gal yra mamyciu kurios nera lieknutes ir begioja? as nesenai pradejau rytais begioti,bet kunas sustinges is po nestumo ir dar beveik 2metai po gimdymo.tai pabegu paeinu,pabegu paeinu... sunku,padustu. taigi noreciau suzynoti kiek laiko begioti,temp,minusai,pliusai...
as storas slaunis ir dideli uzpakali ir taip turiu 😃 ir dar nemazas pilvas (kaip nescios).tai mano didziausias kompleksas.ir begiojimu tikiuosi ji sumazinti.
as storas slaunis ir dideli uzpakali ir taip turiu 😃 ir dar nemazas pilvas (kaip nescios).tai mano didziausias kompleksas.ir begiojimu tikiuosi ji sumazinti.
Kadaise bėgiojau ir man patiko. Aš dar tik 6 paros po gimdymo ir laukiu nesulaukiu pilno atsigavimo, kada galėsiu jau pradėti sportuoti bei kitaip mesti svorį, o mesti oi yra ką ... Šiaip apie bėgiojimą esu skaičiusi labai įvairių atsiliepimų, vieni neigiami, kiti teigiami. Rytai bėgioti, aišku, geriau, kai dar šviežias oras. Aš kadaise pradėjau bėgioti nuo trumpų atstumų su ėjimu ir bėgimu, o vėliau bėgimus ilginau, o ėjimus trumpinau. Kitaip tariant žiūrėjau kaip į viską reaguoja mano organizmas ir kiek teko domėtis, tai bėgimas turi būti ne tikrai bėgimas, o toks lengvas, jog būtų galima normaliai kvėpuoti, jei padūstama, tai lėtint tempą. Man tai labai padėjo ir vėliau tempą galėjau didinti. Svarbu stebėti savo organizmą. O kas liečia didžiausius bėgimo minusus, tai jis didina užpakalį ir šlaunis (pati bėgiojau nuo vaikystės) ir tą galiu patvirtinti savo neeiline figūra, bet tuo pačiu tai ir stiprina raumenis, o kai apleidi bėgimą, tai užsideda ant raumenų riebalai, tas pas mane akivaizdu. Aišku, viską lemia ir šiaip figūros sandara.
gal yra mamyciu kurios nera lieknutes ir begioja? as nesenai pradejau rytais begioti,bet kunas sustinges is po nestumo ir dar beveik 2metai po gimdymo.tai pabegu paeinu,pabegu paeinu... sunku,padustu. taigi noreciau suzynoti kiek laiko begioti,temp,minusai,pliusai...