Sveikos mamytės, esamos ir būsimos:) Naujokėlė aš dar visai pas jus, bet tiek visokių minčių galvoj sukas, taip norisi pliurpti...tai va ir kilo klausimukas:) Ar jūsų vyrai turi hobius (pvz. žvejyba, medžioklė, baikerizmas ir t.t), kurie vienaip ar kitaip veikia jūsų santykius?Gal pastebejot, kad vyras per mažai praleidžia laiko su šeima, o gal jūs mielai leidžiate laiką kartu? Ar po vaikelio gimimo kažkas pasikeitė?:)Mano vyras užkietėjęs žvejys, savaitgalius retai praleidžiame kartu, pripratau prie to, man jo hobis patinka, atrodo taip ir turi būti, bet pati kiurksojimo valtyje žiemą vasarą nuo aušros iki sutemų nepropoguoju... Aišku gimus vaikeliui vyras žada žvejoti mažiau, gerai, kad jo žodžiai neliktų tik žodžiais...Bent jau praždioje, kol tėtuko pagalba bus labai reikalinga.Ar susidūrėt kuri su panašia situacija?:):):)
Va va😉O jei daratnesa, isdoroja ir pagamina....tai isvis Auksas😃
nu as tai dziauguos kad mano vyrui prie pc nepatinka.. vis nauda is zvejybos kad zuvu parnesa 😀
jau beda linacka 😃
nu ir mano vyras mane labai myli,ir matau ir jauciu tai,nu bet jei jis man noretu isreiksti savo meile prie bliudu tai man butu sakes😀😀jau trecioj dienoj is bado numirciau😀
o mano vyras jau man 7 metus gamina valgyt nesimato, kad butu atsibode zmogus is sirdies 😃 matyt labai mane myli ir po tiek santuokos metu 😛
oj rasciau as ka veikt.. anskciau maniskis sukinejosi virtuvei , ruose valgyt , jauciu pataikavo, susituokem tai vis reciau ir reciau 😃
ai ne man tai nepatiktu jei vyras virtuveje sukinetusi,karts nuo karto tai aisku faina butu,bet jei pastoviai tai ne,pati netureciau ka veikt😀
nu o kuri del tokio hobio pyktu ? 😃 man dar pasiseke kad vyras zuvi kuria suzvejojo pats ir iskepa 😀
gal as ir ne i tem taciau mano vyro hobis yra valgyt gaminti kasdien nustebina skaniu patiekalu ,mes del to nesipykstam 😛
baisu, jei jau barai ir slaistymasis po miesta prasidetu.... 😕
Maniskis uzkietejes zvejys, jeigu tik oras geras, taip ir lekia, kai tik laisvo laiko turi...bet demesio mums nestokoja, nors mamai kaip visada jo truksta...tema, apie kuria kalbetu be sustojimo- zvejyba😀 na cia jo hobis, buna ir pasipykstam del to, bet as kazkaip jau pradedu susitaikyt, pasiguodziu tuo, kad kitus vyrus matau ir baruose besitrinant ir su draugais po miesta blaskantis,,,,
Maniskis taippat zwejys, bet nesedi kiekwiena sawaitgaly, butu ikrai liudna, nes ir taip tik 2 laiswas dienas per sawaite teturi, jei tas abi dienas zwejybai skirtu, tai kada su seima pabutu, kad su dukriuku pazaistu?.... jis su saiku, nuwaziuoja i menesy pora kartu, parweza kokia lydekele, unguriuka ir to uztenka. Dar jis ir krepsiny labai megsta zaisti, tik jau pastaruoju metu tam laiko nebeatranda. Musu santykiams jo tokie hobiai kolkas netrukdo, kol wiskas su saiku 😉
Va va, as irgi matau, kad jam zvejyba dziaugsma teikia ir be jos jis jau negali gyvent, toleruoju visiskai, aciu dievui, kad ne koks kazino ar baras, dziaugiuos, kad net ne motociklai kokie...
labas Irutukai.ne ta vo vienos vyras uzkietejes zvejys.juk ir pati zinai.mano viriskis kekviena savaitgali tai ezere tai upej.as ir jau pripratau,bet kartais ir pasipykstam dal sio pomegio.as laimynga,kad mano vyras ne kokiam bare segi.
nu jo vyrai sededami prie kompiuterio nieko nemato ir negirdi,namie gali,kad ir tankai vaziuot kazin ar pastebetu 😃
mano vyras ir megejas zaisti kompu, taip neatitraukt nebuvo galima, bet sugalvojau kad vaika priziuretu, tai kai prasau buna su vaiku, o kai laisva vel kompe sedi...
bet mes tik prisedam prie kompo tada kai maistas pagamintas, vaikas pamaitintas ir kai miega nes kai vaikiukas nemiega ir to laiko nera...o vyrai tai priseda bet kada kada jiems uzsinori
deja linuke as prie kompo atsisedu tik tada kai pagamintas maistas sutvarkyti kambariai,ir vaikas miega😀
db jau kaip vaikas biski didesnis tai man juokas ima,jeigu tik vyras prie kompo tai ir tas tuoj ant keliu braunasi,truksta kantrybe ir isjungia😀😀😀
mamukes juk mes tai pat sedime prie kompo o kaip mes jiems kompensuojam😀
as saviskiui leidziu pazaisti maniskis kase zaidzia per kompa ir man jokiu nemalonumu nera kai ko paprasau ta padaro ir net vaikiuka kartu pasiima zaisti
na visiems pasikeicia prioritetai anksciau kiekviena savaitgali kurnors eidavom o dabar viskas sedim namie arba su vaikiuku einam. bet kartais reikia prasiblaskyti tai seneliai pavaduoja 😉 vyrams savo hobiui irgi reikia pamazinti skiriama laika,nes vaikui reikia abieju tevu 😀
mano vyras ir megsta zvejoti, nu ne taip kad jau kiekviena savaitgali bet kartais megsta.. va dar labai megsta sedet rusy ir konstruot 😃 nu jis toks.. 😃 kai gime vaikas susitarem taip kad jis eina i rusi kol miega dukryte, o kartais ir 5val ryto iseina kad ilgiau pabut 😃 bet man patinka, del to kad gryzta toks atsigaves ir kad pliurpia man kaip jis ten sankaba daro...
mano brangiausias geriausiai laika leidzia prie kompo,nervina tai ne tas zodis,atrodo sedi visada namie jokiu problemu,nu bet kad kalbet man nera su kuo☹o kai gyme vaikas tai is savo puses labai nuskriausta pasijutau nes paprasciausiai nebegaledavom su vaiku buti ten kur budavom,bet tai moteris nebutu moteris,isleidzia karts nuo karto pasiganyt mane vyriukas be vaiko😀ir vel gyvenimas dziaugsmo kupinas😀
Sveikos mamytės, esamos ir būsimos😀 Naujokėlė aš dar visai pas jus, bet tiek visokių minčių galvoj sukas, taip norisi pliurpti...tai va ir kilo klausimukas😀 Ar jūsų vyrai turi hobius (pvz. žvejyba, medžioklė, baikerizmas ir t.t), kurie vienaip ar kitaip veikia jūsų santykius?Gal pastebejot, kad vyras per mažai praleidžia laiko su šeima, o gal jūs mielai leidžiate laiką kartu? Ar po vaikelio gimimo kažkas pasikeitė?😀Mano vyras užkietėjęs žvejys, savaitgalius retai praleidžiame kartu, pripratau prie to, man jo hobis patinka, atrodo taip ir turi būti, bet pati kiurksojimo valtyje žiemą vasarą nuo aušros iki sutemų nepropoguoju... Aišku gimus vaikeliui vyras žada žvejoti mažiau, gerai, kad jo žodžiai neliktų tik žodžiais...Bent jau praždioje, kol tėtuko pagalba bus labai reikalinga.Ar susidūrėt kuri su panašia situacija?😀😀😀