daugumos nuomone pažastis skutasi nenormalūs vyrai gėjai ir kiti, bet mano vyras skutasi dėl to kad nori but tvarkingas na nenori smirdėt prakaitu :D aš tik už tai kad vyrai kvepėtu ne taip kai kaikurie...
daugumos nuomone pažastis skutasi nenormalūs vyrai gėjai ir kiti, bet mano vyras skutasi dėl to kad nori but tvarkingas na nenori smirdėt prakaitu :D aš tik už tai kad vyrai kvepėtu ne taip kai kaikurie...
Mano vyras daugumoj pazastis vasara skutasi ir kazkaip nematau ko prie jo kabinetis😀
Taip, kojos, pazastys ir intymi vieta turi buti isgenetas dalykas
Maniškis nesiskuta, bet tikrai, kažkaip nemalonaus kvapo nesijaučia . O prakaitas tai ir kad skutiesi kaupiasi.Estetiška neestetiška-man tai diskomforto nekelia, net nepastebiu ir nesureikšminu.Bet tik tada jeigu tikrai nėra nemalonaus kvapo.
man ir labai jau neestestiskai atrodo kai pamatai vasara is kokio vyro pazastu kysancius plaukus😃fui😃
maniskis nesiskuta,nes sako kad tai daro tik ne tu pakraipu vyrai...ir kaip as pandyciau su juo kalbet ad nusiskustu tai lygiai kaip su siena kalbekis ir jos prasyk
zinoma net kalbos negali buti,man neestetinis vaizdas kai pas vyra pazastyse plaukai
Be abejo!!!
Net nustebau, kad buna ir nesiskutanciu... Cia tas pats, kad as koju nedepiliuociau 😃
maniskis skutasi, ji erzina styrantys plaukai.
reikia prasyti kad tai padarytu☹
taip skutasi😀
ne!!! ir nesiskus niekada,jam tai nepriimtina...taciau galiu 100proc garantuoti,kad niekad nera buve blogo kvapo ten...nes jis labai prisiziuri higiena,todel visada lenda pirmiausia po dusu,jei suprakaituoja 😉
tai zinoma,kad skutasi😀
Žinoma,ir ne tik 😉
kai zmogus dirbi ir neimanoma daznai praustis, darbo metu nenubegsi prie kriaukles pazastu nusiplauti, pas manaji ne toks darbas, kad bet kada galetu nubegt 😉 nusiskuta ir ramu 👍 ryte nusiplauna, pasikwepina 👍
Nu joo su gandro lizdu pazasti tai jau nekas 😃
man tai nehigieniska kaip pazastyse kugis
manau jei daznai praustusi tai ir nesiskutes nesmirdetu 😀 manasis kartais nenusiskuta kuri laika ir tikrai nesmirda, nes pora kart per diena eina po dusu
labas,jo turi skustis netik pazastis nes jai nesiskustu tai kvapelis butu oooooo,maniskis skutasi irgi
mano vyrelis irgi skutasi 😀
manasis skutasi tik pazastis😃
maniskis skutasi, ir ne tik pazastis 😀 👍 na aisq ir ne kojas 😉
jei tvargingas vyras save prisiziuri tai ir neskustos pazastis nesimrda
Maniskis nesiskuta ir man tai patinka,ir tikrai niekas nesmirda, o po darbu visi smirda netgi ir moterys, kad ir kokiomis svaruolemis detusi, taip kad smirda ne todel, kad pazastys neskustos, o todel, kad nesiprausiama 😃
mano vyras taip pat skutasi.nekoks vaizdas kai lenda kasos pro bliuskas😃
manasis nuskuta o veliau nulygina kad nebutu plaukeliu
jo jei kvepia,tai koks skirtumas,ka jis ten daro su tuom pazastim😃
man tai svarbiause kad nedvoktu kai praeina pro sona o ar ten skutas ar ne tai itin dideles reiksmes neturi😀
vienom estetiska kitoms ne,man tai nemaiso...
svarbu juk nedvokia vyras, o visada buna isikvepines, o ne kad praeina ir dvokia, kaip is kanalizacijos vamzdyno😃
man ne estetiska kai pazastys neskustos...