Ačiū, man asmeniškai šis vardas nėra labai gražus, bet
vyras baisiausiai nori 😀
26. Feb 2014, 20:13
Sveikos mamytes😉 mum nuo rytojaus prasides 25oji savaite
, dar nazinom ka turesim nesirodo angeliukas😀 rytoj eisim
pas daktare ziuresim kaip musu tyrimai ir echo duomenis😀
26. Feb 2014, 18:48
Grazus vardas. Grazus visi Mantai, kuriuos pazistu 😃
Sveikos, Reikia patarimo. Kadangi labai nekantrauju. Su
vyru pasimylejome po menesiniu kai tepliojo, jis baige
manyje. Dabar eina trecia diena, skauda pilvo apacia lyg
pries menesines. Ar gali buti kad laukiuosi?😍
Mūsų nėštumo jau seniai nenuslėpsi, nors šįkart pilvukas
pasirodė vėliau nei su pirmu, o judesiukus jaučiu jau nuo 15
sav., su pirmu nuo 20 sav. jaučiau. Sako, kad su antru
greičiau, bet gal tik judesiukai 😀
Su pirmu nėštumu pranešiau 7 sav., nes man kaip tik
reikėjo eiti kasmetinių atostogų, o jas norėjau nusikelti
prieš dekretą, tai reikėjo pranešti. Su šiuo nėštumu
dar darbe nežino, nes esu vaiko auginimo atostogose,
pranešiu 30 sav., kai reiks rašyti prašymą į dekretą. Šiaip geriausia pakentėti iki 12-14 sav.
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
as pazystu viena Manta ir jis toks fainas grazus, bet... mergisius 😃
Sveikinu su berniuku 😀 hmmmm Mantas, mano pirmoji meile 😍 kadangi zmogus labai geras, tai man ir vardas grazus 😀
Aš ryt keliauju echo, darys pakarotinai, nes 20 sav. rado vandenų per daug, nors 22 sav. buvo norma (dariausi echo kitur), tai įdomu ką vėl ras.
Ačiū, man asmeniškai šis vardas nėra labai gražus, bet vyras baisiausiai nori 😀
Sveikos mamytes😉 mum nuo rytojaus prasides 25oji savaite , dar nazinom ka turesim nesirodo angeliukas😀 rytoj eisim pas daktare ziuresim kaip musu tyrimai ir echo duomenis😀
Grazus vardas. Grazus visi Mantai, kuriuos pazistu 😃
Mantas 😀 Ką čia slėpt, juk ne banko sąskaita 😃
greiciausiai varduko nepasakysi?
Taip, pildosi svajonės 😀
Varduką jau turim berniukui, nemanau, kad kažkas pasikeis 😀
Vien maudimas pilvo apacios nenusako nestumo. Geriausiai darytis testa. Yra kur gana anksti parodo nestuma. Arba kraujo tyrimas.
kaip smagu,porele turesit 😀
Sveikos, Reikia patarimo. Kadangi labai nekantrauju. Su vyru pasimylejome po menesiniu kai tepliojo, jis baige manyje. Dabar eina trecia diena, skauda pilvo apacia lyg pries menesines. Ar gali buti kad laukiuosi?😍
Tikriausiai mintyse sukasi visi grazus berniukiski vardai 😀
Taip, berniuko 😀
o girdėjau, kad su antruoju nėštumu kaip tik pilvelis greičiau pasimato. Vadinasi čia labai individualus dalykas ir tik paistalai 😃
sveikos.gal jau zynai ko laukies 😀 ?
man nuo 14 savaites kazkur pradejo matytis, o dabar labai soktelejes..
Su pirmu nuo 11 sav., su antru nuo kokios 13 sav.
o nuo kada pradėjo ryškėti pilvelis jūsų? 😀
Mūsų nėštumo jau seniai nenuslėpsi, nors šįkart pilvukas pasirodė vėliau nei su pirmu, o judesiukus jaučiu jau nuo 15 sav., su pirmu nuo 20 sav. jaučiau. Sako, kad su antru greičiau, bet gal tik judesiukai 😀
Taip, pirmasis 😀 smalsu kaip kitoms ar matosi jau pilvukas labai, ar junta jau judesiukus.. 😀 sako, kad su antru nestumu siek tiek viskas greiciau 😀
Ne, antras 😀 Turim dukrytę 1 m. 5 mėn. 😀 O tavo pirmasis?
tai pirmas tavo nestumas? 😀
Sveika, mums eina 25 sav. 😀
Labas prisijungiu prie jusu nestukes 😀 mums eina 20 savaitele, gal yra is cia esanciu panasus laikas? 😀
Dziaugiuosi atradus kur pasiplepet " tarp musu nestukiu" 😀
o labukas mamytes😀 matau temele pajudejo i prieki dziugu labai😀
tai taip ir padarysiu, dėkui 🌷 reik dar susižiūrėti kiek turiu prisikaupusių atostogų, bus gerai išnautoti prieš dekretines 😉
Su pirmu nėštumu pranešiau 7 sav., nes man kaip tik reikėjo eiti kasmetinių atostogų, o jas norėjau nusikelti prieš dekretą, tai reikėjo pranešti.
Su šiuo nėštumu dar darbe nežino, nes esu vaiko auginimo atostogose, pranešiu 30 sav., kai reiks rašyti prašymą į dekretą.
Šiaip geriausia pakentėti iki 12-14 sav.