Besilaukiančios, norinčios pabendrauti

01. Dec, 03:00

labas...esu naujoke..tai butu malonu kad prisijungtu prie manes kas nors..laikiu..:)

09. Mar 2010, 11:41

Nu va grizau jau 😀 Pridaviau snd tris megintuvelius kraujo, gal kam dar reikia, man negaila 😃 Man ir nesenai kaireje puseje skaudejo, bet praejo, padariau isvada kad kazka uzvalgiau ne to

09. Mar 2010, 11:30

dar norejau paklausti mamytes, ar jums taip nera ar nebuvo, kad suskausta pilvo apacioje, kaireje puseje? man vakar uzejo ☹ tai sunerimau. bet nestipriai, taip paduria ir viskas. po kiek laiko vel uzeina... siandien ir siek tiek maudeno... vakar buvau pas daktara, bet dar neskaudejo, tai ir nepaklausiau..

09. Mar 2010, 11:28

labukas, as jauciuosi gerai, kartais dar papykina, ypac rytais, ir ypac tada kai skrandis tuscias, tad jei kur vaziuoju turiu butinai uzeit i kavine ar kur pavalgyt, kad nebutu bloga, o isalkstu laaabaiii greitai, per valanda 😀 nuo paskutinio pavalgymo 😀 man tai pagal menesines sake 11 savaiciu, o pagal echo vaikelis tokio dydzio kaip 13 savaiciu 😀 bet sake nera ko pergyventi, kad didesni rodo, sake svarbu kad nemazesnis 😀 bet as tai ir skaiciuoju pagal echo, tad man jau 13 savaite 😀

09. Mar 2010, 11:10

na ir saunuole, patikek as per nestuma toki stresa patyriau, per daktarus, kad niekam to nelinkeciau, tad linkiu maziau tikrai klausyti, jau man gyvenimas po kojom slydo per jos 😥 bet dabar lyg ir viskas tvarkoje 😀

09. Mar 2010, 10:58

as ju mazai ir klausau 😀

09. Mar 2010, 10:48

ai maziau klausyk tu ju 😃 kas sustriau tik sneka 😀 o siaip visi skaiciuoja nuo tos datos visa laiko iki gimdymo 😀 o jei pati nori tikslia data siuzinoti tai prie menesiniu paskutiniu pirmos dienos pridek 9dienas ir atimk 9men ir suzinosi gimdymo data jei tavo menesines reguliarios buvo 😀

09. Mar 2010, 10:32

tai zinau, kad savaites skaiciuojamos nuo paskutiniu menesiniu, bet vienas gydytojas apzziurejo ir sako kad ne ne ne mazesnis nestumas, o kita gydytoja sako, kad viskas tvarkoj, kad nestumas yra pagal menesines. tai tiksliai suzinosiu kai darys echo

09. Mar 2010, 10:32

tai zinau, kad savaites skaiciuojamos nuo paskutiniu menesiniu, bet vienas gydytojas apzziurejo ir sako kad ne ne ne mazesnis nestumas, o kita gydytoja sako, kad viskas tvarkoj, kad nestumas yra pagal menesines. tai tiksliai suzinosiu kai darys echo

09. Mar 2010, 09:15

astonja oi mano princese taip ramiai miegojo sianakt ,ka tik pamaitinau tai ir vel miega 😀
danguole, savaiteles skaiciuojamos nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos 😀
panduk tikiu as ir svajojiu pamiegoti bet man dabar nebenusimato toks malonumas 😃

09. Mar 2010, 09:09

Labas rytas mamytės 😀 O mano vaikinukas šįryt anstokai atsikėlė, tai man dar vis miegas taip ima.... Geriu kavytę ir bandau išsijudint, nors taip mielai dar griūčiau į lovą.... 😀

09. Mar 2010, 08:53

Labas rytas, kaip jauciatės? bailiuke, man kiek savaiteliu tiksliai niekas ir nezino, nes kiekvienas gydytojas kitaip sako, bet jau dabar turetu buti 14 -15 savaite. o su pykinimu tai ivairiai jau galvojau, kad baigesi, bet vakar vyras nusipirko kebabu, tai man jie smirdejo, kad taip stipriai supykino. o kaip tu jautiesi bailiuke?

09. Mar 2010, 08:06

Labas rytas, oj spradesi sianakt mano mazutelis, neleido mamytei pailset 😀 O kaip tavo mazoji princese? 😀

09. Mar 2010, 07:29

labas rytelis mielosios, kaip miegojote? 😀 kaip jusu pilvelio gyventtojai laikosi? 😀

08. Mar 2010, 22:19

labai faina, kad ne as viena rugsejinuke 😀 o kiek tau dabar savaiteliu danguole? kaip savijauta? pykinimo nebera?

08. Mar 2010, 21:21

oi mielosios kaip jumdar toli 😀 dziaukites savo nestumu 😀 nes poto prasides malonus vargas 😃

08. Mar 2010, 18:49

sveika, bailiuke as irgi rugsejo menesi laukiu savo dziaugsmelio 😀

08. Mar 2010, 17:54

labas ramuney29, malonu kad prisijungei, manes siaip irgi dziaugsmelis laukia rugseji 😀 kiek tau savaiteliu,? kokia savijauta?

08. Mar 2010, 17:54

labas ramuney29, malonu kad prisijungei, manes siaip irgi dziaugsmelis laukia rugseji 😀 kiek tau savaiteliu,? kokia savijauta?

08. Mar 2010, 17:32

sveika ramuney29 prisijungus i mamyciu kluba😀 na va grizo tevelis is darbo,tai pasveikino mane su geliu puokste ir net nupirko nealkoholinio vyno😃

08. Mar 2010, 17:20

ramunye29, sveika prisijungusi!!! Legvo tau nesiojimo!!!! 😉 Kaip jaustiesi?

08. Mar 2010, 16:35

Sveikos visos !!!😀 naujoke as cia ,bet tikiuos paplepet ir pasidalint dziaugsmeliu kuris musu tiki rugsejy laukia 😀

08. Mar 2010, 16:28

saldziu😀 o as va pamaitinau maza,lauksiu vyro ir eisu kept pica😀

08. Mar 2010, 16:15

dolciuk, tai puiku 😀 tai galesim susitikt, kai atsils - tu su pilvu ir su eimantuku, o as atleksiu su savuoju slapuku 😀
niu gerai, pavalgiau, einu pamiegoti.. verste vercia tas miegas i lova, niekaip neiveikiu jo 😃

08. Mar 2010, 15:50

nesinuomojam mes,vyro butas cia. nera cia salia net vaikiskos aikstutes☹ na bet aisku centras salia,ir kai atsils tai i sereikiskiu parka eisim😀

08. Mar 2010, 15:17

mes tai kaip kaime - ramu, tylu 😉 tai jeik tik nuomojates, tai nepriristi esat.. bet centras turi savu pliusu - viskas ranka pasiekiama 😀
niu jei lifto nera, tai aisku, kad ne kas.. o ir maziukas vargsta, manau, kad i lauka verziasi... 😀

08. Mar 2010, 15:08

ne taip supratau😃 tai va o dar vezimelis musu lb sunkus,tai man dabar isvis kilnot sunkiu daiktu nerekomenduojama. ai zinok,o as visai sutikciau kokiam miegamajam rajone gyvent,nes kazkaip man cia nlb patinka

08. Mar 2010, 15:04

as klausiau ar netoli ibrahimo gyveni 😉 o iki manes, tai gaunasi atstumas 😀 o tu centre, smagu 😀
niu tai va, dziaugiuosi paskutinem dienelem,kai galiu eiti kur noriu ir kada noriu 😉 veliau jau teks taikytis.. ir dientvarke bus kiek kitokia... 😀

08. Mar 2010, 15:01

aha,salia ibrahim. na nepasakyciau kad lb arti,pestute turbut iki taves nedaeiciau☹ ai tai va kol susitvarkau namus,kol maziukui valgyt padarau,tai ir vakaras ateina☹ o veliau jau ir tamsu. as kazkaip niekaip nesusiruosiu per tuos darbus i lauka☹

08. Mar 2010, 14:58

dolciuk, cia ibrahim`o visai netoli?
oras nerealus. o ko namie? maziukas serga?

08. Mar 2010, 14:56

as kalvariju g,prie oskalio ginklu parduotuves. oras tai superinis,o mes va namie sedim☹