daugumos nuomone pažastis skutasi nenormalūs vyrai gėjai ir kiti, bet mano vyras skutasi dėl to kad nori but tvarkingas na nenori smirdėt prakaitu :D aš tik už tai kad vyrai kvepėtu ne taip kai kaikurie...
daugumos nuomone pažastis skutasi nenormalūs vyrai gėjai ir kiti, bet mano vyras skutasi dėl to kad nori but tvarkingas na nenori smirdėt prakaitu :D aš tik už tai kad vyrai kvepėtu ne taip kai kaikurie...
o man tai nemaiso pas tie pazastu plaukai😀
skutasi ar nesiskuta,koks skirtumas,svarbiausiai,kad palaikytu svara😀
braskute o apie to vyro zmona ar mergina net nezinau kaip pavadint nera net ko kalbet...
labai teisingai pasakei, atomine 😉
Čia apie prausimąsi net kalbos negali būti 😀 maniškis skutasi netik pažastis, bet grynai dėl estetikos, dėl to, kad ir jam taip gerai, ir man patinka tvarkingas vyras...tiesiog man taip patraukliau 😀
mano vyras nesiskuta bet pas ji ten nedaug ir yra tu plauku ir jis tikrai nesmirda svarbu juk praustis o ne pazastis skustis ir nesmirdes,o jei apsiskus ir nesipraus tai tada tikrai smirdes😀
na jei pusmetriniai, tai kur zmona?😃 toki prisispaudi ir nuskuti, nori nenori😃
mano vyras skutasi, jam labai nemalonu kai jos buna apzelusios 😃
fuuu jau taip tai baisu jau tada jai nenori skustis nes irgi ataugine tai niesti gi tas pazasti tai bent jau vietoi jo apsikirpciau kazkaip nebutina gi ten iki plikumelio nuskusti su britva
ups net turejo but
jo maciau viena tai pusmetriniai uzauge sau tabaluoja na zinot nes ledai tapo nebeskanūs 😃
gerai maniskis tai save prisiziuri tai kazkaip net nesuku sau galvos del to 😉
nu ziurint dar gi buna visis vyrai skirtingai zelia 😃
bent jau man estetiskiau kai nėra plaukų pažastyse ypac vasara... aisku kiti ir nesiskute nesmirdi bet geresnis kvapas islieka ilgiau kai nera ten misko 😀
skutasi bet manau kad nebutina skustis kad nesmirdetu yra visokios priemones tam prakaitui panaikinti😀 gerai kad maniskis ne is tu zmoniu kurie labai prakaituoja jis net sunkiai dirbdamas retai suprakaituoja tai kazkaip nejauciu as nuo jo to dvoko kaip bunakiti vyrai praeina tai net nosis uzsiriecia
zinoma 😀
aisku, kad skutasi 😀 vyras turi buti viska prisiziurejes 😉
maniskis ir "ten " labai prisižiūri tvarkingas uz tai jam pliusas
gera tema 😃 😃 skutasi ir ne tik pazastys 😉
Maniškis skutasi ir tas man patinka 😀
nu tai ten moteros o pas mus kasantras vyras 😀
o taip norejau rasyt apie moteriskes vokytkas,bet nutylejau 😃
as vyrui nuskutu pati 😃
nuo kiekvieno vyro priklauso ar jis skusis ar ne ,ne visi vyrai taip daro bet ir nesiskutes jai gerai save prisiziuri tikrai nesmirdes prakaitu ir pan..
na kazkaip nezinau maniskio pazastys nera baisiai apzele bet jai pasakyciau kad reikia tai nusiskustu ir tegul kas ka nori sneka . taciau raimonda as kai buvau pirty vokietijoj tai tokiu moteriskiu vokeciu maciau kad galvojau griusiu visos neskustos nei pazastys nei ten man baisu
mano vyras netik pazastis skutasi..cia tik lietuviai gali isvartyt nesamones..
TAIP ir kitaip negali but...
na maniskis nesiskuta taciau man uzeina ir as ji priverciu nusiskusti ten bet nemanau kad skustis pazastis gali tik gejai man netrugdo . mano vyras visada kvepe 😀
daugumos nuomone pažastis skutasi nenormalūs vyrai gėjai ir kiti, bet mano vyras skutasi dėl to kad nori but tvarkingas na nenori smirdėt prakaitu 😃 aš tik už tai kad vyrai kvepėtu ne taip kai kaikurie...