Ar buvo vaikai jus užklupę darant TAI?

25. Nov, 07:56

mamytes man pries maniskiuj isvaziuojant uzklupo vienas is vaiku mus ir as taip pasimeciau , kad net nezinojau ka sakyti , tik paskui paklausiau ko vaikeli norejai o jis sako atejau paziureti ar jums viskas gerai . Ar jums yra taip buve ir ka sakete kaip elgetes

25. Nov 2009, 21:07

😃 Na jus cia pavaret😃 juokas ima,negaliu😃 esu as tevus netycia taip uzklupus ne nepagalvojus buvau, kad jie gali smagintis😃 , bet nieko greit uzdariau 😃 , kad galetu testi😃 siaip siulyciau ausrelyte, geriau duris uzsirakint, nes kad vel nepasikartotu tas pats😃

25. Nov 2009, 20:36

😃 😃 oj geras, manau visiems bus kad uztiks vaikai 😀 maniske dar maza, tai dar artimiausiu metu toks malonumas mums negresia 😀 o seip kazkur skaiciau kad reikia su vaiku apie tai pakalbet..

25. Nov 2009, 20:36

esu skaicius kad maziem vaikam tevu sexas gali pasirodyt kaip tecio smurtas pries mama.. 😃 nu blemba ir tada pagalvojau,kazin kokia poza gali atrodyt kaip smurtas 😃

25. Nov 2009, 20:28

Ne nu maniskis tai pastovejo paziurejo , nu mes prisidenge buvom , o maniskis kai pamate tai akys dideles as pasisuku ir matau stovi grozis nematytas sakau ko nori o jis nieko , maniskis lauk is cia ir taip juokemes nu blyn ydomu ka vaikas pagalvojo 😀

25. Nov 2009, 20:16

net asaros nuo juoko pradejo riedet 😃 musu dar nieko nesupranta jam beveik 3 men,o as tai buvau tevus uzklupusi,kaip duris atidariau taip iskarto ir uzariau 😃

25. Nov 2009, 20:07

😃 😃 😃 nu blemba kaip juokas paeme,isivaizduoju ta situacija 😃 musu dar mazas,nebuvo uzklupes 😀

25. Nov 2009, 19:56

mamytes man pries maniskiuj isvaziuojant uzklupo vienas is vaiku mus ir as taip pasimeciau , kad net nezinojau ka sakyti , tik paskui paklausiau ko vaikeli norejai o jis sako atejau paziureti ar jums viskas gerai . Ar jums yra taip buve ir ka sakete kaip elgetes

1 2