Abortas

18. Sep, 11:35

Sveikos mamytes, kaip manote ar didele tikimybe po aborto yra nebetureti daugiau vaiku? :(

dvinukai1 dvinukai1 31. Jul 2022, 14:54

Laba diena įdomu sužinoti kiek dabar kainuoja pasidaryt abortą aš asmeniškai 5.5 mėnesio tai buvo 1986 metais klinikoje per pažintis dariau už 800 rubliu o įdomu kiek dabar butu man tada buvo 16 metu.

dvinukai1 dvinukai1 31. Jul 2022, 13:35

Laba diena įdomu sužinoti kiek dabar kainuoja pasidaryt abortą aš asmeniškai 5.5 mėnesio tai buvo 1986 metais klinikoje per pažintis dariau už 800 rubliu o įdomu kiek dabar butu man tada buvo 16 metu.

23. Feb 2015, 23:35

Laba diena, norime atlikti išsamų tyrimą apie nėštumo nutraukimą, tad labai prašome užpildyti šią anketą ir pasidalinti ja su tais, kurie mums gali padėti užpildant anketą. Labai Jums ačiū! http://goo.gl/fsH8nv

23. Feb 2015, 23:35

Laba diena, norime atlikti išsamų tyrimą apie nėštumo nutraukimą, tad labai prašome užpildyti šią anketą ir pasidalinti ja su tais, kurie mums gali padėti užpildant anketą. Labai Jums ačiū! http://goo.gl/fsH8nv

23. Feb 2015, 23:34

23. Feb 2015, 23:33

23. Feb 2015, 23:33

30. Jun 2014, 18:22

Sveikos paneles.turiu tableciu madikamentiniui abortui atlikti.Vaistai kokibyski,patikimi su intrukcija.Kaina 200lt jeigu kils daugiau klausimu galite susisiekti su manim el.pas tu indruter3@gmail.com galiu duot ir numeri savo

04. Jun 2014, 14:01

„ Aš - Klaipėdos Universiteto psichologijos studijų magistrantė ir psichologinio konsultavimo centro savanorė – Vika Gudžiūnaitė. Siekiu geriau suprasti moteris, patyrusias abortą, ir tuo tikslu atlieku mokslinį tyrimą. Kviečiu moteris pasidalinti savo patyrimu su manimi. Garantuoju konfidencialumą. Po dalyvavimo tyrime galimos tolesnės individualios psichologinės konsultacijos.
Jei norėtumėte/galėtumėte dalyvauti tyrime, susisiekite su manimi: el. paštu gudziunaite.psi@gmail.com arba tel. 864762205

03. Apr 2014, 14:09 rbraskyte

Čia turit omeny kaip gyvena vaikai iš gyvybės langelio? Tiksliau patekę į vaikų globos namus?

03. Apr 2014, 11:19

Ne visada sutvirtina seima,buna dar blogiau. O del gyvybes langelio isvis nesutinku. Paziurek,kaip vaikai gyvena? Ka jie turi? Ka mato? Koks issilavinimas? Geriau pagailet,bet ta embriona paleist☹ zinoma,jei yra galimybe,geriau to nedaryti😀

31. Mar 2014, 17:47 emskas

Bet geriau atiduot nei nužudyt. Aš apskritai nesidaryčiau aborto pirmiausia.

31. Mar 2014, 17:26 mellisa

nu jei jus galetumete savo vaika kazkam atduoti, tai nezinau...

31. Mar 2014, 14:31

Merginos, negalima atsisakyti kūdikėlio vien dėl to, kad šeimoje nesiseka. O gal nauja gyvybė kaip tik viską pataisys? Tikrai tikiu, kad taip ir būtų. Dievas visada atleidžia, bet tai dar nereiškia, kad viskas pamiršta, tai nuodėmė. Ar jai lengva bus gyventi po to? Nemanau. Bandau įsivaizduoti ir tikrai darosi baisu. Žinoma, lengva mums kalbėti, bet nejau jums negaila?.... Tas mažytis nekaltas, kad būtent tas pats Dievas jums jį ir atsiuntė. Jis jau smagiai įsikūręs po širdute. Nežinau, linkiu, tinkamo sprendimo 🌷🌷🌷 Ir stiprybės.

31. Mar 2014, 12:50 emskas

Aš manau, kad nėra prastos situacijos, yra tik negebėjimas rasti išeities (esu minėjusi, kad esu už abortą tik apsigimimų ir prievartos atveju). Kaip galima kalbėti apie pasigailėjimą iš Dievo, jei jis ir siuntė tą leliuką, o gal kaip tik tokia dovana ir pataisytų visą tą situaciją daug geriau, to nežino niekas. Galiausiai yra gyvybės langeliai, tai geriau pagimdyti ir atiduoti ten, begalės šeimų negali susilaukti to vienintelio vaikelio.

31. Mar 2014, 01:00 natiuska

Sveika... As kartais pritariu isvalymui,nei gimdymui. Jei situacija prasta, o seimos padetis dar prastesne, manau reikia apgaileti,apverkti ta leliuka ir ji paleisti(graziai snekant...),manau Dievas pasigailes tu, kurios tai daro is neturejimo pasirinkimo... Man dabar irgi tokia dilema kaip ir tau. (jei tu pastojusi) ☹
O kiek tau metu? kodel nori daryti valyma? ar tavo seimos padetis prasta?

20. Mar 2014, 15:32 Avi

Pritariu. Pasmerkti skubam, o pateisinti ne nemeginam.

20. Mar 2014, 13:39

Nei vienas, bet mes ir nesam Dievas, mes tik žmonės, kiekvienas šioj žemelėj už vienokias ar kitokias nuodėmes gaunam savo atlygį, taip kad aš nelinkiu, bet ja Dievas ir pasirūpins. Ne mes. Mes negalim smerkti, galbūt ir būtų geriau suprasti, o ne teisti, nes tai galima padaryti labai greitai. Juk Dievas tam ir davė mums laisvą valią, kad galėtų pamatyti ar mes sekame gėrio keliu, ar blogio 😉 O jo sprendimai lieka jam. Gražios dienelės 😀 🌷

mergele35 mergele35 20. Mar 2014, 11:35 Avi

o kas is musu tada turi teise atlikti dievo vaidmeni ir nuspresti kuris vaikutis turi teise gyventi o kuris ne?

19. Mar 2014, 21:52

Atsiprašau, kad kišuosi į tokį "gilų" pokalbį, bet kuri iš mūsų turi teisę smerkti? Apskritai ar mes, žmonės, galim smerkti vieni kitus? Manau, kad ne. Nežinia, kaip mums gali susiklostyti gyvenimai, ateities juk nematom. Net ir tos mamytės, kurios pasisako prieš abortus, už kelių metų gali turėti tokią situaciją, kad prisiminusios šiuos pokalbius galbūt pamatys ir dalelę svaęs. Aišku, tikrai to niekam nelinkiu, bet ko linkiu, tai mažiau smerkti, daugiau suprasti ir pabandyti įsijausti į žmogaus situaciją ir būti linksmesnėms 😀 Aš nei palaikau, nei smerkiu. Linkiu visoms mamytėms gražios motinystės, sveikų vaikučių, o nėštukėms sveikų leliukų ir gražaus, lengvo nėštumo 😀 🌷🌷🌷

19. Mar 2014, 14:52 natiuska

Jei duos duonos, tai lai primeta ir banknotais 😃

19. Mar 2014, 14:28

As taip pat buciau uz celibata, bet yra tikrai tokiu zmoniu kurie daro or px ka daro. Saugotis nereikia. Sako dave dievas dantis, duos ir duonos 😃 nieko apsurdiskesnio nera.

19. Mar 2014, 14:26 Gintare24

😀

mergele35 mergele35 19. Mar 2014, 11:27 natiuska

as tai geriau tada uz celibata nera lytiniu santykiu nera pasekmiu visiems gerai😛😛

18. Mar 2014, 23:47

* Ankstesniame pasisakyme

18. Mar 2014, 23:46 natiuska

As visapusiskai pritariu Natiuskos nuomonei!!! Nenoriu gilintis, bet puikiai isdestei mintis!...

18. Mar 2014, 21:12 Dzeiva

As kazkaip gal geriau uz valyma, nei prisigimdyti ir paskui is pasalpu auginti, netureti ka tam vaikeliui duoti, na mano nuomone tokia.
Daug yra vyru mamyciuku, ir vyro ir anytos kalte, bet manau lengviau anyta pasiusti nei vyra, pasakykit kad nesikistu i jusu gyvenimus, ir vyrui pasakykit ka galvojat, kalbetis reikia, kalbetis..... O tada imtis veiksmu 😉 Laikykites!

18. Mar 2014, 19:14

Iš tiesų tai nepavydėtina šios mamos situacija, neteisiu, bet ir nemoku suprasti ... Belieka palinkėti šeimyninės laimės ir atgauti sąžinės ramybę.

mergele35 mergele35 18. Mar 2014, 18:43 Ingaa

jei nepastebejai tai as cia isvis nerasau jau senei nieko ir apie nieka bet kas liecia vaiku zudyma visada tokia busiu ir man vienodai kas ka galvoja apie mane

18. Mar 2014, 18:23

kadangi cia yra tokia tema sukurta tai ir pasipasakojo.tu visa laika tokia užsipuolanti visus?

← 1 2 3 4 ... 10