Ar vyras dalyvavo gimdyme?

04. Jun, 10:25

Maniskis dalyvavo,nors per visa nestuma sake kad nedalyvavaus,nes bijo nualpti,bet kai reikejo gimdyt pats atejo ir seip dziaugiuosi kad jis buvo su manimi nes tikrai labai kankinausi.visa diena praleio jis su manimi,as pati prasikankinau 15 val,cia ir su silpnais saremiais,labai ilgai neatsidare kaklelis,o vaistu jokiu neleido,tad jis man tikrai labai padejo budamas salia,jei maniskis nebutu buves neisivaizduoju kaip viska buciau istverusi.

08. Jun 2011, 23:14

manasis nedalyvavo, nes esu vieniša, bet atsisakiau ir tėvų ir sesers padėjimo pabūt kartu. Jie mane atvežė į GN ir aš juos išsiunčiau namo 😃 kai po 12h pagimdžiau pasiutmergę paskambinau (tuo metu mane siuvo) ir jie atvažiavo sveikint. Nei minutės nesigailėjau savo sprendimo gimdyt vienai 😀

08. Jun 2011, 23:12

Mano vyrelis visas 12 val salia manes buvo😀 Saremiai buvo nezmoniskai skausmingi, pasigailejau, kad epiduro nesileidau. Na, o pats gimdymas baigesi cezario pjuviu, pries kuri man suleido nuskausminamuosius ir skausmas per kelias sekundes praejo. Cezario pjuvio metu vyro neleido salia buti ☹

08. Jun 2011, 23:04

sorry, mazoji spaudo😀

08. Jun 2011, 23:04

kkk

08. Jun 2011, 22:41

ar mamytes emetes kokiu nuskausminamuju? 😀)

08. Jun 2011, 22:38

Sveikutes,mano gimdymas buvo apie 10val ,labai baisiai nesikankinau,bet maniskis buvo salia ir tuo labai dziaugiuosi 😀 nors is pradziu sake tikm,saremius bus o poto nebe,bet liko😀

08. Jun 2011, 22:34

Labutis mamytes😀 mano vyras taipat dalyvavo gimdime ir per visa nestuma priminejo man kad tikrai dalyvaus gimdime , ir esu lb laiminga kad dalyvavo palaike mane😀 man panasi situacija buvo kaip ir INDRIUKASTAJukas 😀) man tik viskas vyrko 17 valandu irgi belekaip prasikankinau nes labai letai daresi kaklelis.

08. Jun 2011, 22:27

Mano vyras taip pat dalyvavo, nors pati as nelabai norejau iki gimdymo, kad jis dalyvauti, nes maniau kad gali pasikeisti poziuris i mane. Taciau kai atejo ta lemtinga minute pabugau, kad galiu nesuprasti ko is manes nori, nes gimdziau uzsienyje, dar ta kalba nelabai iskalbinga turejau. Bet labai dziaugiuosi, kad jis dalyvavo, nes jo palaikymas atvesdavo i prota, kad visas pastangas turiu atiduoti musu mazyliaus atejimui, kad galetume ji laikyti pagaliau ant ranku.

04. Jun 2011, 10:25

Maniskis dalyvavo,nors per visa nestuma sake kad nedalyvavaus,nes bijo nualpti,bet kai reikejo gimdyt pats atejo ir seip dziaugiuosi kad jis buvo su manimi nes tikrai labai kankinausi.visa diena praleio jis su manimi,as pati prasikankinau 15 val,cia ir su silpnais saremiais,labai ilgai neatsidare kaklelis,o vaistu jokiu neleido,tad jis man tikrai labai padejo budamas salia,jei maniskis nebutu buves neisivaizduoju kaip viska buciau istverusi.

1 2