Man dabar eina 4tas menuo ir taip atrodo slenka tos savaites,kad jauciu visa amzinybe iki jo atejimo :) Kaip Jus laukiate savojo?:)
Man dabar eina 4tas menuo ir taip atrodo slenka tos savaites,kad jauciu visa amzinybe iki jo atejimo :) Kaip Jus laukiate savojo?:)
Na ko, kiekviena moteris juk skirtinga ir organizmas į viską nevienodai reaguoja, kokios būsim tokios, svarbu lelius sveikus, kad turėtumėm 😀
jo as irgi girdejau ta pati 😀😀Ir dar visokiu kalbu buna,jei moteris pries nestuma buvo kuda,po nestumo liks stambesne ir t.t... 😃😃 Cia kaip zmones prisigalvoja manau 😃
kiek pažįstamų žinau su leliais, tai kurios maitino ir liko tokios pat kaip prieš gimdymą, o kurios nemaitino, tai sunku su tuo svoriu, bet čia aišku ir nuo organizmo priklauso...
jo asa irgi girdejau kad maitinimas krutimi labai padeda kristi svoriui 😀
Dar sako daug kas priklauso nuo to kiek ilgai maitini krūtimi savo vaikiuką
nu pas mane tai tikrai matosi pilvukas😀as ir i sonus stabbeju bet visiskai del to nepergyvenu😃po pirmo gimdymo labai greit atgavau senas formas,net maziau sveriau nei pries nestuma😀
svarbu, kad leliui viskas būtų gerai, o jau pačios savo išvaizdą po to susitvarkysim 😉
o dar pilviukas nesimato??😀 Pas mane tai jau visi pasakys kad laukiuosi 😀 Tik va jisdidejabet ir i sonus labai stambeju 😃 Tai nzn,zinau kad sunkoka paskui bus numesti 😃
man 26 sav tai jau perkames po truputy,jau vezimuka nusipirke...galvojom lauksim kol lyty parodys bet kai buvom echo slepe lialiukas savo lyty tai perkam kas tiktu ir tam ir tam😀o rytoj jau vaziuosim rimciau pasiaubt parduotuves,nes dar oj kiek visko reikia😀koks malonumas pirkt lialiui viska😃
Na jo, iš pradžių ir mes norim sužinoti 😀 Šiaip nesu prietaringa, bet kažkaip kad ir yra noras, dar kažkaip atrodo reikia palaukti, ben tjau kol pilvas pradės tikrai matytis 😃
cia matai kai kas yra pradeje rinkti kai 10 savaiciu buvo,sako ir lovyte nusipirko 😀Tai jei tau noras yra,ir dabar gali pirkti,o mes tai nusprendeme palaukti kol suzinosime lyti 😀 Tada siaubsim parduotuves😀
Aš laukiu kada galėsiu pradėti rinkti kraitelį savo mažučiui, tada manau išvis linksmai laikas eis 😀
Tai va,ir as taip jauciuosi,bet dabar jau eina4tas menuo kazkaip pradejo greiciau tos savaites eiti,net linksmiau darosi 😀
Sveikos 😉 Aš laaabai nekantrauju ir atrodo, kad tie likę puse metų eis amžinai, dar kai pabendrauji kokiam forume, tai išvis norisi, kad kuo greičiau ateitų vaikelis į pasaulį 😃
nu tikekimes ir man ta energija uzplus,nes tingiu tingeti 😀😀 kaip gera bendrauti bent cia su kuom nors 😀
nu tikekimes ir man ta energija uzplus,nes tingiu tingeti 😀😀 kaip gera bendrauti bent cia su kuom nors 😀
pritariu tau giedra
Is pradziu laikas begte bego ...o dabar sustojo vietoje laukiu nesulaukiu jau tos dieneles😀
as tingejau iki 6 nestumo menesio 😀 subine tingejau pakelt ir viska per prievarta dariau nu nes neimanoma buvo koks tingulys buvo prilipes 😃 o paskui apie 7 tiek energijos atsirado kad nespejau lakstyt visur 😃
praeis tas laikotarpis zinok, kai nieko nesinori 😀
zinai kai skaitau jusu komentarus man jau 39 ar 36 toks geras pavydas suema 😀 Na nieko as nuo kitos savaites jau po trupuciuka kazka pradesiu veikti 😀 Bent jau taip tikiuosi,betkas svarbiausiai as visko labai tingiu,ko seniau nebudavo...atsikeli ir nieko nenori daryti 😃 Va kur problema 😀
as irgi kaip ir gerdusiux nuo pat nestumo pradzios sedziu namie ir nedirbau niekur 😀 bet ta veikla atsiranda savaime. tai prie kompo pasedi cia MK kai pradedi bendraut tai galo nesimato, paskui seimynai pietus pagamini namus apsitvarkai ir ziure "jau zinios eina" taip ir prabega man diena 😀 dar vienu metu knygas griauziau ypatingai tai diena isvis prabegdavo stebuklingai greitai 😃
as ir kaukiu nesulaukiu 😀
smagu, labai laukiu... viena diena bijau, kita diena nebijau, kita vel bijau ir tt 😀
vaje, jau ant dienu turesi leliu savo, kaip tau smagu 😀
mums jau neuzilgo 39 savaiteles, bet visas laikas praejo laaabaiii greitai, ir dabar greitai eina... 😀 tiesiog negaliu patiketi kad jau tiek daug 😀
mergytes. mums 20 savaiciu dare echo ir nemate, tai man toks siutas sueme, uzsirasiau privaciai ir 26 savaite nuejau, tada tik pasake... nesirode musu maziuke 😀 na nezinau, mums jau 30 savaityciu, bet nepasakyciau kad laikas greiciau bega
man dar tik 14 😀 gal delto ir taip letai eina laikas 😀 kai kurios sako jau kai pilvukas jau buna didesnis kaip reikalas ir laikas greiciau tiksi 😀o ko Jus laukiates?😀
o kiek tau savaityciu??
jobandau ir i kiema iseiti pasivaikscioti,ir reikalus mieste susitvarkyti,kai dar ka veikiu greit praeina ta diena,bet jau kai kada tai visa diena namie prasedziu ir buna kosmaras 😃😃😃 matau kudikius gatvej ir svajoju kad maniskis greiciau ateitu 😀 mat as tik po keliusavaiciu suzinosiu ko laukiames,tai ir rubelius per anksti dar pirkti ,o taip noreciau ka nors jau tureti 😀