as galeciau paziureti koki kleckiuka jai tevelems norisi kur iseiti pabuti , pailseti . Tad jai ka rasykite praktikos tikrai turiu , su vaikais sutariu , neveltui savo dvynius viena auginau ir tuo pat metu univere mokiausi ikimokyklini ugdyma . ausrelyte@blog.lt arba per skyp ausraerdvimantvilas
Laba diena Tėveliai, esu Vilniaus kolegijos 3-io kurso studentė, studijuoju ikimokyklinį ugdymą. Praktiką esu atlikusi ir patirties įgyjau lopšeliuose - darželiuose "Lazdynėlis" bei "Jovarėlis" 2 - 7m. amžiaus vaikų grupėse. Taip pat esu prižiūrėjusi draugės sūnelį kuriam 2mėn. Jūsų vaikutį galėčiau prižiūrėti VAKARAIS ir SAVAITGALIAIS. Jei manes prisireiks skambinkite, lauksiu
860757931, VILNIUS
Sveikos mamytes:
Esu pirmo kurso studente. vpu universitete mokausi lietuviu filologija. turiu daug laisvo laiko, todel po paskaitu (mazdaug nuo 15val) galeciau priziureti jusu aukselius 😀))
Patirties dirbant aukle turiu nemazai, moku ir sugebu uzimti vaikucius bei su jais sutarti 😀
gyvenu lazdynuose, architektu gatveje.
tel: 869500469
Labas, mamytės!
Ieškau auklės darbo. Turiu patirties su vaikučiais ir juos begalo myliu, todėl neiškiltų sunkumų...
Galiu ateiti pas pačią mamytę į namus, arba ji gali paliktį vaikutį pas mane namie, butas saugus ir prižiūrimas, dulkės valomos dažnai, o siurbiama dar dažniau, dėl švaros nesiskundžiu.😀 Turiu begalo daug pliušinių žaisliukų (jei ką 😀)
O jei ką tai mamytė taip pat gali pas mane būti, išgerti arbatos, ar kokį mano pagamintą pyragą pavalgyti 😀 Gyvenu Žvėryne, prie "Panoramos"
Tel. nr.: +3703856211
El. paštas.: rutaten@hotmail.com
Ruta.
Sveiki ieškau aukles padėt augint dvi mergytes 2metu ir kitai 7men . Gyvenam Karoliniškėse . Užtektu ir 2-3val. i diena.Skambinkit: 867446482.Agne
Sveiki😀
ieškau auklės darbo😀 galėčiau prižiūrėti vaikiuką nuo 2.5 - 3 metukų ir vyresnius. Turiu tinkamas sąlygas mažąjį prižiūrėti savo namuose.Man labai smagu būti su vaikais ir paprastai mums sekasi sutarti, greit susidraugaujam😀 Mano namuose manau yra tikrai neblogos sąlygos vaikiukui. Butas pakankamai erdvus, nėra gausiai apstatytas. Visai čia pat vidinis kiemelis, jis uždaras, todėl čia visada užuovėja, toliau nuo minios žmonių ir didelių gatvių. Kieme mažylis galėtų kartais pabendrauti su kitais vaikais, nes čia gyvena nemažai jaunų šeimynėlių. Namuose turiu pakankamai žaislų, žaidimų, vaikiškų knygelių, kompaktų su pasakėlėm ir dainelėm, taigi tikrai turėtume ką veikti😀 Vaikiukui paūgėjus, galėtume pradėt ruoštis mokyklėlei, nes esu baigusi pedagoginį universitetą ir turiu patirties. Man 25 - eri, gyvenu Vilniuje.
Jei sudomino galite rašyti m.ieva@one.lt, arba skambinti 867531886
Sveikos mamytes ir vaikuciai 😀
Ieskau aukles darbo Vilniuje. Amzius 48 metai, gyvenu justiniskese. Turiu patirties, uzauginau penkis vaikucius, turiu rekomendaciju. Esu nuosirdi, mylinti vaikus moteris. Galiu padeti namu ruosoje, siulyti ivairius variantus.
Teresa
tel. +370 606 27935
Sveikos mamytes, esu auklė, studijuoju ikimokyklinį ugdymą, praktikas esu atlikus lopšeliuose - darželiuose 2 - 7m. amžiaus vaikų grupėse. Jei kada prireiks auklės Jūsų mažyliams, parašykit
860757931 Vilnius
Sveiki,
Norėčiau parekomenduoti labai gerą ir rūpestingą auklę, kuri man padėjo tvarkytis su trimis pipirais: 8 metų, 5 m(neįgalus vaikutis) ir dabar jau vienerių metukų vyru. Labai gaila, kad reikia su ja skirtis, bet mes priversti emigruoti. Tai labai rūpestinga ir sąžininga moteris, kuri tiek meilės skyrė mano vaikam, kiek ne kiekviena močiute parodytų. jos vardas Elžbieta, tel nr 860954732.
Sveiki,
Ieškau auklės darbelio Vilniuje. Būtų gerai visai darbo dienai😀. Gyvenu Pilaitėje. Labai myliu vaikučius, puikiai su jais sutariu, žaidžiu, einu į lauką, darau valgyti. Esu atsakinga, rūpestinga, kruopšti, punktuali. Turiu patirties ir geras rekomendacijas😀. Metus laiko saugojau 1,4 m. berniuką ir kartais 3m. jo sesutę, kai ji neidavo į darželį. Beje, esu antro kurso studentė, mokausi neakivaizdžiai, paskaitos tik kas antrą šeštadienį, tad manau, kad dėl laiko problemų nekiltų.. Jei susidomėjote galite rašyti į mano el. paštą - gintariuiuxx89@gmail.com . Lauksiu Jūsų pasiūlymų 😉
as galeciau paziureti koki kleckiuka jai tevelems norisi kur iseiti pabuti , pailseti . Tad jai ka rasykite praktikos tikrai turiu , su vaikais sutariu , neveltui savo dvynius viena auginau ir tuo pat metu univere mokiausi ikimokyklini ugdyma . ausrelyte@blog.lt arba per skyp ausraerdvimantvilas