Abortas

18. Sep, 11:35

Sveikos mamytes, kaip manote ar didele tikimybe po aborto yra nebetureti daugiau vaiku? :(

03. Oct 2009, 13:30

kaip miela 😀 as tai jauciu pulciau i depresija jei pasakytu, kad mazylis pilvuke butu negyvas ☹

03. Oct 2009, 13:25

gawau per tas kaledas kai netekom leliuko, toky balta angela-statulele, tai as wis buciuoju ta angeliuka ir sakau, kad mano sunelis tai, danguje, angeliuko pawidalu 😀

03. Oct 2009, 13:19

Tai, kad ji gi kartu eis pas Senkiene 😀 nu, man valyma irgi vyras dare, nebijojau, teko mautis kelnes 😃 uzjauciu del leliuko, kai buna lauktas tai tikiu, kad sunku susitaikyti ☹

03. Oct 2009, 12:59

oj tos mamos, gerai, kad maniske niekur nelenda, nesikisa 😀 o Tu sakyk, kad eisi pas Alantaite, o eik pas Senkiene 😉
as wisa laik sakiau,kad pries swetima wyra jau kelniu niekada nesimausiu 😃 (as cia apie wyrus ginekologus 😉) o kai mums nutiko beda su pirmu nestumu, buwo wisiskai wienodai kas tikrins, kas ziures, tik norejosi, kad butu wiskas gerasi, kaip tik ligoninej budejo wyras, jis mane ir apziurejo, buwo wisikai taspat, o kai pasake, kad jau niekuo negali padeti, kad musu leliuko nebera, werkem su wyru apsikabine ligonines koridoriuj :"( bet as nukrypau nuo temos 😉
taigi ir su dukryte kai waiksciojau, tai maniske atostogawo, teko eiti pas Merky, jis man tada ultragarso tyrima dare, ziurejo ar musu pupuliuko sirdele plaka, (cia buwo nestumo pradzia), o kaip zinai ultragarsas per maksty daromas 😕 o ir gimdyti gali tekti prie wyro, mieloji, nereikia ju bijoti, jie tokie pat geri ir dar geresni specealistai 😉 😉 👍

03. Oct 2009, 12:05

na, jau pas vyra tikrai nenoriu 😀 pas mus yra moteru daktaras vyras, todel ir einu i rajono poliklinika, kad nereiketu pas ji eiti 😀 neri, supranti mama nori mane lydeti pas Senkiene, todel ir bijau, net pasisiule eiti kartu i kabineta, sakau jau nebepirmas nestumas, tai viena i kabineta nueisiu, tai vat ☹ pamatys, kad kartu ir supras, kad su mama

02. Oct 2009, 21:18

yra ir dar ten tu ginekologu, yra ir wyriskis kazkoks, sake ir lb geras 😉

neri neri 02. Oct 2009, 20:57

o kaip mamyte ji zinos kuri tavo mama,juk pavardes tai manau dabar skirtingos,o dar kokios trecios nera,bet ir pas Alantaite nesiulau,vis ta patirtis .o taip ,kaip natiuska sako tau paciai sprest,bet vis vien maloniau kai eini be baimes pas gydytoja,juk bendraut teks ne viena menesi 😀

02. Oct 2009, 20:43

Na, taip kaip pradeda spurdeti, tai taip malonu 😀 na, meginsiu tada eiti pas Senkiene, gal neisvarys 😀

02. Oct 2009, 20:35

Tu bijai, kad Senkiene Tawo mamai nepasakytu,kad dareisi walyma?nemanau, kad galetu pasakyti 😉 bet as sakau, tik Tau mieloji spresti ir tik Tawo cia pasirinkimas 😉
nu kai as sawo gydytojai saldainiuku nesiau, ji taipogi neziurejo kas ten yra, nes maisiuke wiskas buwo...........................................

02. Oct 2009, 20:33

oj mamyte, dziaukis tuo silpnumu, reiskiasi wiskas gerai, leliukas tawyje auga 😀 as atsimenu, man po 3 nestume menesiu nustojo tas blogumas, tai wis panikuodawau, kad kas negerai 😀 o kai pradejo spurdeti gi jausmas neapsakomas 😍

02. Oct 2009, 20:16

Bet tas silpnumas, dar tik kelios dienos, bet jau atsibodo, o dar kiek daug men teks kenteti ☹ jei nepavalgau silpna darosi ir vos nepykina, bet nevemiu...

02. Oct 2009, 20:12

Taip, apie Senkiene, na internete radau parasyta apie ja, ir dar mama buvo jai nunesusi saldainiu kai lankesi pas ja, sake net nepasiziurejo, padejo i sali ir tiek, net nezinau ka daryti ar eiti pas Senkiene ar pas Alantaite, siaip Alantaite man visai nieko 😀 patarkit ka dayt, neapsisprendziu 😀 ir bijau, kad neisplepetu mamai ko...

02. Oct 2009, 16:03

mamyte, Tu cia apie Senkiene del tu kysiu?o kuriai gydyt.nepatinka ju gauti?maniskei taipogi labai kysiai patinka (bent jau taip girdejau), as lankausi pas Narbutiene, nenesiau nieko, ir puikiai sutarem 😉 tik wa per kaledas nunesiau saldainiuku ir brendziuko su kawyte, bet as kaip sakau, kad cia ne kysis, o padeka uz gera ir kokybiska darba, o wa jau pinigais manau, kad kysis 😕
nu ziureki, kaip Tau mamyte patogiau, as su Alantaite pati nesusiduriau, bet tiek wisikiu atisliepimu girdejau ir nei wieno gero zodzio..........................

02. Oct 2009, 14:58

Na, man sake, kad tai ginekologei patinka gauti kysius, bet ne kokiais saldainiais ar sokoladais, o tik pinigais.. tai kazkaip man tokia ne prie sirdies..

neri neri 02. Oct 2009, 14:54

oi mamyte tik neapsirik, as tai niekada daugiau nenoriu Alantaites ,net jei butu viena gydytoja visam Panevezy, ☹ o siaip tai gydytojai negali isplepeti jokiu istoriju,gera gyd.niekada to nedaris.😀

02. Oct 2009, 13:01

Na, nesinori lakstyt nuo vieno ginekologo ant kito... ir dar mano mamyte lankosi pas ja, dar pasakys, kad aborta(valyma) buvau pasidariusi, nenoriu, kad suzinotu ☹ geriau manau eiti pas Alantaite 😀

02. Oct 2009, 12:42

mamyte, o kodel Tu taip mastai?

02. Oct 2009, 12:24

linagaj, aciu 😀

02. Oct 2009, 12:00

sveikinu mamyte 😀 linkiu tau lengvo nestumo ir susilaukti sveiko antro vaikiuko 😀

02. Oct 2009, 11:17

Mat kaip, na tikrai turetu buti smagu 😀 zinai, as vis mastau, gal man geriau eiti pas Alantaite 😀

02. Oct 2009, 10:29

as pati is 4 waiku seimos ir mano wyras is 4 , tai kaip smagu kai susirenkam 😃 😉 😀

02. Oct 2009, 10:12

Man tai uztenka dvieju 😀

01. Oct 2009, 17:25

😀 o as tai noriu 4 waiku 😃 kaip jau kazkada minejau 😉

01. Oct 2009, 14:35

Na, man taip pat, turint viena tereikia tik dar vieno, tik ne dvieju 😀

01. Oct 2009, 13:56

bet isiwaizduoji kaip smagu dwyniai?.... as wisada norejau dwyniu, bet dabar kai jau wiena turiu, tai nebereikia 😀
man tas kalendorius rode geguzes 9d.termina, pasak gydyt.-11d., o pagimdziau 17 d., pernesiojau 😀

01. Oct 2009, 13:00

Galetu gimti balandi, kaip mamyte 😃 dar gi geguzio pabaigoje dviniu horoskopas, tai juokemes, kad gims dvinukai 😀 pfu, pfu, pfu, kad taip tik neatsitiktu 😀

01. Oct 2009, 12:59

Tame kalendoriuke nestumo kur Tu natiuska dave, tai raso geguzes 25d 😀 gal tikrai ta diena negims, bet, kad geguze tai neabejoju 😀

01. Oct 2009, 12:07

ar skaiciawai kada Tawo maziukas zada gimti?jauciu kaip mano dukrte-geguze?ar ne? 😀

01. Oct 2009, 11:36

Aciu mamytes uz sveikinimus 😀

01. Oct 2009, 11:28

Nuosirdziausi sveikinimai su antru leliuku

1 ... 4 5 6 7 8 9 10