Birželio mėn. gimdžiusios mamytės

14. Dec, 10:40

Kaip auga jusu mazuliukai,kiek kas sveriat? Ka jau valgot? kas dar savo pienuku maitinat? ;)

22. Dec 2009, 15:56

oi kaip šaunu, sveikiname su pirmaisiais dantukais.
O mes šiandien pas daktarytę buvome, gavome 2 skiepukus, svėrėmės, ūgį matavo, dabar tik 8 mėnesių eisime.
Mes sveriame 7640kg, ūgis-71cm, galvytės apimtis-42,5cm.
TAI VA.😉

22. Dec 2009, 15:04

nieko gero tam veidukui. db jau dar daugiau tu plemu atisrado ☹ viena diena lyg ir maziau kita ziurek dar daugiau... ir nebemanau kad cia nuo seiliu ar salcio nes ir ant koju po truputi tokiu atsiranda 😥
mums tas dantukas auga gal daugiau nei menesi ir niekaip neislenda 😕

22. Dec 2009, 14:15

nu mums ir naktele ir dienele nerami😥temperaturos nebeturi,bet vistiek zirzia,ranku is burnos neistraukia☹tepu su vaistukais,bet jauciu kad nelabai padeda☹Domukomamyte,o musu leliukai kaip susitare, kartu dantukus parode😀

22. Dec 2009, 13:43

sveikos mamos,mums taip pat naktele buvo nerami,bet ryte pamaciau baltuojanti dantuka😀Gerai kad nors temperatura vaiko nekankino,o tik nemiga😉

22. Dec 2009, 12:16

sveikutes,nu tokia naktele seniai bebuvo,tiksliau sakatn auginant maziuka dar taip nebuvo, visa nakti be miego☹.prazize ,isranku negalejo paleisti☹,vakare uzmigo niekuo nesiskunde,po 12val pradejo ir taip visa naktele.kai pamatavau temperatura buvo 38,5☹ir slogele atsirado,nu pagalvojau nekokios mums sventes bus😥bet is ryto supratau kame cia reikalas😀dantukai visa problema,kai paziurejaujau matosi PIRMASIS DANTUKAS😃;D😃pati geriausia man kaledine dovana!!!

21. Dec 2009, 19:44

tame ir yra dalykas,kad reik ziureti i kainas,o ne i tai ka noretum mylimam ir brangiam zmogui padovanoti😀.ir as sendien pabaigiau supirkti dovanas.bet kazkaip dar nesijaucia.kad jau po keliu dienu bus kaledos.bet uztad parduotuvese jauciasi,zmoniu pilna😀.taikaip ar dukrytes zandukams geriau?

21. Dec 2009, 18:30

baik tu, cia vienas malonumas😃
as ir menesi parduotuvej galeciau sedet kad tik pinigu butu 😃

21. Dec 2009, 18:19

oi jau tas dovanu pirkimas,man nelabai patinka☹,bet niekur nedinksi jug tokia svente karta metuose tera😀o kai jau viskas supirkta, supakuota pasidaro gera ant dusios😃

21. Dec 2009, 18:10

na cia tai ramu, grazu tik salta 😕
aga, gryzus nors turejau ka veikt, supakavau visas 😀 man svarbiau ne pati dovana bet kad ji butu graziai ipakuota, ne tik i dovanu maiseli ideta. bet gaila man ju niekas nesupakuoja 😤

21. Dec 2009, 18:07

o pas mus dabar pusto dangus su zeme susimaise☹tai dar dovaneliu pirkai😀

21. Dec 2009, 17:59

mes snd megoj buvom, tai nuo aiksteles iki iejimo gal 10 metru, tai maniau ir nuo tiek suledesiu 😃

21. Dec 2009, 17:56

labutis,maniskiu viiruku vardai Karolis ir Orestas😀bet jau orelis siandien,nekisk noses is namu😃sveika skraiduole😀

21. Dec 2009, 17:21

mums jau neuzilgo 7 menesiai, bet dar nesedim ☹ labai jau nestipri maniske 😕

21. Dec 2009, 16:56

Labas labas skraiduole.....
Neužilgo ir taviškei 6 mėn. pradėsi košytes duoti...

21. Dec 2009, 14:13

Labutis, birzelinukai! Labas Liusia! 😉 tik dabar pamaciau naujai susikurusia rubrikele... 😀Mano dukryte gime birz pab (27d.) valgo kol kas dar tik mano pieniuka, o 5 men svere 6,2 kg, o ugis buvo 70cm! 😀 kol kas savarankiskai dar nesedi ir neropoja... 😀 tik uzpakaliuka kelia! 😀

21. Dec 2009, 12:25

Sveikutės, mano lelytė vardu - Emilija.O jūsiškiai leliukai?

21. Dec 2009, 09:14

liusia- i lauka tas essex.
na tai aisku grazi 😀 man kasdien vis grazesne 😛 o kokia gera, nuo gimimo iki db 😀
o gimdymas kaip ir kiekvienas gimdymas nebuvo lengvas. na apie skausma kalbant. o seip tai be problemu pagimdziau tik kad kirpo nes tonusai padidejo. ir gaila kad nieko neprisimenu, tik tarpasis si bei ta.pagimdziau ir kaip su plyta kas per galva butu daves... tai noreciau dar karta kad atsiminciau viska , nes gimdymas vistiek nepaprastas potyris kad ir sunkus, skausmingas 😀

20. Dec 2009, 22:27

sveika liusia,cia agne reklamavo du kremus vienas i lauka,o kitas gydomasis ,kad zandukai yra paraudonave😉o kuo vardu tavo lelite?

20. Dec 2009, 21:42

Sveikutės, o nuo ko tas kremukas?gal į lauką, nes tie šalčiai, nežinau kokį pirkti?

20. Dec 2009, 20:00

reiks ir man nusipirkti to gydomojo kremuko,nes mamiskis, kuri turime nelabai ka tepadeda☹tavo mergyte tokia grazi,smulkute,svelniu bruozu,kiek jau galima iziureti is nuotraukos😀tai tokiu vaiku reik kuo daugiau gimdyt😃.tai lengvas gimdymas buvo?

20. Dec 2009, 18:22

excipial gydomas essex i lauka. abu apie 13 lt kainavo, o as jau buvau pasiregus apie 50 paklot 😃 bet vaistininke taip rekomendavo kai pasakiau kas yra
na kad zinotumem kad tikrai bus berniukas, tai vyro buciau priversta:d o seip daugiau vaiku as nenoriu 😀 tik va gimdyt dar karta noreciau 😃 mano vyras tox darbas kad turi gal 80 bernu, tai kaip ir susitarem kad tegu su jais ir uzsiima 😃

20. Dec 2009, 18:06

nu su tom mergaitems nepasirinksi😀galetu ir dar viena paplanuoti,bet kad lb sunkus nestumai pas mane buna ir dar sunkmetis☹☹.tau reiktu planuoti berniuka😀.o koki gydomaji krema pirkai?(*)

20. Dec 2009, 13:51

amanda 😀 tai db reikia mergaite planuot 😃
tai cia taip turi but 😃?
mums irgi tas pats, seiles bega tai turbut uztat ir ta odele tokia, tai snd nupirkau krema viena gydoma kita nuo salcio. tai gydysimies 😀

20. Dec 2009, 12:49

jau turetu greitai agne tavo mergytei pasiroditi pirmieji dantukai😀😀o mums dar nesirodo☹,nors seiles bega upeliais ir nuo tu seiliu ir mums zandukai paraudo☹.o kuo vardu tavo mergyte agne?mano berniukai karolis ir orestas😀

20. Dec 2009, 12:24

Mes zondavome Klaipedoje vaiku ligonineje. Su siutimu nuvaziavome i kosultacine vaiku poliklinika, o ten paskyre laika zondavimui.

20. Dec 2009, 10:40

aga.. jau galvojau nebeisiu cia daugiau nes sunervino 😃 bet va db viskas puikiai 😀
raminta kadangi turi ir vyresni tai gal zinosi- mums auga dantukai bet dar nepairodo. ir vakar pamaciau butent ten kur turi islyst atsirado toks itrukimas, kaip ipjauta butu... cia su dantim kazki susije ar taip kaikas..?

20. Dec 2009, 10:38

ai va uzmirsau 😀pasidziaugti,kad buvau maloniai nustebinta siryta isijungus kompa,kaip greitai atvercia puslpius,nebereikia sedeti prie vienos temos po puvalandi😀😀😀.nes vakar taip nervojo,jau zadejau siuliti bendrauti per one.o gal atsiras norinciu cic mano ones ad gemere@one.lt😀

20. Dec 2009, 10:28

labas rytas😀o kur jus alizu Justukui zondavote akyte?as esu is skuodo raj.,toloka nuo kauno😀

20. Dec 2009, 09:51

kazkaip tie gydytojai visada linke viska uzlaikyt o tada klaust kur buvot anksciau. db isivaizduoju(neduok dieve) mums kaikas butu su ta galva tai taktarai ir galva nurautu kad sitaip uzdelsiau...nu bet jau tada as turbut ne tik galva musu pediatrei nurauciau 😀
o is kur jus mamos busit? gal yra kaunieciu 😀?

20. Dec 2009, 09:25

Labas rytas, mes tai savo maziukui zondavom viena akyte, 2 men. niekaip nepraejo puliuoti. Vaistukus lasinom, nepadejo. Tik kad tas zondavimas vyksta labai greitai, gal puse minutes. Justuka isnese, nespejau net vyrui prisiskambinti, jau ir parnese. Kuo vaikutis mazesnis, tuo geriau. Pasidarem tyrimus, pasirode, kad stafilokoka parsiveze is ligonines buvome.