2014-ju sausinukai ir vasarinukai

13. May, 06:26

Ar yra mamyciu kurios susilauks stebukliuku 2014 sausi ir vasari?

05. Jan 2014, 11:18

Beja pazystama pasakojo , kad dare pritupimus ir sampes taure.isgere ir jai isauke gimdyma. Nes man net gp sake nebut atsitupus . Na tipo atsitupi kojas placiai . Tada lelius stumes zemyn

05. Jan 2014, 11:17

As zinok nezinau ..buna uzeina toks pamaudenimas pilve , nugaroi staigus.skausmas. berots susitraukia gimda. Bet nzn as gal neatskiriu. Turi gi po biski paruosiamieji prasidet bet raso pradzioi vos juntami. O as nzn ka as jauciu 😃

05. Jan 2014, 11:15

Gazdini tu savo dieda. Varksui tuoi raminamuju reiks.

05. Jan 2014, 10:59

Vakar suvalgiau ananasa,greipfrukta,avieciu lapu arbatos geriau,zalios arbatos (skyscius varo kaip ir greipfruktas),ir nieko,tik organizma isvaliau 😃 jau galvojau tuolete miegosiu kiek laksciau i tuoleta.tingejau lipti aukstym i miegamaji tai svetainej pasnaudziau.vyras persigandes atejo manes ieskot,sako ar jau,ar viskas gerai 😃

05. Jan 2014, 10:55

Tau pilvukas nekieteja? Man toks jausmas kad jis nuolat sukietejes

05. Jan 2014, 10:54

O man iki termino lieka 2dienos 😍

05. Jan 2014, 10:52

Nesistebiu juk jum belekuria min viskas prasides.
Pas mus irgi po biski prasideda. I kiekviena ai ie ui mano buna reakcija "kas yra" ir "ar viskas gerai". Uosviene pilva stebi ar nenusileides 😃
nea as manau anksciau gimdysiu. Jai datempsiu termina tai nustebsiu. Tik dvi sav liko ir bus lelius isnesiotas . Pagaliau!!!

05. Jan 2014, 10:25

Tai kad as jau nusipirkus liemeneles 😀 nerimas prasideda.vyras duoda man instruktaza ka daryt jai diena prasydetu gimdymas,o as jam instruktaza kaip namuose tvarkytis,ka vaikui renkt i darzeli...

05. Jan 2014, 08:30

Vakar nepaskaiciau ka pirkau ir pasirodo pirkau liemeneles , o jos pritaikytos maitinimui . Virsutine medziaga atsisega ir islenda spenelis
.sauniai netycia gavos nusipirkt😃. Tai lek i primark gal rasi . Nes dvi liemeneles uz 5€.

04. Jan 2014, 20:22

Cia ziuriu kur nueinu tai net pardavejos klausineja kaip jauciuos , kiek laiko dar nesiot😀))

04. Jan 2014, 20:21

Jo ta tokia medzegine ilga per prieki atsisega 2 nusipirkau raso dvi atsivest..tos kur babulkos nesioja😃 sakau pagimdysiu tai mamai atiduosiu😀)

04. Jan 2014, 19:51

O pyzama kokia arba naktinius jau isigyjai?

04. Jan 2014, 19:31

Pagaliau liemenele nusipirkau..ne maitinimo ta spec bet ir ta bus patogi. Rinki ukas buvo dvi uz vienos kaina. Ir takees kitas. Nes kur pris tai pirkaus tai savizudes. Tokie padai slidus . Pora kart vos neisitiesiau. Tai su lelium ant ranku bus nesaugu.na dar dormeo pagalves . Vyrui kvepalus ck.😃

04. Jan 2014, 15:17

As jau pasakiau uosvienei, kad nuo siol kas kur buna ten ir.tvarko. tai man kambarys musu ,vonia. Virtuve bendrai aisku as ja pagrinde valysiu. O toliau ne mano bedos.

04. Jan 2014, 15:10

O tvarkymosi kiek bus 😃

04. Jan 2014, 14:17

Na tai va ir galvoju faina..ten labai grynas ora tai super leliui bus. Bei, kad vietos daug bus ..o tai cia kur dabar gyvenam.lovyte pasistatem tai isvis neber vietos. Is namas labai saltas nes senas . O ten naujai statyti labai silti..net ziema retai kada sildyma junge . Labiausiai dziugina tai dydis kambariu ir pacio kotedzo. Ir spintos , o jajai spintos dideles . Ne tai kai cia duris sienoja viena.lentyna ir pagalys kur rubus kabint. Tai zinai kaip kambaris uzsigriozdina .
dabar sakau galesiu nusipirkt pervystimo stala 😀)))

04. Jan 2014, 14:11

Kaip smagu kad jura netoli,vakarais galesi su lelium iseit pasivaiksciot 😀

04. Jan 2014, 12:16

Dar suzinojau , kad nuo to kotedzo iki juros net nera 10 min peskom

04. Jan 2014, 11:59

Man sake kedute na ta kur pvz valgys lelius atiduos man. O supynes ar tai vibro kedute padovanos.

04. Jan 2014, 11:58

Gal pratint reikia prie tu aparatu. Na tai gal nuo 36valgyt pradesiu.
Butu gerai pagimdzius but kai kraustysimes nes nekoks is manes padejejas bus db . Na bet jai teks tai busiu princese tegu jie tasos , o as neva padedinesiu 😃
nors neaisku , kada mes ten kraustysimes nes gyvena kazkokie.
.bet juos nori iskraustyti.

04. Jan 2014, 11:41

Vyras juokiasi,sako kur tas supynes desiu 😃 na kur kur,kiekvienam kambary po 1supynes,virtuvej ta vibro kedute 😃 ot bus bajeris jai leliukas bijos tu supyniu ir negulej 😃 nes jug buna kad ju bijo ir niekaip nepaguldysi 😃

04. Jan 2014, 11:38

Nelaikyk,valgyk 😃 na gal kokia savaite palaikyk.neteko skaityt kad kuriai iskarto prasideda saremiai.tenka valgyt kas diena ir ilga laika

04. Jan 2014, 11:23 Ingaa

Kaip jum fainai..
as irgi turiu ananasa laikau iki 37 sav ir prisirps jai nesupus😃

04. Jan 2014, 11:05

Tuoj aš jį patvarkysiu 😃

04. Jan 2014, 10:37

Vakar kiek dovanu gavom 😀
Maitinimo pagalve,maisa rubeliu,dar vienas supynes,kedute kur nuo leliuko judesio juda,manieza,karusele ant lovytes,vezymeli (sportinuka),vaikstynes,kilimeli su zaisliukais virs jo,barskuciu,pripuciama vezli su barskuciais viduje ir toki stumduka su kuriuo mokinasi vaiksciot.jau turim dvejas supynes su melodijom 😃 siandien arba ryt lopsiuka jau surinksim,nes vyras prognozuoja si savaitgali gimdysiu.

04. Jan 2014, 10:22

Aš planšetėje knyga turiu 😃

04. Jan 2014, 00:02

Parsisiunciau laikrasti i tel., kad tureciau ka pasiskaityt kai nakti pabundu😀

03. Jan 2014, 16:48

Sakes kaip noriu ten krauatytis greiciau. Tas kambarys kuri pasirinkau nes zinau kaip atrodo. Turi milziniska spinta , dideli vonios kambari, bei per visa auksta terasa . O per ja miestas matos. I didis kambario gal kokiu 40-50 kvadratu.

03. Jan 2014, 16:37

Tai jis yra apsivertes . Jau kai buvom 3d tai sake jis zemyn galvayte. Bet gal taisos i mazaji dubeni. Bet pilvas nesusmiges. Matyt seip spaudzia.

03. Jan 2014, 16:20

Gali but kad apsyverte ir spaudzia su galvyte 😀

1 ... 13 14 15 16 17 18 19 ... 73