Sveikos mamytes, Ar esat girdėjusios apie amway produkciją? Ar žinote, kad ji visa yra gaminama iš natūralių produktų? O gal būt jūs ir naudojate šią produkciją? Ar žinote kaip galima įsigyti ją ir taip pat užsidirbti šiek tiek papildomų pinigėlių kartu su Amway firma?
ne nereikia esu nusivylus ta produkcija ir tiek. as liktai uz ta kila po 74 lt mokejau. bet prasta man ji. nu o kaip kitaip uzdirbs jie pinigelius ir visi beveik platintojai vienodi
zinai, jei atvirai, tai tave mulkina per visa pilva!!! AMWAY firma tiesiog kai pas ja uzsakineji, neduoda pirkt po viena pakeli, taciau zmonems privalo parduoti po viena pakeli, jei jie to pageidauja.. 😀 jei nori galiu parduoti tau viena pakeli kaina apie 20 lt, dabar tiksliai nepamenu 😀 as viska perku savoj parduotuvej 😀 jeigu domintu rasyk man emailu mil2ska@googlemail.com 😀 galesiu paaiskinti, kaip galima vos ne ant 40 % pigiau pirkti beveik visas prekes 😀
ir pvz turiu kava . sako negalima uzsisakyti viena pakeli nes tik po kila pardavineja . atnese keturis pakelius po 250gr. taip ir likau nesuprtus
butinai, dar ryt isbandysiu 😉
natiuska>😃 nu tai prasom isbandyt ir parasyt atsiliepimus 😃
blyn, turiu amway baldu poliruokly dar neisbandziau, niekaip neprisiruosiu, kazin, kas ten per stebuklas?
kiek zinau tai turejo priimti , nes ne pakuoteje esme o fakturoj, kuria gavo su tavo uzsakytais produktais, tikriausiai papuolei ant ne labai saziningo zmogaus ☹
nuejau sake prijims tas platintojas tik tokiu atveju jai dar atnesiu ir pakuote . bet as nesaugau tu pakuociu ir neprijeme
as vartoju produkcija ir man idomu ka kiti zino ir galvoja apie sia produkcija 😀
eima> o tu gal uzsiemi tuo? 😃 nes nu tiek geros reklamos... 😃
o kodel nedariai grazinmo? nes sita firma priema atgal produkta jei kas nors netinka ar nepatinka ?
mes perkam is uzsienio miltelius ir tas pats. o pvz buvau pristatyme ir sake kad dangciai nedustantys, nukrito ir suduzo y sukes. perdaug giria . tikrai nera tokios kokybes
Alinute84, amway ne tik valymo priemones, kosmetika siulo, bet ir parfumerija, maisto papildus, maisto produktus kai kuriuos ir dar daug visokios ivairios produkcijos.
parduotuves , dovilee, sios produkcijos nerasi. ja siulo vartoti zmones dirbantys amway firmoje.
zmones daro pristatymus, vazineja po visa lietuva.
nesimaiso skoniai, gali kept zuvi ir mesa kartu, nesimaiso cesnakas tarp patierkalu, pvz kepi marinuota mesa su cesnaku ir zuvi. nesimaiso kvapai. neatsala masitas ilga laika. atsala isorine sienele, o viduje maistas isleika karstas, gali det i saldytuva. daug privalumu.
tai dabar dauguma keptuviu taip kepa(be riebalu ) nematau stebuklo 😃
man labai dar patinka is sitos firmos kvepalai ir puodai su keptuvem, nors gana brangu atrodo pirkt is karto, bet labai faina, maistas neprilimpa gali gamint be riebalu, prieskoniai ir druska keptuveje nelimpa, netgi kiausini kepti galima be riebalu 😀
3 kg milteliu musu 3 asmenų seimai uztenka ir visiems metams 😀 irgi perkam pigiau nes turim savo parduotuve 😀)
mes kadangi dar pigiau gaunam 😉
pati maciau, kai valyklis valo puoda, nereikia nei gremzti nieko. tik teptuku tepti ir rudis dingsta ir puodas kaip naujas ir nebrangu apie 30lt. bet siaip si produkcija is brangiausiu. milteliai labai brangus. nors pagalvojus, jei 3kg uztenka pusei metu, tai 100lt manau nedaug pusei metu.
paieskosiu, dar turiu kazkokios walymo priemones, ir parasysiu 😉
na jaigu gali imesk pvz sudety...na kad ir kokio sampuno
tai jie dar ir kosmetika platina, o as galvojau, kad tik valymo priemones
man tie milteliai ir eiliniai milteliai, tik tiek kad ten koncentratas ir 3kg.as naudojau beweik puse metu 😀 nes ju reikia laaaaaaaaaaabai mazai, ir indu plowikly taippat naudojau, o kad jie butu kazkokie ypatingi tai wisai ne.wa yra wiriski kwepalai supper skanus, maniskis jau 3 buteliukus iskwepino..norejau pabandyt kosmetika, bet kainytes tai uj, uj..........
ir mano wyras ja uzsieme, bet dabar neturi laiko, kai dukryte gime, mums pliusas, kad gaunam pigiau produkcijos, nes jis narys amway 😀
internete yra ir cia platintojai ja platina
ir as zinau sia firma, produkcija gal ir nieko, bet norint uzsidirbt pinigu reikia nemazai laiko
o tai as kampo nepaganu.. kur ta produkcija pardavineja? prekybos centruose nesu macius...
bet kokia kaina tu milteliu ohooo ir zinai pigiausi tai pat skalbia
nesamone ta amway produkcija, skalbiamieji milteliai absoliutus nesusipratimas! As geriau nueinu i parduotuve sumoku daugiau, bet zinau juk jie skalbia gerai! Balinimo priemones tai ta pati nesamone, nieko nebalina! Zodziu esu tuo ,,stebuklinguoju" amway nusivylusi, pinigu metymas i bala! Cia mano nuomone, gal kitiems patinka, jiems gerai, tai valio! Naudokit i sveikata😉