Maniskis dalyvavo,nors per visa nestuma sake kad nedalyvavaus,nes bijo nualpti,bet kai reikejo gimdyt pats atejo ir seip dziaugiuosi kad jis buvo su manimi nes tikrai labai kankinausi.visa diena praleio jis su manimi,as pati prasikankinau 15 val,cia ir su silpnais saremiais,labai ilgai neatsidare kaklelis,o vaistu jokiu neleido,tad jis man tikrai labai padejo budamas salia,jei maniskis nebutu buves neisivaizduoju kaip viska buciau istverusi.
mano vyras zadejo dalyvauti gimdyme, bet neisejo, nes jis tuo metu buvo Baltarusijoje (ten dirbo), tai gimdime dalivavo mano mama 😀
Abu gimdymus buvo kartu su manim iki to momento kol guldydavo i gimdykla,tada jis eidavo i lauka surukydavo po pakeli cigareciu nors abu gimdymai truko nuo 4-6 val su viskuom su saremiais su vandenu nubegimu iki kol nukirpo virkstele...nenorejau kad matytu to dziaugsmo kaip as kankinuosi,nors buvo malonumas kai pilvas likdavo maziukas,o ne balionas,bet kartu ir tustuma....Dabar laukiam trecio ar vyks kartu neaisku nes kazkam reiks buti su tais dviem kol atsiras trecias😀
Ne, nes man darė cp, vyras kantriai laukė už durų ir pasiėmė dukrytę, kai tik galėjo 😀
mano taip pat dalyvavo.tai per saremius sake jam vos rankos nesulauziau 😀 vargsas.bet laikesi didvyriskai 😀
Mano vyras tai pat dalyvavo gimdyme,nuo pradžios iki galo.
mano ir dalyvavo,bet per antra sake nedalyvaus negali ziureti kaip kankinaus ir kaip man skaudejo nors gimdymas nebuvo labai ilgas 6valandos bet labai skausmingas
pas mus taip pat nebuvo net kalbos,kad nedalyvauti gimdyme.manau tai savaime suprantama,juk taip smagu pasitikti vaikiuka ateinanti i si pasauli 😀
pas mus namuose net nebuvo tokiu klausimu ar dalyvauti ar ne..mano gimdymas buvo gana lengvas ir greitas,truko tik tris valandas,taciau vyro palikymas man labai padejo...visa laika salia prastovejo,vandens paduodavo..sake kad jam irgi labai sunku buvo matyti kaip man skauda,bet dziaugiasi kad buvo kartu ir jis pats mazyli aprenge pirmaisiais rubeliais 😀 uz dvieju savaiciu vel laukia toks momentas,nes gims musu dukryte 😀
Dalyvavo nuo pat pradziu iki pat galo,labai esu patenkinta ir laiminga kad mate kaip atejo jo sunelis i si pasauli 😀)
Mano vyras buvo per visa gimdyma. Norejau , akd iseitu po saremiu, bet isikankinusi 32 val gimdymo, nepajutau to kad jis liko. Kai uzdejo mazja ant krutines, abu verkeme, buvo isimintina akimirka 😀
Mano vyras buvo su manim per saremius,o kai atejo laikas man gimdyt jis buvo uz duru,o paskui atejo. As labai dziaugiausi kad jis buvo su manim per saremius.
Manau, dalyvauti gimdyme ar ne- tik vyro pasirinkimas ir nereikia vyro smerkti jei jis to nenori. Tai nereiskia, kad vyras silpnas ar dar kazkoks kitoks. Maniskis nestumo metu abejojo ar bus iki galo, bet kai pamate, kaip man sunku, ne sekundei manes nebuvo palikes, net i dusa norejo eiti kartu, kai pyliau ant pilvuko vandeny, kad ne taip skaudetu 😀 dabar su malonumu prisimena savo pirmo vaikelio atejima i pasauly ir pasididziuodamas tai pasakoja draugams. Sake, jog butinai dalyvaus visu vaikuciu gimdyme 😀
Maniskis irgi dalyvavo gimdyme😀 Sake nedalyvaus,nes kraujo bijo ir t.t. tai as jam sakau jau geriau iseik,nes nenoriu kad man cia ant zemes nugriutum😃 Kai nescia buvau viena filma ziurejom, kur moteris gimde ir sukavo reke ir t.t. tai jis to labai bijojo,geras filmas beje😃 O per gimdyma buvo,laike mane uz rankos ir ziurejo kas ten ir kaip 😃 o paskui ir asara nubrauke kai mazyle pamate ir as taip pat,tik prisimenu mano pirmi zodziai buvo, mazyles galva kaip tavo 😃 Ir kas man galvoj buvo tada 😃 Ziuriu cia dauguma mamu naturaliai gimde,as irgi norejau,bet kai man jau labai skaudejo sakau darykit apidura 😀
Turiu du vaikelius-sunu ir dukryte ir abiejuose gimdymuose vyras dalyvavo. pritariu mamytems kurios uz vyru dalivavima gimdyme. man taip pat jis daug kuo padejo ,ir buvo tokiu momentu, kaip cia kai kurios pamini,kad norejosi vyra nuspirt, padauzyt, o kai ramindavo ar masazuodavo nugara, net ant keliu raidziu pasiust 😃 kai pagimdziau sunu-tada pirmakart pamaciau vyro asaras, taip pat buvo ir su dukrele, o kai paklausiau ko apsiverkei, sako, jog pagaliau galiu but ramus, kad tau nebeskauda, nebesikankini ir vaikutis sveikas ( abu gimdymai truko nuo vakaro iki kitos dienos pietu ). tie vyrai,kurie bijo dalyvaut gimdyme ( nekalbu apie tai jei pati moteris nenori) yra bailiai,ir dazniausiai tokie ir pasako, kad koks cia darbas pagimdyt vaika, nuejai ir ... linkiu visoms busimoms mamytems salia tureti savo vyra ir stebuklo dziaugsma, per kancias, patirti drauge! 😀
ta pati ir maniskis sake..man kai saremiai uzeidavo tai jis su manim kvepuodavo giliai ir vis ka nors kalbedavo kad maziau galvociau apie ta skausma,kartais budavo man net pikta kad jis ten bele ka sneka,bet jam nieko negalejau pasakyti nes kai uzeidavo skausmai sneket negalejau. 😀
Mano vyras taip pat sake, kad sunkiausia jam buvo, ziureti i mane kaip as raitausi is skausmo, o jis nieko negali padeti.
na mano vyras ir nugara masazavo, sako kai as stumiau ir jis stume😃 aisku kai pagimdziau aserele pamciau pas vyra😀
Maniškis taip pat dalyvavo, tik labai pergyveno, kad man būtų viskas gerai, nes matė kad sunku, o jis sako negaliu nieko padaryti, tas rankos palaikymas sako menkniekis su visu tuo kas man tenka..
l dziaugiuosi jog maniskis dalyvavo...turime tokiu graziu atsiminimu.kai jis pirmas pamate Gabija,sake ji taip pasimuiste ir nusiciaudejo..tai to vaisdelio jis niekad nepamirs.ir pasakoja toks su pasididziavimu😀
mano vyras sako po gimdymo maniau kad baisiau bus😃
maniskis tai dar ir kazkiek filmavo,bet jau pabaiga,gailejosi kad nuo pradziu nepradejo filmuot,sako bus prisiminimui😀.dabar kai pakalbam apie gimdyma tai jis sako kad jam viskas vyko kaip per sapna😀 ir nei kiek nesigaili kad dalyvavo.saunuoliai tie vyrai kurie vis del to sugeba dalyvaut.
Raimonda, skystalai ne skystalai, bet jai gimdymo metu nugriutu diedas, tai manau jau paciai dvigubas stresas, ir vaikelis, ir dar vyras!!! Geriau apsidrausti is anksto 😛 As manau, kad cia yra kiekvienos seimos asmeninis reikalas, kaip kas nori, taip tas gimdo, su vyrais ar be ju 😉 Maniskis dalyvavo, ir esam abu tuo labai patenkinti, jis visiems draugams giriasi, kad jis pirmas pamate savo dukryte 😉😛 Siaip is draugu rato, maniskis vienintelis dalyvavo, daugelio draugiu vyrai pabijojo 😃
maniskis ir dalyvavo gimdyme ir nei as ,nei jis nepasigailejome.Neapsakoma pagalba is artimo zmogaus ryskiai palengvino saremiu skausmelius,moraliskai jauciausi labai stipri.Paskui pats po visko juokesi.Sako ,buvau kaip sarginis suo ,nei zingsnio nesitraukiau ,kol maziu po gimdymo medikai apziurejo,sutvarke,kartu matavo,svere 😀 Vakar prekybos c-tre sutikom ta pacia gine,kuri prieme maziu ,visad malonu prisiminti ta dziaugsminga diena,pasidziaugem kartu kaip greitai svetimi vaikai auga...rodos taip neseniai viskas buvo 😀
na maniskis sake kad per saremius bus bet pasiliko iki galo, ir sake daba bus ir. as ir uz. nesuprantu kaip gali vyro neleist dalyvaut😀
mano vyras visa nestuma sake,kad nedalyvaus,nors yra rimtas,tikras vyras,taciau per echoskopija jam pasidare negera 😃 😃 😃 sakau kaip cia taip,sako nu as labai ten viska isivaizdavau,tai ir nusteikiau,kad nedalyvaus,o paskui ziuriu sedi sedi jis salia,as jam sakau iseik per apziuras,o jis sako,ne as pasiliksiu,taip visa gimdyma buvo salia,laike uz rankos,kuria vos nesutraiskiau 😃 esu labai labai laiminga,kad buvo jis salia, o draugams jis po to sake,kad kai pamate kaip man nezmoniskai skauda,negalejo manes palikti 😀 as tik UZ 😉
nu ka jus cia kalbat,blogai ,nuvirs,nualps,kazkokia nesamone-ne jau jusu vyrai tokie skystalai
nu ka jus cia kalbat,blogai ,nuvirs,nualps,kazkokia nesamone-ne jau jusu vyrai tokie skystalai
Maniskis taipogi dalyvavo, nors taremes, jei tik jausis blogai, kad iseis, bet viskas praejo sklandziai 😀 ir neprireike jokiu nuskausminamuju, tik skatinamuju 😃😃😃 ir pagimdziau vos per 5 val. 😛
Mansis abu kartus dalyvavo, bet abu gimdymai buvo lengvi tai jam atrodo, kad jokiu vargu gimdyt😀
maniskis buvo ir naturaliam gimdyme ir cezario OP.as tik uz tai...