Na maniskis pastaruoju metu kaip knarkia, tai net nebepailsiu.Kai pradejom gywent, knarkdawo tik kai isgerdawo, o dabar knarkia kasnakt :S as ji ir taip, ir anaip budinu, kad ant kito sono apsiwerstu, jis apsivercia, trumpam nustoja, ir wel pradeda, ir pyksta kam ji budinu....O as lb jautriai miegu, visada juntu jo knarkima :( Kaip Jus taikotes su sia ''problema''?
Retai, tuoj į šoną gauna.
manasis ir knarkia bet tik kai guli ant nugarod,tai man dar nieko as ji paspardau tas apsivercia 😃 bet nezinau kaip bus leliukas ka tada reikes daryt vaikas uzmikt negales nuo to kriokimo 😃
mano mylimasis po sunkios dienos irgi knarkia kartais tikrai nervuoja😀
Sveikos. Maniskis irgi uzkietejes knarkalius, o jei isgeres ar pavarges, tai vaje vaje.. Tenka vartyti, kol kas kitos iseities neradome dar..
mano vyras kartais knarkia, bet nekreipiu demesio, nes suo baisiau knarkia😃 o siaip vaistai ne visada veikia, nes knarkima sukelia judinamas gomurio liezuvelis, kuris nuo oro juda ir knarkiama, zinau, kad yra daroma maza operacija, kurios metu pasalinamas liezuvelis ir knarkimas baigiasi😀
manasis siaip neknarkia,bet va kai buna baisiai pavarges tai visas namas skamba 😃 anyta net antram aukste negali miegot, tai ka kalbet apie mane 😃 bet dekuj dievuj taip buna tik retkarciais 😀
sveikos 😀 na as cia naujoke,bet pasisakysiu , as prie knarkimo pripratau dar budama maza kai tekdavo su seneliais vienam kambaryje miegot, tai atsimenu seneli apmetydawom pagalvem ir zaislais jei tik pradedavo knarkt, pabandykit padeda 😀 o dabar draugas sako kad ir pati kartais uzknarkiu bet juk nejauciu.
o mes jau 6 metai kartu ir niekaip priprast negaliu 😕
taip taip knarkia 😃 ir tada as negaliu uzmigti ...irgi uzkemsu nosi pakrutinu kad ant sono pasisuktu...
manasis irgi knarkia, bet as jau pripratus ir man netrukdo 😀 bet jeigu isgeres, tai neimanoma apsiklausyt kokiu garsu sniokscia...tada uzspaudziu nosi arba liepiu suktis 😃
rafaela - tų vaistukų pavadinimas Medisnore 😉 Tikiuosi ir jūsų vyrui padės ir naktys pasidarys ramesnės 😃 😉
n mano vyras kai pasisuka ant sono nebeknarkia bent tol kol uzmiegu 😃
ziuriu beveik pas visas ta pati problema☹as kartais net visa nakti nemiegu,nes vyra vartau,su savo knarkimu pastoviai vaika prikelia☹eidavau seniau kaimynus raminti kad muzikos garsiai neleistu,db nieko nebesakau tegul triuksmauja,nes garantuoju kad prades pas mus greit kaimynai vaiksciot,ir sakyt kad miegot negali per kazkieno knarkima😀
o as kai buvau nescia tai pati taip knarkdavau ,kad nuo savo knarkimo pabusdavau.aciu dievui kad kai pagimdziau nustojau.jauciu vyrui buvo ne kas 😀 ,o vyras tai neknarkia,nebent labai pavarges buna
maniskis aciu dievui neknarkia.ot butu nekas...
evelinaaa 😃 👍
o mano sesers vyras kaip knarkia 😕 ypac kaip isgeres, siaubas, as net kitam kambary miegot negaliu, per 2 uzdarytas duris girdziu 😃 kaip ji priprato neisivaizduoju 😀
dar ir kaip knarkia,bet esu girdejusi,kad kazkokios ligos pozymis cia yra
Maniškis miega kaip užmuštas ir knarkaniulai dažni 😀 bet jam pakanka pasakyti "pasisuk šonu" ir viskas baigiasi 😀 tik jis nepamena nei kaip sakau pasisukti, nei kaip į šoną bumbteliu 😀 viena rytą sako sapnavau ar tikrai mane mušei 😀
yra vaistineje nuo knarkimo purskiami vaistukai ir tokie lapeliai kuriuos reikia suciulpti 😉 mano vyras neknarkia,bet kaip ji nervindavo,kad as knarkdavau ant nestumo galo 😃 siaip knarkimas ,kaip liga sakitosi.
ps dar padeda zemesne pagalve 😀
kristullia, ir man trukdo ☹ ir as zadinu, bet kad tas apsisukimas tik kokiai 10 min.tepadeda 😕 paskui wel tenka zadint, ar uz nories tampyt 😃
Maniskis lygiai taip pat 😀 bet man laaaaabai trukdo... as jy pazadinu ir liepiu pasisukt ant sono, tada nurimsta 😀
maniskis taip pat knarkia ypac kai isgeria 😉
maniskis irgi kartais knarkia, kai ant nugaros miega 😀 bet man netrukdo 😀
sveika dovvile, pas mus irgi yra problemu su knarkimu. koks pavadinimas isbandytume.
Nu aš vyro neturiu, tai jis neknarkia... 😃 Bet mano tėtis kai knarkia tai net I aukšte girdisi... 😃 Mama nupirko kažkoki purškala berots už 70Lt. tai žinokit labai apdeda 👍 Einant miegoti įsipurškia ir nebeknarkia 😉 Tik negalima po to nieko valgyti ar gerti, nes tada nesuveikia 😀
Na maniskis pastaruoju metu kaip knarkia, tai net nebepailsiu.Kai pradejom gywent, knarkdawo tik kai isgerdawo, o dabar knarkia kasnakt 😕 as ji ir taip, ir anaip budinu, kad ant kito sono apsiwerstu, jis apsivercia, trumpam nustoja, ir wel pradeda, ir pyksta kam ji budinu....O as lb jautriai miegu, visada juntu jo knarkima ☹
Kaip Jus taikotes su sia ''problema''?