Birželio mėn. gimdžiusios mamytės

14. Dec, 10:40

Kaip auga jusu mazuliukai,kiek kas sveriat? Ka jau valgot? kas dar savo pienuku maitinat? ;)

03. Jun 2010, 11:12

aciu labai😀 bet daba tai juk ziauriai karsta ir. o kokiu jus kremuku tepat nuo saules?
sveika prisijungus goduliukas😀

03. Jun 2010, 11:08

sveika goguliukas prisijungus prie musu,truksta mums mergyciu😉is kur jus busit?

03. Jun 2010, 11:07

tai sveikinimai dolciuk😉🌷tikrai pagerbta😃kai jau buvo stipriai atsile tai namuose rengdavau tik su sortukias ir maikute ir kojinytes,o dabar tai su kelnytem😀

03. Jun 2010, 10:59

labuka mamytes.nors mums jau nosies tortadienis,bet tik dabar prisijungem.esame mergaites,turim tik viena dantuka.einame nuo 10men.ziuriu mamytes diskutuoja apie apsirengima.mes tai maunames pedkelnes ir plonus marskinelius rengiames.kol kas dar neisiplikiname

03. Jun 2010, 10:20

laba visoms😀 as va bandau uzliuliuot savaji grozi😀 ir eisiu pusryciaut,nes anas grozis reikalauja maisto😃 tiesa,anas grozis ir berniukas😀 tai sakau busiu pagerbta tarp vyru😀 o kaip jus namie laikot mazuosius aprengtus?nes as noriu nedet pedkelniu,bet gaila jo kojyciu labai,nes kai ropoja jam turbut skauda☹

03. Jun 2010, 09:36

labas rytas o cia mamytes i atostogas isejo😀kas naujo,ka veikiat?

31. May 2010, 12:53

siandien kazkaip pagalvojau,kad jau paskutini karta gausim geras pasalpas,nes uz birzeli jau gausim 85%,o uz liepa tik 75%☹ taip liudna☹

31. May 2010, 11:42

o isivaizduokit vakar grizom namo,o mano vaikas i mane nekreipia net demesio svarbiausia jam tevelis net ant ranku nejo,tai taip biski nuliudino,bet kai pasake mama tai nudziugino.Mano mama pasakojo,kad vaikas visa vakara ieskojo musu po kambarius bet nerado tai buvo zyzaliot pradejas,bet mama susitvarke tik sake vienai per sunku su juo buti,o nebuvo kam padeti priziureti vaika,nes sesuo egzui ruoses o tevas zvezyboi buvo

31. May 2010, 11:29

labukas ,na maniske irgi visai nesibijo zmoniu ,i visus tiesia rankytes ,kad tik kas ant rankuciu palaikytu😀.Gudri ,nes nei mamyte ,nei tevelis tuo nepiknaudziauja

31. May 2010, 10:45

mmm kaip miela😀 o as nuvaziavau sestadieni pasiimt is uosviu vaiko,tai jam visiskai dzin,ar seneliai,ar mama ar kas kitas☹ visai nieko nebij,ir butu bet kur ir su bet kuom.man jau tas ir erzint pradeda

31. May 2010, 10:11

sveikos😀na savaitgalis tai super praejo,tik vakar sveikatele ne kokia buvo is po Klaipedos😀mano mazius mane pasitiko vakar pasakydamas MAMA tai sujaudino iki sirdies gelmiu😀

31. May 2010, 08:53

sveikos😀 liusia cia savaitgali visada tuscia buna☹ tai ka nuveket per savaitgali?oras pas mus siandien tai tragiskas,tamsu nuo pat ryto☹ vakar tai taip grazu buvo,vel prie neries gulejom deginomes😀o dabar zaibuoja☹ brr...

30. May 2010, 11:39

Na tai niekas čia nebeužsuka...va tai tau...

28. May 2010, 23:03

Na sveikutės, kaip senai bebuvau jau čia...kaip gyvuojat?
Ką jūsų mažyliukai valgo?jau vaikšto? kiek dantukų?

28. May 2010, 15:52

Kad mes i ta Klaipeda daznai nuvaziuojam ne taip jau toli nuo musu kazkur 90km😀na va maniskis jau vel miega tai as skaitineju kaip visada😉

28. May 2010, 13:41

oi kaip faina i klaipeda😀 net uzpavydejau😃 na mes ir gal vasara vaziuosim prie juros,bet su vaikiuku,nes as kai negaliu baliavot,tai man kazkaip ir nera skirtumo😀

28. May 2010, 13:01

na va taip smagu buvo vel cia paplepeti ,bet laikas tai lekia ir jau maze neuzilgo pabus ,reikia eiti ruosti valgyti ,visom gero ir linksmo savaitgalio😀))

28. May 2010, 12:58

oi mamytes kaip as jums geru pavydu pavydziu😀,kad turit nors vienai naktelei kam nors palikt savo mazylius ir siek tiek skirti sau laiko😀

28. May 2010, 12:56

na visos mes mamos vienodos,uzeina man taip nors kauk,bet irgi dazniausiai kei geras oras,o vyras darbe masinos neturiu,kur palekt tai turiu namuose sedeti.Va rytoj vaziuoju su vyru i Klaipeda biski pabaliavot tai paliksim vaika mamai per nakti😀

28. May 2010, 12:56

aaaaaaa,tai sveikinu ,na tada koki nors sau megstama patiekala ir gera nuotaika sukelianti filma 😀juk reikia tau dabar save palepint😀

28. May 2010, 12:53

tai gute neturim mes vonios☹ tik dusas☹ o ir nelabai galeciau,juk laukiuos.o su sampanu tai isvis taaaaaip noriu,o negaliu😀 nieko pagimdysiu,atsigriebsiu uz visus metus😀

28. May 2010, 12:53

na mums nera kas mazytes paziuretu ,tai dar nei karto nebuvom issikyre nakciai ,o gal kai uzmigdysiu tai ir as pasidarysiu relaksa ,gal ir man pades atsipalaiduot 😀

28. May 2010, 12:51

dolciukas patinginiauk ,o vakare ilysk i pilna putu vonia ,atsisaldyk sampano ,uzsidek zvake ir gera muzika ,tai relaksas ir nera depresijos 😀

28. May 2010, 12:49

as matau tavo nuotraukyte

28. May 2010, 12:48

labiausiai man uzplaukia😀,kai norisi kazkur lekt silta diena ,bet negaliu nes kaime praeita savaitgali buvom tai gryzom sukandziotos uodu ,tada save kaltinu kad mazosios neapsaugojau,ir kiurksai toje pacioje manotonijoj,bet dar mes atsigriebsim😀

28. May 2010, 12:47

aha rodo😀 tai matau ne viena depresuoju as,palengvejo zinokit😀

28. May 2010, 12:46

siandien isvis,vaika isveza vyro tevams,vyras eina baliavot,o va lieku viena namie depresuot😀 jau kazkaip sunku man vaikeli duot su nakvyne kam nors. siaube taip tingiu eit namus siurbt ir palut grindys😀

28. May 2010, 12:45

o jums rodo mano nuotrauka?nes dabar iejau per opera tai pardejo tik rodyti

28. May 2010, 12:44

na is vienos puses tai gerai ,kad veliau prades vaiksciot ,nes buvom pas ortopeda ,tai sake kad dar nepakankamai tvirtos pedutes ir krypsta i vidu ,tai israse ortopedinius batukus ,masaziuka ,o ta depresija ir mane kartais uzpuola 😀

28. May 2010, 12:42

as parasiau panasiai kaip ir dolciukas😃

1 ... 54 55 56 57 58 59 60 ... 105