wat norejau pasidometi ar jusu teweliai waikeliu (seneliai) lengwai sutinka ziureti waikucius..mano dukryte mano teweliai yra ziureja tik 3 kartus ir tai tik per swentes..taip atrodo noretus kad sakytu atweskit gustuke paziesim galesit kur nueit ar ka..bet nea...nesakau ja myli...bet taip truksta tos mazytes laiswes taip norisi pabuti dwiem..o mano wyro mama negaletu padaboti nes yra is po insulto.. :(
vyresni tai galima sakyt kad tevai man uzaugino,jiem budavo liudna vieniem tai prasydavo pastoviai kad palikciau,o mazyli db kai jau labai kazkur reikia tai palieku trumpam bet dazniausiai tai kartu visur vezuosi
musu nedaboja, nes dar per maza, kad palikciau kazkam kitam , o ne wyrui..o ir seneliai labai toli gywena ☹
mano mama tai mielai dboja ir visada kai man reik,as pas ja gyvenu kol kas... 😀 o mazyles kiti seneliai nedaboja,nes mazoji nelabai prisileidzia kitu,o jie atvaziuoja gan daznai pas ja 😀
mes gyvename su mano mama, ji mielai pabuna bet kada, ar i parduotuve einu ar bet kur.. ir jo mama tikrai paziuretu jei reiketu.. tik kadangi pati maitinu, tai niekur be mergytes islekti ir negalim 😀
wat norejau pasidometi ar jusu teweliai waikeliu (seneliai) lengwai sutinka ziureti waikucius..mano dukryte mano teweliai yra ziureja tik 3 kartus ir tai tik per swentes..taip atrodo noretus kad sakytu atweskit gustuke paziesim galesit kur nueit ar ka..bet nea...nesakau ja myli...bet taip truksta tos mazytes laiswes taip norisi pabuti dwiem..o mano wyro mama negaletu padaboti nes yra is po insulto.. ☹