Atostogos Tailande

27. Aug, 09:45

sveikos mamytes:) norime su vyru kitais metais keliauti i Thailanda savaitei pailseti...bet onternete paieskose ismeta begalia tu papludimiu ir miesteliu...nesam ten buve,tad sunku ka issirinkt.gal kas keliavote,zinote geru,ramiu poilsio vieteliu..noretumem romantiskai,ramiai pailseti...aciu uz info:)

13. Jul 2010, 09:40

😃 nu cia gerai suskele 😀

13. Jul 2010, 09:38

man vienas vyriukas yra sakes,sako zinai...su preziku ir is nugaros nesiskaito neistikimybe,nes nera kontakto 😃

13. Jul 2010, 09:37

ir kaip neistikimybe nesiskaito 😃

13. Jul 2010, 09:35

juratux butent (y) man patinka jie ....

13. Jul 2010, 09:33

kai vyras komandiruotej reikia naudotis meiluziu-vibratoriumi 😃

13. Jul 2010, 09:32

pritariu daivute.

13. Jul 2010, 09:28

na nezinau kaip butu jei reiktu pusmeti laukt,nera taip buve,max 1 menuo..fiziologija liekia fiziologija,o metus tikrai neisbuciau,nesamone

13. Jul 2010, 09:27

uztat ir skiriasi moteru temeramentas,vienom i men.karta uztenka gal i pusmeti 😃 o kitom reikia dazniau

laurora laurora 13. Jul 2010, 09:21

mano vyras vazineja po uzsieni. tenka issiskirt 6-10 savaiciu. ziaurus tas laukimas, bet pasistengiam skypu ar sms paflirtuoti... ir islaukiam kazkaip. va, po gimdymo menuo nepraejo, o mes neistverem ir... 😀 tiesiog sunkiau susilaikyti tada, kai esam salia vienas kito 😀

13. Jul 2010, 09:20

na as del saves tai rami pusmeti palauksiu savo brangiausio 😀 siaip rami esu ir del jo, bet belaukiant vistiek kvailu minciu prilenda galvon 😀 o siaip tikrai istverti nera jau taip ir sunku, paskui gi atsigriebt galima 😃

blogietee blogietee 13. Jul 2010, 09:09

Tikrai įmanoma, nes pati buvau be sekso gal metus laiko... tiesiog tuo metu neturėjau draugo, o su bet kuo dėl smagumo nesiguliau.. ir gyva, nenumiriau.. bet ir frigidiška nepasidariau..

13. Jul 2010, 09:08

tikrai nzn ar butu imanoma ir tikiuos nereikes suzinoti 😃

28. Aug 2011, 12:34

na musu irgi tikslas butu pailseti,pasigrozeti vaisdais😀 bet,kad dar daug kazkur ten keliauti,nelabai noretumem...aiksu,jei kur salia,tai ok

28. Aug 2011, 12:25

as manau, kad kaina priklauso nuo to, ka butent norite su vyru veikti Tailande, pirmiausiai apie tai nuspreskite, ar grozetis vaizdais ir guleti papludimyje, degintis ir nieko neveikti, ar labiau linke prie aktyvaus poilsio? jau is praktikos zinau, kad tai yra pirmas klausimas, poilsine ar pazintine kelione, jeigu jau bando klientas miksuot, tuomet suma vis apvaleja ir apvaleja😉 jau cia labiau is praktikos kalbu, nebent, zinoma, kokia 1 kelione uzsisakyt vietoj, koki gera deala gaut😉 musu tixlas tiesiog ilsetis nuo visko ir pasigrozet vaizdais...baisiai noriu😀

28. Aug 2011, 12:22

na, as kai pries 2 metus dirbau turizmo agente, tai Tailande zymiai daugiau viesbuciu butent pataya beach ir phuket saloj pardavinejau😀 pati noriu i pastaraji, apie ji ir kalbejau😀

28. Aug 2011, 12:18

hmmm as galvoju nusipirkti visa pakuote,kad ieitu skrydis,viesbutis,ten maistas...o uzsisakyti zadame internetu..bet va ismeta daug tu visokiu salu,miestu,todel idomu,kur geriausiai😀

28. Aug 2011, 12:15

na, mes jau irgi pradejom ziurinet kas ir kaip kt metu atostogoms...is pradziu masciau, kad reiktu, gal, i kokia Turkija, bet sis pokalbis mane uzvede ant minties, kad visgi reikia i Tailanda, juk ten taaaaaip grazu😀 va paziurejau, kad per agentura apie 11000Lt gaunasi 2zmonems, o jeigu viska darysi pats, tai ir pats vietas pasirinxi, ir kaina zymiai mazesne😀 va ziurinejau kad vien ant skrydzio galima pataupyt, ziurejau, kad musu seimai 2 suauge 1 vaikas ir 1 kudikis kainuotu apie 2700+ viesbutis 7d apie 2000Lt....as tai noreciau tiesiog nuskrist i kokia sala ir visa laika ten but, joku ekskursiju, nieko, tiesiog poilsis prie juros😀taigi, dar kainuotu taksi nuo oro uosto iki viesbucio, reikes man i tai isigilint😀 oi, seniai planavau kelione, kaip pasiilgau savo darbo😀

blogietee blogietee 28. Aug 2011, 11:29

o kaip jūs keliausite, savarankiškai ar per agentūras?

28. Aug 2011, 11:24

tai kiek suprantu,ten tu saleliu l daug...

28. Aug 2011, 11:23

oj labai aciu uz info,tikrai manau ten l yspudinga.o gal nuotraukyciu gali ikelti?aciu kristuliukas

Krisliukas Krisliukas 28. Aug 2011, 11:17

tiesa, tas paplūdimys, kuris matėsi pro viešbučio balkoną vadinosi Karon beach

Krisliukas Krisliukas 28. Aug 2011, 10:53

Sveikutė, mes buvome Tailande Puket saloje..rekomenduoju šią salą, nes ten nėra akivaizdžios prostitucijos 😉 vyrui kolega rekomendavo būtent šią salą, ne Patongą ar kitas.. nežinau kaip jūs planuojate skristi į Tailandą, turbūt per Bankoką, o iš ten, matyt, ir į salą. Mes kadangi tuo metu lankėmės Malaizijoj, tai iš sostinės Kuala Lumpūro su vietinėm Asia oro linijom skridom į Tailandą, labai buvo pigu, dviem pirmyn atgal 400 Lt.. iš oro uosto (Tailande turėkit omeny kad eilėj prie muitinės stovėsit mažiausia porą val, ir dar reik nusipirkti vizą,tad reiks grynų pinigų) dar važiavom taksi 40 km iki viešbučio..buvom apsistoję Hiltone... Hilton Phuket Arcadia resort and spa.. sutiko mus nerealiai, su orchidėjų puokštę man ir sultim..viešbutis nerealus, iš balkono vandenynas matosi.. buvome ekskursijose su drambliais ir vakariene laive vandenyne ir būtinai pasiimkit ekskursiją į Phi phi salą, kur Di Kaprio filmavosi filme "Papludimys".. ten nuo pat ryto kaip išplauki, tik vakare grįžti..ir nardėm, ir į beždžionių salą plaukėm, ir į Džeimso Bondo salą, ir į tą Phi phi.. bet kadangi buvom tik 5 dienas, tai laiko užteko tik tom dviejom ekskursijom, bet įpsūdžiai nerealūs..ir žmonės ten sutikti labai nuoširdūs, net keista

27. Aug 2011, 22:32

oj butu gerai.aciukas blogiete...bet nenoriu ,kad butu mieste,o kur nors prie papludimio😉

blogietee blogietee 27. Aug 2011, 22:27

Sveika, keli vyro bendradarbiai šiais metais ten lankėsi ir visai neseniai, galiu užklausti 😉

27. Aug 2011, 21:45

sveikos mamytes😀 norime su vyru kitais metais keliauti i Thailanda savaitei pailseti...bet onternete paieskose ismeta begalia tu papludimiu ir miesteliu...nesam ten buve,tad sunku ka issirinkt.gal kas keliavote,zinote geru,ramiu poilsio vieteliu..noretumem romantiskai,ramiai pailseti...aciu uz info😀

1 ... 6 7 8 9