Auginu vaiką be sauskelnių!

07. May, 01:28

Noreciau pabendrauti su mamytemis,kurios augina savo stebuklelius be sauskelniu,mums greit 5men

23. Aug 2011, 20:46

o kaip jūs tą merlę ir kelnytes naudojat?

23. Aug 2011, 08:55

sveikos mamytes😀 as ir uz vaiko auginima be pampersu.mano suneliui 1 men ir mes pampersus dedames tik nakciai ir kaip einam pas daktarus. naudojam merle ir kelnytes.na skalbimo tai tikrai nemazaibet kaip yra automatines tai nera taip sunku.vaikutis net geriau jauciasi kaip buna be pampersu.ir as esu skaicius kad sauskelnes negerai ypac berniukam tai mes ju beveik ir nenaudojam ir nekankinam vaikiuko 😉.o kokius jus naudojat pampersus? ir kaip tie daugkartiniai, nes as nesu su jais susidurus tai nzn, ir ar per juos kvepuoja odyte? ir ar ne tas pats kaip vienkartiniai pampersai?

22. Aug 2011, 22:50

Labas mamos, aš savo sūnelį auginu be pampersų, nes jie įpatingai kenkia berniukams. Juos naudojame tik kelionėms ir nakčiai, o dieną dėvime daukartinius pampersus taip pat kelnytes su marle, ir dar turiu tokių kaip įklotai formos iš markės prisisiuvusi, ir labai puikiai verčiamės😀 Žinoma skalbimo kalnas, bet...man svarbiausia vaikas. Beto tik pradžioje sunkiau, o paskui pripranti😀Man pampersai asmeniškai tai vaiko kankinimas, tikras užpakaliuko kankinimas.

09. Jul 2011, 16:13

aš naudoju pampersus vaikui.man labai būtų įdomu sužinoti kaip auginate jūs be pampersų? 😀

26. Jun 2011, 16:33

sveika mamyte ziuriu cia auginimas be sauskelniu labai jau prabanga😃DD na as dar nepagimdziau bet planuoju kad vaikui pampiai bus tik nakti ir isvykstans as uz auginima be pampiu, juk ir as uzaugau su trikampiukais😀) ar galetum papasakot placiau jau patirties turi kaip augini be pampiu, perki trikampiukus , vystyklais ar kaip?

07. May 2011, 01:28

Noreciau pabendrauti su mamytemis,kurios augina savo stebuklelius be sauskelniu,mums greit 5men

1 2