Man dabar eina 4tas menuo ir taip atrodo slenka tos savaites,kad jauciu visa amzinybe iki jo atejimo :) Kaip Jus laukiate savojo?:)
Man dabar eina 4tas menuo ir taip atrodo slenka tos savaites,kad jauciu visa amzinybe iki jo atejimo :) Kaip Jus laukiate savojo?:)
jobandau ir i kiema iseiti pasivaikscioti,ir reikalus mieste susitvarkyti,kai dar ka veikiu greit praeina ta diena,bet jau kai kada tai visa diena namie prasedziu ir buna kosmaras 😃😃😃 matau kudikius gatvej ir svajoju kad maniskis greiciau ateitu 😀 mat as tik po keliusavaiciu suzinosiu ko laukiames,tai ir rubelius per anksti dar pirkti ,o taip noreciau ka nors jau tureti 😀
as jau siandien lelytes rubelius perskalbiau
aisku, tik dali, viena skalbima dariau ...sakaiu poi truputi jau lentyneles deliosiuos
oi,tai uzsiimk kokiu nerimu,mezgimu,skaitymu knygu,persitvarkyk namus😀
tai va butent,gerai kai dirbancios buna nestumo metu,bet mano atvejis kitas,as sedziu namuose,nescios i darba niekas nebepriims 😃 todel dienos man kaip savaite 😃
man tai laikas gan greitai praejo, bet dabar jis sustojo, nes i darbuka nebereikia, tai ir veiklos maziau turiu, gal del to
man taip pat visas nestumas prabego lb greit 😀
oi man tai visas nestumas prabego tiesiog zaibiskai, buvo va liepa sustojus visiskai, bet va dabar liko laukti vos 3 savaites iki pasimatymo su leliuku bet laikas nesustoja 😀
Man dabar eina 4tas menuo ir taip atrodo slenka tos savaites,kad jauciu visa amzinybe iki jo atejimo 😀 Kaip Jus laukiate savojo?😀