Sveikos mamytes. Norejau paklausti, ar kurioms priklauso pasalpa vaikui 97,50 Lt visos jau gavote po sausio menesio? Nes mums kazko jos dar niekaip neperveda, nors ji mums ir priklauso...:(
Sveikos mamytes. Norejau paklausti, ar kurioms priklauso pasalpa vaikui 97,50 Lt visos jau gavote po sausio menesio? Nes mums kazko jos dar niekaip neperveda, nors ji mums ir priklauso...:(
ievairsimona,niekas Jums "is pirsto"neprates reikia nueiti i tavo miesto savivaldybes soc.rupybos skyriu ir uzpildyti prasyma kitus visus dokumentus nebereikes sviesti,nes yra like tavo byloje ir butinai nieko nelaukus nueik,man nebeisejo uz vaikucius,nes gaunu is Sodros,bet kaip aiskino man,kas nespejo prasitesti ir panasiai grazinama uz visus neismoketus menesius!!!Butinai pasiteirauk ir sito-juk savo vaikelio pinigeliu klausi,o ne is ju kisenes,jos ten visos labai"kietulkos"kol siltai sedi,net liezuviu tingi patarti interesantui(klientui)...Fe begedes dar apgaudineja,kad perziuri...☹
taip, ejau pas darbdavi
tai aisku,kad reikia eit pas darbdavi,o po to i sodra
aiskulisaciu u informacija butinai nueisiu gal grazins nes man dekretas nuo sausio4 iki geguzes9d,tai pirmadieny jau baigias dekretas,o mamyteskai jums pasibaige dekretas ejot pas savo darbuotoji?kad pasirasytu dokus kad isleidzia i motinystes atostogas?
reikia eiti i soc.rupyba... as taip pat pati susitvarkia, nors mane jos pacios ir ispejo 😀 socelines darbuotojos 😀
o cia kur ejai reikalauti?
as is klaipedos.Jie niekam nieko nesako,jei pats nereikalausi tai ir nepasiulis.As jau viska susitvarkiau ir birzeli gausiu pinigus
labas is kur tiu kriste esi?cia rimtai priklauso tie pinigeliai?kodel man niekas nieko nesake?tiu pati gavai?tius pinigelius?
jei gauni motinystes pasalpa is sodros vis vien priklauso 97lt uz ta laikotarpi kol buvo dekretas.Ir nesvarbu kokio dydzio motinystes pasalpa
mielos motery,tuos 97,50lt gauna tos kurios negauna is sodros jokiu pajamu,o tos kurios gauna is sodros ir suma yra didesne negu 520lt tos negauna tu 97,50lt cia nieko aiskintis niekur nereikia negauni is sodros gauni automatiskai is apylinkes gauni is sodros daugiau nei 520lt negauni tu 97,50lt viskas
Na reiks nueit ir issiaiskinti...
geriausia but paciai nuvaryt ir issiaiskint😉 matai kad cia nesuprasi tos tvarkos, vienam mieste reikia, kitam ne. nueik ir pati issiaiskinsi, o taip bekalbant nieks tau ju ir negrazins
nzn tada kaip cia yra...ar galejo buti, kad apgavo mane ta socialine darbuotoja?
nzn tada kaip cia yra...ar galejo buti, kad apgavo mane ta socialine darbuotoja?
na as siandien uzpildziau ir birzelio men sake bus pinigeliai uz sausi ir tas kelias vasario dienas.
As tai nesuprantu, vieni viena sako, kiti kita...skambino socialine darbuotoja, sake, kad dabar tikrina kas gauna motinystes pasalpas, kas ne, todel gali uztrukti mokejimai...ir apie nauju prasymu pildyma ji nieko man nesake, kiti kita sako...nzn nei kaip cia suprasti dabar ta maisalyne...
nezinau ar reika,bet as vel isnaujo pildziau prasyma.tai gal kartais ir reikia.
Kriste, gal zinai ar reikia is naujo dokumentus tvarkytis ar ne? Nes as negaunu motinystes pasalpos...
sveiki,siandien buvau soc susitvarkyti,kad pervestu tuos 97lt.Mano dukryte gime gruodziuo 17 tai mes begavom tik uz tas kelias dienas,o nuo sausio kaip ir nebepriklauso,nes gaunu motinystes pasalpa.Bet motinystes pasalpa mokama tik kai baigias dekretas,mano atveju 02 09. Vadinas man priklause pinigeliai uz sausi ir 9 vasario dienas.Taigi laukiu kol sumokes tai kas priklauso.Jei kas is mamyciu nezinojote,kad mum dar priklauso truputuka pinigeliu tai patariu pasidomet.Nemanau kad verta palikt valstybei tai kas priklauso mum,nes is musu tai skuba atimt
Lenockaa, o tau nereikejo taip ilgai laukti del tu pinigeliu? Nes as jau laukiu 3 menesius ir man niekaip neperveda...
sveiki, man perveda visalaik ir nieko is naujo nereikejo pildyt.
Nu man sakau, kai skambino socialine darbuotoja tai ji man taip paaiskino...O mano prasideda pavarde is u raides, vos ne paciam gale, gal delto taip ilgai ir stabdo...
na as irgi nezinau kaip ten viskas tiksliai tik sakau kaip man buvo nes man niekas nieko nepranese kol pati nesusidomejau ir nenuejau.
Nu as sito nezinau, nes man kai skambino socialine darbuotoja tai taip man pasake...
nebent gal su tais 97,50 lt kazkaip kitaip, bet manau, kad tas pats
tai kad manau niekam nepasake, nes as tik praeita menesi pastebėjau kad nebepervedu man 52 litu tada nuejau ir paklausiau ar dar priklauso, tai sake kad reik is naujo viska pildyti ir kad niekam neveda kas nesusitvarke sausi, tai kai susitvarkysi perves ir uz ankstesnius menesius kiek nesi gavusi.
Kaip man jie paaiskino, kad tipo tikrina visas bylas, kas gauna motinystes pasalpas, kas ne, todel ir stabdo...
Blyn, o ko man nieks nieko nepasake? Nu pize...
Sveika reikia eiti is naujo pildyti prasyma pinigeliams, nes nuo sausio niekam nebemoka reik is naujo dokumentus tvarkytis.
Aisku. Nu reiks pasiskambinti.