Balandžio mėn. gimę vaikučiai

15. May, 09:59

kaip auga jusu maziukai?kaip mamytes jauciates?:)papasakokit kaip praeina jusu dienele su maziukais?

01. Jul 2010, 11:42

rimtai dar liepe duoti? o kitos mamytes ka geriat ? ar tik vitam d ar dar ka duodat?

01. Jul 2010, 11:33

Oho,kaip smagu 😀

01. Jul 2010, 11:32

As duodu vitamina D2 ir dabar liepe dar duoti vitaminu multitabs lasu kudikiams, o ant pakuotes parasyta,kad jei duodi multi,tai vitamino D papildomai duoti nebegalima...Krc...

01. Jul 2010, 11:30

o del nesiokliu tai manau kurios yra sukurtos nuo kudikystes tai tikrai nepakenksim stuburiukams,lygiai taip pat kaip auto kedutes ir supynes irgi nuo 0 men sukurtos tai ir nesiokles taip pat..tik reikai ziuret nuo kiek laiko manau ir viskas bus ciki..

01. Jul 2010, 11:28

o mes Inga esam jau 6.2kg ir 60cm😀

01. Jul 2010, 11:27

niu miegame tai ivairiai istikro,pagal jo nuotaika matau kad niekas nepatinka irzlus tai ciulptuka ir paguliu salia ir uzmiega greitai .. valgyti tai irgi pradejo trumpiau gal sakau greiciau ismoko pasisotinti jau.. sportuoti tai mes irgi taip kaip sonka sportuoja tai ir mes taip papildomai kazko nedarom.. as tik galvoju veliau trup varyt su mazium i baseina..va ten tai sportas😀 o vitamina duodu D po viena lasiuka.

01. Jul 2010, 11:24

sveikutes mamytes, Inga tai zvakute maziukui idek ir bus jis tau ramesnis bei temper nesukils. o del daktaru nuomones skirtumo jau susiduriau nemazai ir man piktumas koks ima, skaiciau inter kad jokiais budais negalima lasinti savo pienelio i nosi nes dar blogiau padarysi o mano daktare ir sesele pataria lasint, tai toks piktumas ima kad nesidomi siuolaikinem ziniom ir dar pagal senus metodus skatina gydyti kurie visiskai neveiksmingi:/ lygiai taip pat su klubuku patikrinimu kiek ko pasiklausiu visus leliukus siuncia iki 3men o mums tipo duoti nori kaip ateisim svertis 3men ir i klinikas o ten eiles nenormalios tai virsune tokia pikta esu.. tai varysiu privaciai patikrinti klubukus.

01. Jul 2010, 11:06

man sake duoti witamino d,bet ji duosiu tik wasaros pabaigoj,jug gauname mes saulytes db,ir as manau jokiu witaminu db nereikia.na mano maziukas kai nemiega,pajudinu,patampau truputi rankytes,jis net juokiasi,kojytes pakilnojame,na jis pats kilnoja labai,paminam dwiratuka kartais,paguldau ant pilwuko.kad daugiau kaip manau ir pakanka tos manksteles jam dar

01. Jul 2010, 10:53

Ar duodate savo maziukams kokiu vitaminu?

01. Jul 2010, 10:52

Pradejau as ji mankstinti,bet jam nelabai patiko ir beveik nebemankstinau, o siandien gydytoja sake butinai tai daryti,tai ir klausiu ar jus mankstinate ir ar daug? Mano mazius irgi naktimis nebesikelia 😀

01. Jul 2010, 10:48

na mes gywena 3aukste tai pas mus namie karsta tai pamiega tik kokias 2wal is 3walo daugiau bendrauja su mumis,sneka,su zaisliukais pasneka papyksta 😃 na mes kartais maziau suwalgome.na jau naktimis ilgiau ismiegame,nebesikelia jau kas 3wal,man leidzia jau pamiegoti :-) o kaip tu mankstini sawo maziuka dalvytinga?

01. Jul 2010, 10:41

Oi,koks aukstas vyrukas 😀 Miega mano maziukas gerai,gal tik dazniau pabunda ir vis daugiau nori bendrauti :0 o valgo taip pat,gal kiek maziau.Mamytes,ar mankstinate savo mazylius?

01. Jul 2010, 10:37

na labas mamytes.kaip gywenate,per tuos karscius net nebe turiu kada prieiti prie kompo,nes maziukas nemiega,o demesio tai praso.na wa mums jau 2men suejo,sweriame 5.400gr ir 59cm.musu dar neskiepijo,sake liepos pradzioje pabadys mus :-) kaip jusu maziukai miega ir walgo per tuos karscius?

01. Jul 2010, 10:26

Sveikos,mamytes. Oi,kaip negrazu,Vaidute,kad mus pamirsai 😀 O juk mes cia vieni is pirmuju isikurem 😀 Buvom siandien pas gydytojus-paskiepijo,maziukas dabar miega. Kaip bijau,kad nesureaguotu i skiepa ☹ Sveriame mes jau 5kg 500gr ir esame 56 cm. ugio. Del slogytes sake plauti juros vandenuku ir daugiau nieko nelasinti.Matai,Laura,kaip skiriasi gydytoju nuomones.Ziauru ☹

01. Jul 2010, 10:25

taip taip as jau sita senokai aptikau..

30. Jun 2010, 22:18

ai panaikinau info apie save.. pasirodo ismeta visus duomenis google...

30. Jun 2010, 22:02

oi net prajuokini;D as tai bandysiu nuo triju kokiu men.jai ten viskas jam patogu tai kogi ne 😀 kur tavo foto dingo?

30. Jun 2010, 19:55

nu geras daigtas, bet man tai kūdikėlio nesinorėtų šitaip nešioti, va nuo keturių kokių mėn tai tikrai taip.. užsimaniau ir aš😃 duos vyras velnių😃

30. Jun 2010, 19:43

na va mes jau po kiemo😀 nors dar ir karštoka prie saulės, bet jau neblogai pavaikščiojom..

30. Jun 2010, 17:17

o tai iki kurio čia mėnesio nešiotis galėtum?

30. Jun 2010, 17:05

nu jo jos nepigios apie 3simtus. taciau jau ten pritaikyta ir patogi leliukui,ypac man aktuolu kaip as auginu berniuka. o as pigia irgi turiu womarko tai toks ss kad nemoku apsakyti,ten su ja vaikiuka pamesti gali.

30. Jun 2010, 16:59

tai gal jos lb brangios, ar ne?

30. Jun 2010, 16:53

nu as tai noriu ergo nusipirkti nesiokle ji yra nuo pat pirmu dienu .. bet va niekaip nedavaziuoju iki parduotuves..o tada jau bus laisviau pajudet kur o dbr tai su vezimu normaliai niekur nenuvarysi..

30. Jun 2010, 16:51

nešioklę turiu, bet ten tik jau didesniem vaikiukam, kūdikiui net nepirkom... man jau ir vežimas nusibodo☹ sunkus lb..

30. Jun 2010, 16:45

rodo foto as matausu zaisliukais😀 niu jo mums irgi nedaug truksta😀

30. Jun 2010, 16:44

dar kažkaip nebandžiau, mum jau tuoj mažas tas lopšys bus😀 kaži kodėl nerodo mano foto;/

30. Jun 2010, 16:43

arba nesiokle greiciau reikai isigyti gal trup bus lengviau nei su tuo vezimu..o tu gal jau su nesiokle?

30. Jun 2010, 16:41

mano tai snuduriuoja.. nebandei dar sportinuko? as jau kaip noriu is to lopsio islyst😀

30. Jun 2010, 16:40

mano pupa dar miega, tai atsikels, pavalgys ir eisim😀 kokių ledų užsimaniau, ar šiaip ko skanaus😀