Būsimos mamytės Mažeikiuose

19. May, 10:26

Sveikos Mažeikietės.

24. Mar 2011, 21:10

ramu šiandien pas mus čia... nieko gero nenuveikiau... baigiu Jokubui kelnytes... 😀

24. Mar 2011, 20:21

pietus padariau, Ugne nuveziau i muzikalke, drauge aplankiau 😀 serialus paziurejau 😃 o dabar tetuko laukiam

24. Mar 2011, 19:26

Ką nuveikėt šiandien?

24. Mar 2011, 19:26

O mūsų liudininkė atlaikė vestuves ir sunaikino visus scenarijus 😃 Tad negalėsiu padėti.. Bet internetas - visagalis 😉

24. Mar 2011, 19:15

Aciu Asta 😉

24. Mar 2011, 18:24

Asta man gal galetum permest per skaipa irgi medziaga ta nes as vasara irgi eisiu i liudininkus, Laurita.egis Aciu labai, arba panduk man permesk.

24. Mar 2011, 14:00

Mes šią vasarą žadam kartu su krikštynom ir susituokti bažnyčioje.. Tik kad pamokėles reikia lankyti, o brangusis dirba kaip negras..

24. Mar 2011, 13:51

Panduk, mūsų liudininkė neturėjo puokštės ir mano manymu nereikia jos liudininkei.. Bet čia kaip su Jaunąja susitarsit 😀 Mes kai susėdome prie stalo-paskaitė žodžius apie tai jog mes jau viena šeima.. Po to davė žodį tėveliams.. Po to mes dėkojome tėvams.. Dar dovanojo mums žvakidę, kaip meilės židinį, kurį užkurti (uždegti žvakutę) mudu abudu turėjome.. Šiaip aš tik keliose vestuvėse buvusi, bet tose jau tradicinėse su piršliais, muzikantais, žaidimais.. Kad ir tradiciniai tie žaidimai, bet vitiek smagu būna.. Svarbiausia, kad kompanija nebūtų abejinga..

24. Mar 2011, 13:45

aš vienose vestuvėse mačiau tai tik jaunųjų rankas su tokia žaisline spynele ir plasmasiniu lenciūgėliu apvyniojo, surakino ir raktą išmetė į upę... vienu žodžiu jaunuosius surakino. o ne prie tilto prirakino...

24. Mar 2011, 13:33

tada kokiam pusyne prie medio kabinti😃

24. Mar 2011, 13:25

Aš esu daug kartų jau mačius, kad tas spynas rakina, raktą išmetaį upę... Pati mintis tai super, bet gal tada reikia kažkur kitur rakinti, nes man tai gaila, kad paskui kažkas ateina, nupjauna ir išmeta kažkieno tą meilės simbolį 😀

24. Mar 2011, 13:21

nu gal but, nezinau, tik sakau ka dare, nes paciai neteko nieko daryt, tai net nezinau...

24. Mar 2011, 13:19

Šiaip tai man gražu tas spynos rakinimas, bet kažkada per teliką mačiau kaip paskui tas spynas valdžios vyrai su replėm nuėminėjo nuo to tilto ir metė lauk, nes negalima, tai man kažkaip be ryšio paliko.... 😀

24. Mar 2011, 13:16

ir dar nakties zibintus leido 😀

24. Mar 2011, 13:15

aha rakino ir i upe rakta mete, vasara tas buvo😀

24. Mar 2011, 13:12

Oi, Asta man čia tiek superinių minčių pavarė 😀 Ačiū jai labai 🌷 😀 O tą spyną gal dar ir ant tilto prirakino??? 😃 Žiūriu, čia paskutiniu metu tai labai madinga 😀

24. Mar 2011, 13:09

Panduk, drauge, dare diplomus jaunavedziams ir dar spyna grazia padare, su raktu😀

24. Mar 2011, 12:38

Milke, o tavo liudininkė turėjo puoštę ar ne? Reikia jos ar ne? 😀

24. Mar 2011, 12:23

O pas juos muzikantai bus tik kavinėje kur groja, bet jie neves mums vakaro.... Gros ir tiek 😀 Nu prie stalo aš ten liksmint visų irgi ne labai nusiteikus 😀 keletą žodelių, gal vieną kitą žaidimuką ir viskas 😀

24. Mar 2011, 12:13

Oi, Asta, kaip gerai 😀 Gali atsiųsti indre.ablozeciviene@gmail.com arba per skype indre.mindaugas.a Ačiū labai 😘 😀

24. Mar 2011, 12:09

Panduk, pasakyk kur tau atsiųsti... turiu dar visą medžiagą.... gal kas nors tiks, atsirinksi...

24. Mar 2011, 12:03

sveikos su kuo dar nesisveikinau... taip panduk, piršliavom mes vasarą... scenarijų parsisiunčiau iš interneto... kas nepatiko išmečiau, kai ką pasilikau... šiaip pasiruošusi buvau daug, bet dar žiūrėjau ir pagal situaciją ką skaityti... nebuvau tik žaidimų pasiruošusi, nes sakė muzikantė labai faina, žino daug visokių žaidimų... bet... muzikantės praktiškai kaip ir nebuvo... netgi pageidavom kad ana negrotų, nes visiškas š... su jos dainavimu gavosi, išvis net prie stalo nesugebėjo normalių dainų pagroti, kad galėtumėm padainuoti ir pasiūbuoti... ir dar porininkai buvo išsilakstę pakampėmis, tai nelabai kam ir buvo žaisti tų žaidimų...

24. Mar 2011, 11:33

mes vasara buvom vestuvese, pirsliu nebuvo, tik liudininkai, bet jie viska dre kaip pirsliai. daug zodziu- zaidimu ir panasiai. Pabandysiu prisimint ir surasyt

24. Mar 2011, 11:20

Gal kuri buvot neseniai vestuvėse, gal krito kas į akis, kokia graži mintis, ceremonija, įteiktos dovanėlės, žaidimai ir pan? 😀 Taip norisi kažko gražaus, bet ne nuvalkioto, kad nebūtų taip banalu, kaip ir visur tas pats per tą patį.....

24. Mar 2011, 11:18

Milke, o tai ką darė jūsų liūdininkai? Kaip būtų gerai, jei turėtų, nes nesu mačius ką daro liudininkai, vis būdavo piršliai 😀

24. Mar 2011, 11:17

Mamuk, mažai kur čia užsuku šiom dienom, auklytė pas okupavęs kompą 😃 Dar vaikai sergantys vienas po kito, pati sloguoju.... Niu žodžiu.... 😀

24. Mar 2011, 11:10

Panduk, turi auklytę namuose? 😀 Mūsų vestuvėse buvo tik liudininkai, ir buvo pasirinkę visokių graudžių žodelių mums. Vakare pabandysiu paklausti, gal turi išsisaugoję dar..

24. Mar 2011, 11:02

panduk- na liudiuninkams taip pat tenka didziule atsakomybe, juk kazkas tures uzimti svecius 😉

24. Mar 2011, 10:56

beje ar jusu vaikiukai moka ladutes ploti./mes nenorim vartutis tai bent ladutes ismokom ploti.

24. Mar 2011, 10:56

labukas visoms.panduk kaip jus laikotes,visai neuzsuki i sena temele o taves jau pasigedo😀