet kiek esam buvę pas gyd. tai sakė, kad viskas gerai... Išskyrus tuos nugarytės raumenukus, per daug išsiriečia gulėdama ant pilvo... Niu kai jau eisit pas gyd., tai ji ir pasakys ar čia viskas gerai... 😉 Niu stipruolis Jokūbėlis gal 😀

04. Jan 2011, 16:30

nuo vakar rpadejo. Nu zinok pradeda muistytis, kojas kilnot, rankas, galva ir apsivercia. Seniau taip nedarydavo. Ir kai paimu staciom ji, nugara kai priglaudziu prie savo krutines, o jis veidu i isore, tai stangrinasi ir sest bando...

04. Jan 2011, 16:26

Net nežinau, Odeta... Niu šiaip taip ankstoka jam dar taip verstis 😀 O dažnai jau apsiverčia? Manoji pradėjo taip apsiversti kažkur 3,5 mėn., beveik 4 mėn.... Bet ir tai gyd. sakė, kad pas mus biški nugavros raumenukai per daug įtemti... O gal Jokūbėlis paprasčiausiai neišlaiko lygsvaros ir apsiverčia?

04. Jan 2011, 16:17

mergaites, o ar normalu, kad Jokubas nuo sono ant pilvo verstis pradejo? Ar tai ner padidintas raumenu tonusas?

04. Jan 2011, 16:15

O man tai geras bajeris buvo lauke 😀 Kad būtų įdomiau vaikštinėti, pasiėmiau ir fotoaparatą su savim 😀 Pro langą buvau nužiūrėjus, kad prie tų tvenkinių yra gražių vaizdų...Nu su abiem vaikais palengva bridau iki ten, pakeliuj padariau kelias foto šiaip tokių smulkmenų, perėjom per kelią, vežimą persikėliau per tokias pusnis (jau nebepravažiavau, teko pernešt 😃 ), dabridom šiaip ne taip iki tų gražių vietų, nusitaikau fotiką paveiksluot ir matau užrašą "prašom pakeisti baterijas" 😃 Tai galvojau ir trypti vietoj pradėsiu iš pasiutimo ir toks juokas kartu suėmė 😃 Nieko nepadarysi, kad žiopla 😃

04. Jan 2011, 15:39

Niu va, mes jau irgi iš laukelio 😀 Taip smagiai pasivaikščiojom 😀 Milke, niu man irgi labai įdomu kas ten tau gausi 😀

04. Jan 2011, 15:16

Viskas pakepinta ir druskytės truputį užbarstyta. Brolienė per kūčias buvo tokią padarius, tai man labai patiko. Sakė galima dar truputuką pomidorų padažo dėti. Bet aš nemėgstu mišrainių su pomidorų padažu, tai nedėsiu.

04. Jan 2011, 15:11

o i ta misraine daugiau nieko det nereikia? Svogunas ir kepintas? Nu idomu, laukiu ispudziu, koks skonis 😀

04. Jan 2011, 15:08

Jokubas ir jau 2 val. miega- valanda lauke, valanda kambary, bus matyt, kiek dar pameigos😀 As burokeliu sriuba verdu, Ugne uzsiprase, nieko nebevalgo mergiote visai...

04. Jan 2011, 15:04

Paulina jau dvi valandas iš po pasivaikščiojimo parpia vežime, savaitgalį pasiskundžiau, kad nemiegame vežime ir še tau 😃 O aš darau mišrainę: keptos morkos, svogūnai ir saulėgrąžos. Žiūrėsiu kas čia gausis.

04. Jan 2011, 14:36

na tiap, spesim dar prisivazinet 😀

04. Jan 2011, 14:13

Odeta, spėsit dar prisivažinėti, greit pavasaris ateis, mažiukai protingesni bus, tai lėksim ir lėksim į trasą 😀

04. Jan 2011, 14:09

tai as kazka praskaiciau nes galvojau kad jau keliauja vyrukas i darzeli.mano panele nukrito ir stipriai susimuse tarpnose,tuoj iskilo guzas ir melyne tai galvojau kad siandien neis i darzeli tai isleke nors ir skauda.patinka jei ten,ir aukletoja sake kad ji gerai jauciasi gal kad viena is judresniu,nes dalis vaiku yra kur maziau savarankiski,maziau kalba.

04. Jan 2011, 14:04

penktadieni Ugne su teveliu i Klaipeda vaziuos pas LOR gydytoja, as nesiryztu vaziuot su Jokubu, dar pabusim namie 😀