Būsimos mamytės Mažeikiuose

19. May, 10:26

Sveikos Mažeikietės.

09. Oct 2012, 08:29

labas rytas... tai gal jau grįžtam į šeimą ką, merginos ? 😉

30. Sep 2012, 21:25

Odeta🌷 kuo didziausios kantrybes, ir kuo maziau pagundu.... SAUNUOLE

30. Sep 2012, 20:16

Sveikos, pas mus viskas gerai. Darbe buvo itemptos 3 saavites, viena kolege atsisveikino, tai kol isejo buvo trintis, o dabar jau man galvos skausmas, kaip viska reikes padaryt.... uij... O siaip jau pradedu galvot apie Jokubo gimtadieni 😀 Nuo priamdienio pradejau kudinimosi akcija, nezinau, kaip ilgai istversiu, bet tiksla turiu labai grazu...

30. Sep 2012, 15:37

Aciu labai, Erika 😀

29. Sep 2012, 11:22

Sveikutes, visu pirma Saulytei 🌷🌷🌷 su jos dienele😀 Svaikateles ligoniukams🌷 O Matukas saunuolis, daug kantrybes vaikas turi😀🌷 manieji tai moka spalvinti kaip papuola, gvidas stengiasi, betj am greit nusibosta ir pradeda belekaip kad tik greiciau...😃

29. Sep 2012, 08:39

Labukas, merginos 😀 Smagu girdėti, kad tiek visko jau moka mūsų mažieji 😀 Šaunuoliai 🌷 🌷 🌷 Mano mažieji irgi sirguliuoja, jau 2 savaites kaip namuose sėdi, neina į darželį ☹ O taip noriu, kad eitų.... Ypač Matukas.... Gavom pagyrimų, kad Matukas superiniai spalvina paveiksliukus (gražiausiai grupėje), pradėjo lankyti šokius ir sakė visai neblogai jam sekėsi... ir vat susirgom ☹ Tikiuosi greitai pasveiksim 😀 O aš sukuosi savo ritme, kažko man vis trūksta laiko viskam 😀

27. Sep 2012, 15:10

Labuka, na pas mus labai nieko naujo neivyko, siandien sulauksime tetuko, tikiuos iki sekmadienio pabus 😀 Saulute jau gan ilgai pastovi isikibus i lovyte valgo viska is eiles tik duok 😃 O va su Jokubo valgymu tai nekas, darzely valgo kai yra koks kotletukas ar mesyte ar blyna ir viskas, nu vakare gryzes tai uzkapoja neblogai kokiu makaronu ar dar ko ka jis megsta, tikiuos prades jis tam darze normaliau valgyt. Oras lauke pasakiskas pasidziaukim paskutinem graziom rudens dienom 😉 Asta, kai pailsesi nuo darbu tai ir namams ateis eile 😉 Paulina tikra saunuole kad daro i puoduka 😀

27. Sep 2012, 11:46

sveikos... į darželį einam labai noriai, o iš darželio nenoriai... matau jį pro langą, kaip laksto.. ir auklėtojos sako, kad jis gyvsidabriukas... eina vaikai gražiai susikibę, o jis vienas strakalioja 😃 net grupėj, kai kiti vaikai žaidžia ar piešia ramiai, tai jis suolais karstosi... nenustygsta vietoj visai... nu gal kaip nors įsivažiuos į tą jų ritmą... na o aš jau oficiali bedarbė... namai laukia mano rankų prisilietimo, bet tos rankos visai nekyla, vis susigalvoju kokios kitos veiklos 😃

26. Sep 2012, 21:29

Sveikos.. Mes neblogai gyvename, į darželį vis dar neina Paulina, niekaip neišsveikstam ☹ O šiaip labai linksmai gyvename.. Paulina jau labai daug žodelių moka, tik į sakinukus nenori sujungti.. Papmersus esam jau pamiršusios, naktimis kartais būna avarijų, bet čia jau mano tingėjimas atsikelti naktį ir pasodinti ant puodo..

26. Sep 2012, 10:39

Sveikos, niekur nedinge, as vis pasiziuriu, nieks nieko neraso, tai ir as neparasau... Ugne nespejo vienos slogos issigydyt, kaip antra prasidejo, o Jokubas duodas kaip velniukas, kaku prasos tik vakre pries miega, plesia pamperi, nenori su juo meigoti, tai aiskinam abu su tevu, kad gales miegot be pamperio, kai visa laika prasysis sysiu ir kaku.

25. Sep 2012, 19:38

labuka, kur prapuolusios visos? Kaip jusu vabaliukai?

21. Sep 2012, 12:56

Labuka, vakar pasinesiau pirmaji Jokubo piesini darzely, siaip jam ten patinka, ant puoduko pradejo sodinti, bet kai paklausiu ar sedesi namie sako NE nu tikiuos pakrutes ledai tuo klausimu, nes uoij kaip man nervai ima negaliu....

21. Sep 2012, 10:13

sveikutės...na vakar po dviejų savaičių pertraukos Jovydas jau keliavo į darželį... vakare nėjo ištempti iš daržo vaiko, o kai jau ėjom namo, tai visą kelią prabaubė... šį rytą paklausus ar eisi į darželį, tvirtai atsakė eisiu... ir dar vieną naujovę išmokom 😃 sysiu darom kaip tikri vyrai 😃 pamatė kaip draugelis vyresnis daro, tai ir jam jau taip reikia... juokas ima, kai daro... pasistiebia, pelę užkelia ant klozeto krašto ir varo 😃 😃 😃

20. Sep 2012, 21:20

Kaip jusu pipiriukams sekasi darzely, gal ka naujo ismoko? mes namie zaidziam mokyklele, mokomes piesti, spalvinti, klijuoti, gvidas mokosi raideliu ir skaiciuot, jau suvokia skaicius iki 5kiek tai yra, tai viska aplink skaiciuoja, o siaip pavadinimus zino iki 10,mazius iki trieju skaiciuoja, moka nemazai spalvu, klausosi atydziai kai mokau gvida raideliu...lengvus ketureilius kartoja kiek pamena,bet turi but linksmi😀 Nedas labai megsta vadovauti, o gvidui patinka suktis su manimi virtuveje...tai va taip leidziam dieneles, as inikusi kiek galimybes leidzia i svedu kalba...

20. Sep 2012, 20:02

Skorpy, bet Saulyte tai tikrai kad ohoho kaip auga😀 Prasom, kada parodyt, savo grazuolyte!

20. Sep 2012, 20:00

Sveikos mergaites😀 Aciu, labai🌷 Mums dar tik ketvirtos, bet va Panduka, reiktu labiau sveikinti, jiems rugsejo 12dienele, penki meteliai buvo, jei gerai pamenu🌷🌷🌷.Milke, ne mes jau svedijoje dvi savaiteles...

20. Sep 2012, 16:59

Laba.. Auga Saulutė-būsima manekenė 🌷 Galės draugauti su mano madam 😉 Erika, tikrai slapuke!! Gal dar LT esate? 😉

20. Sep 2012, 15:54

Sveikos, ohoho, kaip sparciai Saulute auga 😀 🌷 🌷
Erika- slapuke, sveikinimai! Ko nepasigyrei?

20. Sep 2012, 15:35

labuka, nu ka mes esam 9kg 100gr ir 73 cm va 😀

19. Sep 2012, 21:55

nu isleido is ligonines ir isvazevo i reisa iskart...

19. Sep 2012, 20:48

o kaip vyro sveikata, Laura?

19. Sep 2012, 18:43

labuka, Odeta, faina foto 😀 Mum sekasi visaip zinokit, Jokubas i darza eina nenoriai, nors kai klausiu apie darzeli tai jam lb patinka va tas rytinis issiskyrimas tai sunkus, nu bet tikiuos susitvarkys viskas, esam sveiki kolkas...pfu pfu pfu, bar bar bar i medi. Ryt eisim su Saulute pas daktare pasimatuot kiek cia mes uzaugom

18. Sep 2012, 20:00

sveikos, kai mama labai uzsiemusiu virtualiu bendravimu, tada draugai daro, ka nori 😃 p.s. Jokubas leda valge 😀

17. Sep 2012, 18:51

sveikos... kaip jums maudymukas?
http://img-fotki.yandex.ru/get/4512/marivt2009.27/0_51cb3_89f7aab6_L

17. Sep 2012, 15:53

Labukas, Džiugu, kad sveikstat, Skorpy 🌷 Kaip Meidutei ir Jovydui su sveikačiuke? Aš Paulinai auklę susiradau. Nes snargliuojasi ir negaliu vesti į darželį, o į darbą tai reikia eiti.. Labai patenkinta esu aukle, kaip aklai vištai ji man nukrito.. Jei būtų šis malonumas pigesnis, tai ir į darželį nebevesiau 😀

16. Sep 2012, 19:07

ka mamytes veikia?

16. Sep 2012, 15:41

as tai viska zinau, svarbu kad ir jis ta suvoktu ir nenumotu i tai ranka...

16. Sep 2012, 15:09

oj, Laura, dziugios naujienos 🌷 🌷 . Gaus dabar save labai saugot, labai klastinga liga pankretitas.

16. Sep 2012, 15:08

Laba, nu mes jau geriau, jeigu geri tyrimai rytoj vyra israsys.

16. Sep 2012, 15:06

Sveikutes, acha, laura, kaip tavo vyrui sveikatele? pasirodo 2 drauga 😀

1 ... 18 19 20 21 22 23 24 ... 841