Alimentai: gerai ar blogai?

19. Aug, 02:01

teko susidurti su keliom mamytem kurios sako,,man principas neleidzia prasyti ir teistis alimentu,NESIZEMINSIU,,,,tai padiskutuokim ar tikrai neverta issireikalauti is buvusio vyro alimentu vaikams,,

30. Aug 2009, 14:51

kas zino kaip galima gauti nemokama advokata? reikia draugei, beda atsitiko. ir kiek ko reikia tureti ir uzdirbti kad ji gaut? ir per kiek laiko yra skyriamas? ar cia ilga procedura? is anksto aciu

28. Aug 2009, 19:29

nenoriu kad mano vaikas pazinotu savo teva ir kad kada ji susirastu. nieko nedariau kad i6sireikalauciau kazka. juk as jo net nepazistu. nieko ir nebuciau galejus padaryti. alimentai yra kiekvienos mamos reikalas.

25. Aug 2009, 18:31

as irgi uz elementus, jis irgi turi nest atsokomybe uz vaika ne tik motina

24. Aug 2009, 12:05

lurdi as jau nuo sausio pradzios esu gavusi nemokoma advokata, bet tevelis kisa koja..man jau pabodo vienai visur pinigus kisti..matai mes nesusituoke, bet vienas vaikelis turi jo pavarde, o kitas ne..tai man, kad nereiktetu dar didesniu teismu advokate pasiule nueiti pas notara pakeisti maziausiam pavarde, o tada pajudes ledai i prieki..o tevelis pasirodo pinigu neturi atvaziuot iki notares ir pan ..

23. Aug 2009, 19:26

aš už alimentus.Kodėl mama turi viena išlaikyt vaiką?Jei po skyrybų vyras lanko vaiką padeda jo mamai materialei ir palaiko glaudų ryšį su vaiku tai galima ir sutart tarpusavy.Lurdi aš pritariu tau.Po skyrybų vyram vaikai neberūpi.Mano atvejis tas pats.

rainiukas rainiukas 23. Aug 2009, 12:34

negaunu nei cento, nes nemoku ir nesugebu reikalauti, kadangi viska ipratau pati uzdirbti, be kitu pagalbos. Cia mano didelis minusas.

22. Aug 2009, 22:32

as uz alimentus tikri manau kad reikia islaikyti ir vyrui vaikus nes kazi ar savo noru jis duos. ir turetu nuo algos atrest jam

22. Aug 2009, 22:31

as uz alimentus tikri manau kad reikia islaikyti ir vyrui vaikus nes kazi ar savo noru jis duos. ir turetu nuo algos atrest jam

22. Aug 2009, 17:44

aisku, piktai skamba 😀

22. Aug 2009, 16:03

jei jis negali tada esu as ,bet tamsta turi uz viska moketi,kodel as turiu griauti vaiko vaikyste?,,,taip as esu pikta ant jo,,ir jis ziauriai ikilmpo i skolas,,200 litu man mazai,as gaunu uz du vaikus 1000 litu,ir dar metu infliacija,dar prisiteisiau uz praejusius 3 metus,,o as jis turi uz ka moketi ar ne cia ne mano bedos,,as ne maxima,,nuolaidu nedarau,,

22. Aug 2009, 15:59

na matai ,jei tevelis butu geras ir supratingas,pasiimtu vaikucius savaitgaliais,na per sventes nors ne per visas,tai zinoma as nieko nesakau uztektu,,,bet mano situacija yra kitokia,,jis per atstuma myli vaikus,nera sventes nei vieno gimtadienio,ir jam atstumas nuo vilniaus iki siauliu tas pats kas iki menulio,,

22. Aug 2009, 13:45

LURDI, po 200lt mazai tai kiek tavo nuomone reikia? ir kiek tau kainuoja vaikuti islaikyt?

21. Aug 2009, 23:46

i teisma gali kreiptis nors ir kiekvienais metais, o kai poreikiai padides ir paprasysiu daugiau

21. Aug 2009, 23:10

o 200litu manyciau mazoka,nes vaikai auga ,poreikiai dideja,,o kur ateities mokslai,,

21. Aug 2009, 23:09

jola 1234 zinot as alimentus teisiaus 1,5 metu,tai kosmaras ,esu stipraus charakterio bet zinai ir man buvo atsibodes,bet kadangi masu tevelis serga "paranoja"kuriam nuolat vaidenasi kad jis viska darytu nors nieko neDARO,EMIAUS sio reikalo,teismo nuosprendziu eu patenkinta labai,,

21. Aug 2009, 17:28

Manau gerai, kad yra jie, juk vaikuciams gi reikia pinigeliu..As pati tvarkausi ir niekaip nepabaigiu..Man svarbiausia ne alimentai, o kad susitvarkyciau socialine pasalpa, o del jos ir reikia alimentus prisiteisti..

21. Aug 2009, 14:48

vaikui ir tai skaudu buvo kad mes issiskyrem, ir prarado teti kuris butu salia. o svetimas niekad neatstos tikruojo tevo.

21. Aug 2009, 14:46

todel kad nenoriu vaiko ir tevo santykius gadint, nes prasides reikalavimai ir pykciai prasides. pati nenoriu santykiu gadint su ex, nes vaika tai skaudintu ir psichologiskai traumuotu

21. Aug 2009, 14:06

BET KODEL jus nereikalaujat?,,,jug jis tokia pat butybe kaip jus,,

21. Aug 2009, 13:50

as gaunu kartais po 200lt, bet is tevo nereikalauju, nes zinau kad ir jam sunku, pinigus nesvaistau i kaire ir i desine ir man uztenka. o del pinigu gincitis manau neverta. kaip sakoma uz jokius pinigus laimes nenupirksi

21. Aug 2009, 13:35

o gal kas turit mamytes PAVYZDZIU KIEK JUS GAUNAT ALIMENTU?

21. Aug 2009, 12:44

cia yra tik mano nuomone,yra ir kitu
toks gyvenimas, nes jei butu vienodos nuomones nebutu idomu gyvent ir jei butu visi vienodi taip pat

21. Aug 2009, 12:41

500lt vienam vaikui?!! is vienos puses, o per abu 1000Lt. cia yra daug :o
aisku jei tas vyras tiek uzdirba daug tiek gali duot, tai gal normaliai, daugiau galesi sau leisti.
o del skalbimo yra tam automatines skalbimo masinos, o valgyt darais ir sau ir vaikui, juk tokia pareiga yra mamu. apie tai galiu pasakyti reikia galvot pries kuriant seima, kad tokia tavo dalia, dirbi darbe, namuose esi namu seimininke ir panasiai

21. Aug 2009, 12:34

taip teisingai pastebeta laimingarutele,,,pvz,,tevas duoda 500litu,,tai daug ar mazai?,,,jis atiduoda ir jam jau laisva koja,ar taip?o mums reikia taip pat dasideti tuos 500litu,nes tevai prie vaiko islaikymo dedasi po lygiai,,,o ku vaiko prieziura,drabuziu plovimas,valgymo darymas,,tttt,,,aisku savo vaikui darysi,bet kodel JIEMS TO DARYTI NEREIKIA???

21. Aug 2009, 10:38

kiek teisinga butu? tai cia priklauso nuo mamos sazines jei eina kalba apie kiek mama noretu.
pirma, mama zino kiek jei reikia vaiko islaikymui
antra, jei ji zino kiek tevas pajegus yra moketi
trecia, as NESUTINKU kaip yra nustatytas minimumas 125lt. cia tikrai vaikui yra per maza.
nesutinku ir su tuom kai mamos praso tiek kiek vaiko islaikymas yra tokia suma ir is tevo praso, o pati visai neprisideda.

21. Aug 2009, 01:16

O DAR KLAUSIMELIS/,,,,KIEK BUTU TEISINGA PRASYTI TU ALIMENTU/,,,KIEK VAIKUI JU REIKIA?,,

20. Aug 2009, 21:02

as tik uz elementus,viskas priklauso nou vyro ar jis mokes tuos elementus ir isvis ar jis suvokia kad viska reikia daryti per puse padeti ir tolau auginti vaikuti bet jei to supratimo nerai tai ir dinkata jie

19. Aug 2009, 22:37

as uz tai,kad moketu,manau bent jau tie pinigeliai jam primins apie vaiko egzistavima...

19. Aug 2009, 20:00

mat jiems yra per sunku moketi alimentus ir dar vaikuti pasiimti savaitgaliais,,o mes turim suspeti visur,,uosvienei ir ta bloga pasidariau,,ir per teisma primine kad buvo kazkada buvo davusi VISTA,,ir liepe ja itraukti,,

19. Aug 2009, 19:58

malonu mamytes uz visas nuomones,kaip ir tikejausi ju buta visokiu,,as tiesiog imiau savo pavyzdi,,ir pavyzdys buvo toks kad tevams issiskyrus,ir is tevo prasant alimentu kai kuriems teveliams dingsta arba tiesiog isgaruoja meile vaikams,,

1 ... 4 5 6 7 8