Būsimos mamytės Mažeikiuose

19. May, 10:26

Sveikos Mažeikietės.

11. Dec 2012, 11:06

Sveikutes, Panduk- nerealus grozis 😍. pagarba visoms auksarankem. As tai nieko nemoku 😃 Jokubas keliauja i darzeli su kiekviena diena vis geraiu, tik kad snargliukas ebga, bet siaip tai tokiu metu laiku pratiskai visiems jie bega, tai leidziu, o ir aukletojos net paskatino, kad vesciau, nes kitaip adaptacija eprniek. O ir aukle Milke idarbino pas pazistamus, nelabai turiu, kas ir pabutu su padauziuku, o biliotenio nelabai galiu imtis... Zodziu- eisim iki rimto susirgimo, o tada jau mastysim, ka daryt.

11. Dec 2012, 10:40

Labukas 😀 Milke, nu pribėgom dar spėju pamegzt 😀 O bumbuliukus ne pirkau, o nuo vieno savo šaliko nupešiau 😃 Galvojau pati siūti, jau buvau ir kailiuką nusipirkus, bet atsiminiau tą šaliką, tai pasinaudojau jau padarytais 😀

10. Dec 2012, 19:26

Labukas. Panduk, sveikačiukės tavo nykštukams 🤗 labai graži suknytė.. Spėji dar ir megzti 🌷 Išduok paslaptį, kur pirkai bumbuliukus pūkuotus prie suknytės, man tokių irgi reikia savajai nykštukei 😀

10. Dec 2012, 16:13

Labai ačiū už pagyras 😀 Ačiū, Asta, reiks ir man nusipirkti, pasidaryti - laaabai jau gražu 😀

10. Dec 2012, 14:57

o Jovydas bus princas 😃 oi... dar sveikatytės siunčiam ligoniam 🌷

10. Dec 2012, 14:56

panduk nu graži tavo nykštukė bus 🌷 pasaka... o tuos bumbulus pirkau... prieš maximą kur yra škurlinė, antram aukšte atsidarė algimanto prekybcentris ( anksčiau buvo prie ąžuolo) ten visokių dydžių tų bumbulų yra... anksčiau perliuke dar buvo, bet perliuko nebėra... neišsilaikė...

10. Dec 2012, 14:11

oij koks grozis, Panduk, nerealu, super. 😀 as vis dar nesumasciau kuom reiks Jokuba aprengt, tikiuos ka nors padevetuose uztiksiu kokia kauke, ar kazka....jei jau nerasiu pirksiu nauja

10. Dec 2012, 13:33

Asta, labai patiko mintis su bumbuliukai, kur raudoni smeigtukai 😍 O tą baltą kamuoliuką pati darais, kur reikia susmaigstyti?

10. Dec 2012, 13:26

Labukas, merginos 😀 Oi, sveikatėlės visime ligoniukams 🌷 Šaunuolis Jokūbėlis 🌷 O jau merginų grožiai padaryti - mmmmm 😍 Mes tai su vaikais irgi namie sėdim. penktadienį vaikus pasiėmiau su akių uždegimais (konjuktivitu), darželyje užsikrėtė.... Vakar man gerklė pradėjo stipriai skaudėt, sirguliuoju, tai pasiėmiau biuletenį.... Mes eglutės dar nepuošiam, bet Kalėdų šventei darželyje intensyviai ruošiamės 😀 Bus du nykštukai pas mane. Gerai, kad mūsų kūma siuvėja, tai gelbėja aprengiant Matuką 😀 O mažajai turiu jau numezgus suknytę 😀

10. Dec 2012, 11:04

hmmm...ko cia db tas savaitgalis nesekmingas, daugumai...

10. Dec 2012, 10:18

labas... tris kartus VALIO Jokūbui 🌷... šį rytą mano Jovydas ne ta koja iš lovos išlipo... pradėjo bliauti darželyje... matyt neišilsėjo per savaitgalį, dar vakar be pokaičio paliko...

10. Dec 2012, 09:24

labas rytas, saunuolis Jokubas 🌷. Maniskis tik rekia- kaku kaku, pats nemoka dar nusimaut kelniu 😀 Si ryta sunkaii keles i darzeli, bet isejo su maziau asaru, o del snarglio- tai puse grupes tokiu pat 😀 Milke- as ir sestadieni netekau daug skysciu, ir ensupratau kodel... bet su vaclovu padraugavau taip normaliai 😃

10. Dec 2012, 09:15

Labas rytas, niu sveikateles abiem, ir tau Ausra ir Paulinukui. Man va laisvadienis, Jokubas darzely 😃 eisiu tvarkytis, reiktu Saulytes drabuzelius perziuret, daug jau isaugom, Jokubas su puodeliu graziai draugauja nereikia man jo saugot, pats nusimauna kelytes padaro ir ateina pasigirti.

10. Dec 2012, 07:28

Labukas rytukas. Aš penktadienį parsivežiau Pauliną iš darželio vemiančią-tai kelias dienas dar nevesiu į darželį-pati nežinau kas buvo, nevalgiukas visą savaitgalį buvo.. O ir pati vieną naktį daug skysčių netekau-bet aš turbūt dėl savo abžoriškumo..

09. Dec 2012, 18:59

sveikos, ohoho, kokiu grozybiu pridarete 😀 Mes egle pasipuose. Jokubui snarglys nori varvet, bet vesiu i darzeli, nes kitaip is ritmo iskrisim. Jauciasi siaip tai jis gerai.

09. Dec 2012, 12:38

Milke, aciu😀 Mes dar egles nepuosem, bet langus truputi pradejau puost, vakar parsineciau pusu saakeliu tai reiktu eit pabaigti, ka pradejau😀

09. Dec 2012, 12:18

Asta kalbam ir nesusikalbam😀 as apie tortu papuosimus sakau, kad vis dar ssss man gaunasi, noriu kaip graziau o gaunasi kaip visada

08. Dec 2012, 20:06

Labukas.. Biski pavėluoti sveikinimai Andrėjai 🌷 Erika, labai gražu 🌷 Ar jau puošiate namuose eglutes?

08. Dec 2012, 19:04

erika truputi nesupratai mano humoro 😉 su papuošimais viskas tau gerai ... sakau kad aš norėčiau su kuo daugiau tų pinigų drugeliais gauti 😃 😉

08. Dec 2012, 15:39

jo jo... ten jie dar neužbaigti buvo ir tik kampelis tesimatė... 😃

08. Dec 2012, 11:50

Asta, niu zinok as juos maciau, kai pasakei prisiminiau, kad facebooke matosi prie vazeliu lygtai ar prie kazkurio tai butelio😃

08. Dec 2012, 11:43

jo.. čia ausų krapštukai su folija apvynioti... esu dariusi mažesnius, tik nevyniojau į foliją, bet tuos vatos galiukus merkiau i vandenį, nudažytą raudonu guašu... labai gražiai atrodė... gaila kad foto nepasidariau...

08. Dec 2012, 11:31

Mmm as tai biskvitus kepsiu, kazkada esu bandziusi su pirktiniais, tada man nekazi kas gavosi, bet tada buvo pirmieji mano bandymai kept tortus😀 tiks su papuosimais iki siol nesiseka☹

08. Dec 2012, 11:30

Asta, nelabai suprantu is ko tavo zaisliukas?super atrodo😀ausu krapstukai su folija gal? ar kas?😀

08. Dec 2012, 10:37

graži pinigų eglutė erika... norėčiau tokią gauti, tik su daugiau drugelių 😉 o aš gaminau tokį žaislą darželiui, kurį pakabino senamiestyje ant eglės

08. Dec 2012, 10:30

o kaip jums mūsų miesto eglė? man tai ji nepatinka... kažkoks metalo karkasas lepmutėm apkabintas... nelabai supratau, kodėl tų žalių šakų nedėjo... kai tamsu dar nieko, galima pasigrožėti, bet dieną......ne ne ne, nepatinka man toks modernėjimas....

08. Dec 2012, 10:27

erika, nedėjau jokių migdolų... o šiaip žiūriu visur tas receptas tas... supermamose man atrodo tas pats kaip neringos bloge... šiaip šis tortas irgi gan saldus, bet skanus... ir biskvitus aš pirkau... gal kepant savus mažiau cukraus dėti reiktų...

08. Dec 2012, 09:20

😀

08. Dec 2012, 09:18

Mano antroji eglute, pinigiukais puosta😀

08. Dec 2012, 09:17

As receptuka esu nusiziurejusi is Neringos blogas, bet kituose skaiciau naudoja, kepintus migdolus, Asta o tu juos dejai?, nes manajam recepte ju kaip ir nera

1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 841