Ar antras nėštumas lengvesnis už pirmą?

24. Jun, 09:42

pasipasakokite kaip jums sekesi su antruoju nestumu :) ar viskas daug lengviau nei su pirmuoju nestumu?:)

25. Jun 2012, 13:28

mes planavom antra,tik nesitikejom kad taip greitai pakibs 😀 as nustojau gerti tabletes spalio gale,o gruodzio3pastojau 😀tikejomes bent puse metu uztruks 😀 tai gavosi planuotai neplanuotas,nes taip greitai,tai dar baisoka buvo 😀pirmagymiui musu dabar tik metukai ir 4men 😀

25. Jun 2012, 12:20

Mano vyresniajai bus du su puse kai tures sese ar broli, as pries antra nestuma laikiausi dietos ir nugara gydziausi, tableciu negeriau puse metu lygiai, bet neplanavom, tiesiog nenapuolem ant vaisingu dienu, o siaip vieno karto uzteko ir turesim antra leliu 😀 neaisku kaip man nugara isnes antra nestuma, bet sis visai kitoks nei pirma, su pirma labai lengva buvo, jokio pykinimo ar panasiai, o sus ituo ir vemiau ir sveikatos neturejau visai 😀

25. Jun 2012, 12:06

gerdudiux ,planuotas natrasis maziukas ,daug pastangu reikejo ,kad pastotum su dziaugsmeliu savo ? 😃 mano pirmajam leliui tereikejo vieno kartelio ir stai auginame dukryte 😀

25. Jun 2012, 10:44

Sweika,mes pastojome po 10men su antruoju,tai nedidelis laikas praejo 😃DD o nestumas man 100kartu lengvesnis nors dar pasiziuresim su gimdymu 😉 bet seip priklauso nuo ko laukiesi koks nestumas,su berniukais sako sunkiau nestumo metu,tai man irgi buvo sunjkesnis berniukas pirmas

24. Jun 2012, 21:44

ar po pirmojo nestumo praejus keliems metams sunku pastoti su antroju?ar tiesa kad daugumai antrasis buna tiesiog netyciukinis 😃?

24. Jun 2012, 21:42

pasipasakokite kaip jums sekesi su antruoju nestumu 😀 ar viskas daug lengviau nei su pirmuoju nestumu?😀

1 2