Sveikos mamytes. Norejau paklausti, ar kurioms priklauso pasalpa vaikui 97,50 Lt visos jau gavote po sausio menesio? Nes mums kazko jos dar niekaip neperveda, nors ji mums ir priklauso...:(
Sveikos mamytes. Norejau paklausti, ar kurioms priklauso pasalpa vaikui 97,50 Lt visos jau gavote po sausio menesio? Nes mums kazko jos dar niekaip neperveda, nors ji mums ir priklauso...:(
na tie 97,50 priklauso vaikams iki 2 metų, jei iš sodros gaunate mažiau nei 525 į kitas pajamas nežiūrima, jei gaunate daugiau negausit. Jei jūsų pajamos vienam šeimos nariui neviršyja 350 galite pretenduoti į soc pašalpą(ne vaikų pinigai), tik ten yra sąlygos, na pavyzdžiui jei jūs ar jūsų vyras stovite darbo biržoje mažiau nei puse metų negausit.
jeigu is sodros gaunate daugiai nei 525 tada gausite tuos 97,59lt arba jeigu nesigauna kiekvienam seimos nariui po 365lt tada gausite,man taip paaiskino seniunijoj kai norejau susitvarkyti poperius del situ pinigeliu
pinigus pradeda moketi tada,kai baigiasi biuletenis po gimdymo
o tai jus bent tvarketes dokumentus tiems 97,50? o gal pajamos per dideles ir del to negaunate, nes as tai pvz ir negaunu..
sveikos mamytes gal galit man paaiskinti kaip su tais pinigeleis yra as pagimdziau sausio 28 o pinigelius man tik si menesi pervede bet negavau 97.50 lt kitos gauna gal galit patart kur man kreiptis nes man tik pirmas vaikutis ?
reik kreiptis y soc ir jie paskaiciuoja,priklauso pasalpa ar ne.jei nenesa zmogui 525 tada priklauso.
Kitos mamytes turetu geriau zinoti😀 😉 gal atsilieps
turetu priklausyti pasalpa.
O kur del tu pasalpu reikia kreiptis?i sodra ar i paramos centra?
o kop dar neisejusi i vaiko auginimo atostogas,ar priklausitu pasalpa 97lt.kai tik is tevelio algos gyvename
mano seimai skiciavo pagal praejusius metus virsyjome po 10lt kiekvienam ateme viska net ir daugiavaikes pasalpa dabar bandysiu vel nesti dokumentus nes praejo puse metu pajamos sumazejo ir jos pasislinko pusmeciu i prieki siaip del paramos galima kreiptis kas 3men
keistai, arba gauni is daug kur, arba nieko☹
jei iš biržos gautų pašalpą, ir šeimos pajamos vienam asmeniui neišnešttų 525lt., tada ir iš rūpybos gautum, o jei išbiržos negauni tai rūpyba nieko neduoda... vat kokie mūsų įstatymai...
na ne, puse metu manau reikia, jis net neklause dar.O sakai gautu?
o iš biržos jokios pašalpos negauna?
aha, zinau del davinio😉
nu taip... pusę metų... o dėl maisto davinio nereikia pusės metų...
bet birzoj reikia puse metu stoveti?o maniskis dar tik men testovi
na o jei vienam šeimos nariui neišneša 525lt., tai gali paprastą socialinę pašalpą gauti...
nesamone, na nieko nepadarysi..
deja... kad ir kaip liūdna.... bet negausi....
bet tada beveik niekas kas dirbo nebegaus ju
tai tada jei man nuo minimumo sodra mokes jauciu nebegausiu
jei vaikučiui 2-7metukai ir vienam šeimos nariui pajamos yra mažiau nei525lt., tada priklauso 52lt.
deja... nepriklauso 97,5lt, jei motinystės pašalpa didesnė nei 525lt... nesvarbu kiek šeimoje narių...
tai turi vienam asmeniui buti 525 lt, tada negaunate.Jei tarkim mano motinystes ismoka bus kokie 600 lt, tai negi tu 97 nebegausiu?man rodos priklauso
jei vienam asmeniui pajamos nesigaus 525 lt, tada gausi man rodos😉
oi suklydau 97.50 litu 😀
o jei as nedirbu ir vyras iseis tevystes atostogu kai pagimdysiu ar as gausiu tuos 97050 is socialinio ar man jie nepriklauso?
butinai nueisiu pirmadieny viska isiaiskinsiu😉nera ciako palikinet valstybei mazyles pinigelius ir taip juniekas nenori duoti☹