Nors ir nedaug laiko bepraėjo, ir dar neviskas aiškų, gal jau yra belaukiančių 2012 metų birželio mėnesio angeliukų? :) pabendraukime brangiosios, mamytės :)
Nors ir nedaug laiko bepraėjo, ir dar neviskas aiškų, gal jau yra belaukiančių 2012 metų birželio mėnesio angeliukų? :) pabendraukime brangiosios, mamytės :)
na jusu berniukai ir kulinarai 😀 sakau mano mergyte tik griauti viska pakolkas tenori 😀
maniskiui gamint tai oi kaip patinka 😃 kartais net siutas ima, nes jau kai prieina mazasis viskas leciau vyksta 😃
o plauti mano mergyte tai nori, net ir kaip nori, bet zinote duodu skuduriuka paslapinusi tai ji atsiklaupia ir valo grindis, stalo kojas bet blogiausia kad pavalius kisa skuduriuka i burnyte ir poto vel valo toliau ... nu zodziu ... reikia paragauti mat
tai mano gerai nelenda dargaminti,matyt i mamyte irgi 😃 tai tik pirstukai niezti pasukioti tai ko negalima ...
😃maniskiui jau praejo tas laikas, kai prie dujines lindo 😀 dabar va siurbliuot nori, plaut grindis, dulkes valyt 😀 lankstyt rubus 😃 aisku ir gamint padeda, pjausto viska, maiso 😃
virykle maniskis ijungia ir orkaite...dar keptuves puodus sudeda 😀 mato kaip mama daro valgyt gamindama ir pirmyn, poto ziuri nepatenkintas ko neleidziu vakarienes pagaminti 😃 ir as staciau dekrete,arba po darbo vakarais 😀
puzzle staciau kai su mergyte dekrete buvau , is nuobodolio 😃 😃 mano tai va kedes stumiasi prie virykles ... o tie suktukai yra ant virsaus .. tai ux kaip pyktis ima .. tai kedes pradejau laikyti ant stalo ir ka kedes nuvercia nuo stalo ir nuo kedziu kritimo ant laminato jau dvi skyles ...
o koks saunuolis 😀 as ir megeja puzzles statyt 😀 bet galiu statyt kai niekas netrukdo 😃
puzzle tai gerai, as irgi megstu 😃 maniskis pamego eit indus plauti, isvercia zaislus is dezes, apvercia ja, prisistumia prie kriaukles ir davai ''tvarka'' daryt 😀
jo jau tie kinietiski is vis nelaiko...maniskis dabar puzzle labai pamego, tai dabar nespeju pirkt 😃
o ziureknupeki koki pigu,kinietiska zaisla, tai tas taip greit suluzta ... buna kad ir i pavojingas sukes...
aha...
oi dar ir kaip brangus,ziuriu kas susije su motinyste vaikucio auginimo priemonemis, zaislais tai kainos vos ne kosmines...
is tikro visi zaislai brangus 😀
oi kitur radau 50 svaru, tai zodziu cia matyt visvien kazkokia versija .. na manaui 50 svaru jau reliau kad galetu kainuoti 😀
ne antros o cia pirmos avile lelytes, bambolino nebrangi 😀
va antros lelytes tai radau deveta uz 90 lt, raso mazai naudota.. ateist viskas veikia 😀 na bet zinok radau kad nauja tik uzsienietiskam puslapi kaina 250 doleriu , vajezau marija 😃 😃 😃
bet jauciu ir kainos tokiu lelyciu 😀
nezinau .. bet siandiena gavau uzklausa kad vykdomas uzsakymas, tai ryt tureciau gauti .. ai net nezinau, vyras grys tai jam atkisiu sia nuoroda tai uz galvos uzsiims 😀
geras dar neteko uzmatyti vezimuku 😃 na mazai kikoj lankausi tai ...
o neina atsaukt uzsakymo? gausi kita lele dar pirkt 😀
ko tik seis laikasi nera 😀 sestadieni buvom klaipwdoj, iejom i kika 😀 jau ir gyvunams vezimuku yra 😃😃 sakau greit zmones ne vaikus gimdys, o suniukus kaciukus veziosis😃
bet bandau guosti save kad ji dar per maz, nes ten ta lele dar i pampius kakoja, tai manoji nesugebes pasirupinti , dar man paciai teks rupintis dar vienu vaiku 😃 na bet ciA JUOkais ....
ir kaip pyktis ant saves ima kad paskubejau uzsakyti bambolino lele ... kaip tycia kai uzsakau ka atrandu geresni varianta ...ex
mergiks paytarkite ar dar ne per maza mano mergyte tokiai lelei 😀 na isimylejau lele 😃 http://www.youtube.com/watch?v=St11Jc9dKBg&feature=related cia neseniai mano mergyte savo lelyte pradejo maitinti, ir jai tiute kisti, tai vakar susigundziau tokia va lele uzsakyti http://www.youtube.com/watch?v=9Mk6nkjruTM bet va siandiena atradau tokia kur imeciau pirmiau nuoroda ir neiseina is galvos 😃
bando mint 😀 ismoks manau iki vasaros 😀
ir mums reikia triratuko, jauciu laikas pradet ieskot 😀 nes is paskos begti ir ji gaudyti jauu ne mano jegom, gerai kad vezimuke dar pasedi 😀
na o kaiptavo berniukui sekasi su dviratuku? mina? 😀
ai tokie 😀 as tai prie klasikos labiau noriu buti 😀
be firmos musu 😃😃 nu tas toks vaikiskas su suniuko galva, kur as ji stumdydavau 😃