Besilaukiančios mamytės Vilniuje, Pilaitėje

13. Nov, 06:41

Sveikos mamytes, gal gyvenate Pilaites rajone, ir laukiates mazylio..butu visai smagiai pasidalinti ivairiomis temomis;)

02. Dec 2010, 13:12

labutis visoms, nors ne daug cia musu ir yra😀 as turiu vistienos file, tai gaminsiu troskini, bulves, morkos, paprika😀

02. Dec 2010, 10:10

Sveikos😀 ka gaminsit siandien???😀 nes jau mano vakaryksciu lietiniu mazai lieka😀

01. Dec 2010, 22:36

irgi neblogai...😉

01. Dec 2010, 19:15

manoji folija tai buna bulves, farsas ir svogunai, grietines padazas, ant virsaus suris😀

01. Dec 2010, 15:56

o as rytoj gaminsiu toki dalyka vadinu ji -folija 😃 pasidarau farsa, nusiskutu bulviu ,morku,susipjaustau jas, imu grybu, keciupo ,majonezo, ir viska i folija, tada i orkaite..ujjkaip skanu

01. Dec 2010, 08:26

mes tai turim tris dezes tu senu zaisliuku,bet jie duzta tikriausiai nuo senumo,visados kai pradedam puosti egle pilnas kambaris laikrasciu kur tie zaisliukai buvo supakuoti😀 o del valgyt siandien darysiu lietinius su desrelem ir suriu😀

30. Nov 2010, 15:15

aha siaudinuku ir pas mus yra 😉o su senais zaisliukais tai pas tevus yra keli dar is vaikystes uzsilike..bet cia visai nesenai juokemes su mama ,sakau vat vat laikai buvo ,tetis egle puosdavo o mes tik ziuredavom 😃 , leisdavo padavineti ,kol nesukuldavom kokio zaislo ,tada tik ziureti budavo galima 😃 o dabar viska vaikai daro😉)) tevai ziuri tik😉)

oj oj su mastu...neiznau ka gaminti...vaikas isrankus mano😉 virsiu as sriubos turbut siandien, kokios darzoviu visai skanu😉

30. Nov 2010, 11:40

oi man tie senoviniai labai patinka, bet kai tycia kiekvienais metais po viena suduzta😀 dabar man pradejo labai patikti zaisliukai is siaudu, angeliukai visokie, eglutes, suktukai.. grozis ir naturalumas, tik kad ir brangiai gaunasi.. del pietu tai as neturiu kam gaminti, atostogauju, o del saves kazkaip tingisi😀 siaip tai visada sugalvoju eksprontu, ka turiu saldytuve, vakar viriau kopustu sriuba, jei butu vyras namie turbut idaryciau makaronus, arba makaronu apkepa kepciau😀

30. Nov 2010, 11:10

mes tai turim dar stikliniu zaisliuku senu laiku,tai nauju labai mazai pas mus😀 o del valgyt tai irgi sunkus klausimas,galvoju gal ryziu isvirt su desrelem😀

30. Nov 2010, 11:02

Bet zaisliukai ,gi ne vienkartiniai, ir neduzda dabar😉))) as is preitu metu issitraukiau raudonus burbulus ir pasipuosem egle tais paciais 😃 ka mamytes gaminate siandien valgyti? 😃 as jau nebesumastau...

30. Nov 2010, 10:50

na kaip visada,as tai pastebejau kaip akcijas geras daro, pradziai viena kaina buna, tada pabrangina ir po to nupigina iki dar brangesnes pirmos kainos😃 o zmogui svarbiausia nubraukta😀

30. Nov 2010, 10:18

na mes neseniai buvom akropoli,tai tokiu graziu daiktu yra😀 eglutes zaisliuku😀 bet kainos tai nelabai sventiskos:\

29. Nov 2010, 17:25

as ir girdejau kad bus labai salta ziema, va net siandien ir rytoj isvis nepatartina eit i lauka, nes labai vejas didelis☹ o dar ir puga bus...ka lafe gero kur matei? seniai jau vaiksciojau po parduotuves..

29. Nov 2010, 17:15

Sveikos merginos😀 man tai po parduotuves labai smagu vaiksciot,taip jau viskas papuosta😀 o del ziemos tai tikriausiai visi labai salsim😀

29. Nov 2010, 16:47

o siandien -10 ligtais buvo diena,.dabar tai manau salciau...ir viek iki masinos nueiti susalt galima..nebereikalo sake kas si ziema bus salta labai😉

29. Nov 2010, 12:47

na jau ne tokia mazuliuke😀 kiekviena diena vis smagiau.. va ilindau i interneta, tai maciau kad tele2 yra, reiks gal nueiti.. kazin kiek siandien salcio..

29. Nov 2010, 12:14

o tai jau ner visai mazulyte😉 smagu ir i lauka iseiti su ja😉 zvalgosi visur😉 o telefonus prekiauja tai jei pilaiteje, tai ,PUPOJ"maciau. 😉

29. Nov 2010, 10:08

reikia grudintis, as tai ziuriu kad tik vaikas nesusaltu, o pati pasportuoju, tai ir ne taip salta buna😀 jau 7menesiai mano pupai😀 turiu klausima, gal zinot kur cia prekiauja kokiais telefonais? maniskis vakar sugedo, o be telefono as kaip be ranku☹ nei laikrodzio nieko..

29. Nov 2010, 10:05

ugnesmama, as tai mazai lendu i lauka dabar kai taip salta..brrr....iki pupos net su masina vaziuoju;DD nors salia gyvenu visai. o kiek tavo Ugnytei dabar laiko yra jau?😀

28. Nov 2010, 21:11

gal reiks kada pazeti, jei uzklysiu i ta puse😀 mes siandien su mergina ejom iki rimi, tai ojojoj kaip slidu buvo, saligatvis vienas ledas.. as ir is tu nekantruoliu, noriu kuo greiciau papuosti eglute😀

28. Nov 2010, 19:18

sveikos,
o egipto zeme yra kaip pudra veidui, bet jei nesausina jo visai😉 na nepabandzius nezinosi kaip sako😉 o pirkau as ja VCUP prie balto tilto. ten yra tokai parduotuvele po desine bus.
o sniegelis tai palaima😉))) ir tas saltukas brrr kaip smagu😉 galetu daugiau sniego biski buti😀 beje siandiena mes jau eglute pasipuosem, nes vaiaks labai jau is proto eina del jos;DD tai akd nebekvarsintu galvos mums,paemem ir ja pastatem;D ir siaip pasivazyneja, jau matem kad zmones po biski puosia langus..

28. Nov 2010, 18:57

mane tai ir saltukas truputi dziugina juk kokios sventes be sniego ir saltuko???😀

28. Nov 2010, 18:56

mane tai ir saltukas truputi dziugina juk kokios sventes be sniego ir saltuko???😀

27. Nov 2010, 20:48

sniegas tai dziugina, bet saltukas tai oi ne😀

27. Nov 2010, 20:48

prasau apsviesti ir mane😀 kas ta egipto zeme?

26. Nov 2010, 09:21

gal sau kaledu proga dovana padaryt😀 beje ar dziugina sniegelis???😀 ar laukiat ziemos???😀

25. Nov 2010, 13:31

na ji brangoka, bet uztenka man dviem metams jei ne trim...as nusiperku ir pamirstu net kada pirkau..

24. Nov 2010, 19:38

Sako kad egipto zeme labai geras dalikas😀 bet man visados pinigeliu gaila nusipirkt

24. Nov 2010, 15:51

tada serveteles tiktai gelbes;DDDD
as dabar egipto zeme naudoju..aisku uzsitepi tam kartui bet gerai..😉

23. Nov 2010, 09:05

taip as irgi bandziau bet kai as buvau maza mane senele verte tokias tarkuotas morkas ir obuolius valgyt tai irgi netinka😀 as tai valgau morkas nueinu i palepe paimu kiokias trys pavalau ir valgau bet nelabai ka padeda

1 ... 3 4 5 6 7 8