2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

18. Jun 2012, 11:40

Nev, man tai daktare sake nuo 37 sav bus jau ramu.. Tai sian kaiptik jos suejo, tad jauciuos rami 😀 bet nieko pries buciau jei dar savaitele palauktu, kazkaip itariu kad ir lauks o tai pakankamai gerai jauciuos 😀

18. Jun 2012, 11:37

labas rytas mergaiciukes, kaip laikotes?oi paskaitinejau, taip smagu kad verda pokalbiai😀
mergele35-na manau pirmai ci atas nesusikalbejimas ivyko nes pati parasei kad tik gimdysi kada, butum parasiusi kad gimdysi 38savaiciu nes taip daktare nusprende ir yra tam tikru problemu apie kurias nenori kalbeti tai ir mergaites butu tave supratusios iskarto.nezinau kaip jus bet as vis pagalvoju kaip jums sekasi ir vis pamastau kaip gerai kad va jau greit visos perlipsis greitu laiku 38savaiteles ir tada bus daug ramiau, galesim gimdyt bet kada ir svarbaiusia nebepergyvent kad vaikiukams kazkas negerai.butent to ir linkiu visoms kad visos labai neissikankintumem ir visu leliukai butu sveiki ir grazuciai😀

18. Jun 2012, 11:36

Matysiu kas cia is tu plauku liks po nestumo kitomslabai susilpneja..dabar tai auga super gerai,bet po nestumo pazystamoms ne kas su plaukais.Tai sakau jeigu dar nusidazyt.. tai isviso is ju nieko neliks ,kai prades luzinet ar slinkt 😃 Jau jei lb susigundysiu nusidazyt vyras padabos mazaja o as i kirpykla - ne beda 😃

18. Jun 2012, 11:33

Mamule13 nedaziau nes man mano naturali spalva labai patinka ir tinka 😀 Nors ant ziemos megeja as pasiryskinti siek tiek dar ..mano tamsiai rudi tai pasidazau juos tik tokia saplavyte kad tik atspalvis ju stipresnis buna , ir atauge visai nesimato ,paskutini karta daziau praita pavasari ,dabar einu tik pasikirpt susisukuot,antakius susitvarkyt tai tiek 😀)

18. Jun 2012, 11:32

va as ir galvoju nusidazyt dar pries gimdyma, jau 3 kartus atrodo per visa niestuma daziau

18. Jun 2012, 11:31

sveika spem, judek judek, bet neperdaug kad nepersitemptum, o su svoriuku, tai i niestumo pabaiga daugumai kg stipriai sokteli i virsu... as isvis tik nuo 6menesio kazkur pradejau priauginet svorio, dabar jau yra +8kg ir jauciu per paskutini menesi kokius 3-4kg dar tikrai priaugsiu...

18. Jun 2012, 11:29

O as kaiptik db kirpykloj sedziu, laukiu kol nusidazys plaukai 😀 irgi kazkaip pagalvojau pries gala reik susitvarkyt plaukucius, kad pirmose fotkese su lialium gerai atrodyt 😃

18. Jun 2012, 11:28

Sveikutes stai pagaliau ir as gryzau 😃 siandien gryzom tik 9val nes dukriuka veziau pas gydytoju .. susitvarkiau kambarius is pagrindu dabar reiks pagaminti pietus ir eiti braskes sodinti reik judeti judeti judeti nes sveciuose priaugau daug kg ☹ nors atrodo stengiausi nevalgyti ir i wc daug ejau bet..... nesuprasi to organizmo ☹ eh kaip nebenoriu svorio prioaugineti bet neiseina ☹ kaip jus cia laikotes kaip savaitgalis 😀 gal kokiu naujienu yra nes labai daug priraset o as taip tingiu skaityti 😃

18. Jun 2012, 11:27

o mamukas dazai plaukus per niestuma?

18. Jun 2012, 11:22

Sveikutes katik atsikeliau papusryciausiu padarysiu pietus vyrui ir i kirpykla pasigrazint pries pabaiga 😃 Nes paskui pirmas savaites nebus laiko .As 3in 1 isgeriu kartais ,nors tai ne lb kava o milteliai ..o tuose milteliuose kavos tikros tai ne kazkas ir yra 😃

18. Jun 2012, 11:20

mergele tai labai nedaug. o tai smagi jusu mergaiciu kompanija, vyras jau tikriausiai sunaus norejo... na sako ir kava nera labai gerai, bet as be 3in1 negaliu, man taip skanu

mergele35 mergele35 18. Jun 2012, 11:10

o svorio priaugau tik 4 kg

18. Jun 2012, 11:09

as be kavos net is lovos nelipu, o pusryciu nevalgau,,, tip po poros valandu uzkadu ka nors

18. Jun 2012, 11:09

as girdejau kad 3 in1 negeras gerimas, tai jo negeriu, man kava geriau 😀

18. Jun 2012, 11:08

ko labiau lauki to labiau laikas stoja... o as jauciuosi issekusi, lyg pervargus,, ko toliau tuo sveikata prasteja,o dar sergu plauciu liga

mergele35 mergele35 18. Jun 2012, 11:07

man 4 jam 3😃

18. Jun 2012, 11:06

ka mergaites dazniausiai pusryciams valgote? as per si niestuma vis sumustiniu noriu pusryciams, kavos atsisakiau, bet 3in1 geriu

18. Jun 2012, 11:04

isivaizduoju leettee kaip lauki, kai nedaug tau liko tai ir tas laukimas atrodo sunkus, norisi kad tik greiciau 😀 man dar menesis liko, bet jau nekantrauju....

18. Jun 2012, 11:02

sveikos, as neblogai miegojau, vakar vonioj pagulejau, atsipalaidavau tai ir uzmigau greit ir koju tirpimas lyg ir apmazejo... dziaugiuos 😀 mergele, o tai cia jau ketvirta dukryte bus pas jus?

18. Jun 2012, 10:59

as tai labai laukiu vizito pas daktare. noriu suzinoti kiek gimda atsidare ir kada gali ateiti lelis

18. Jun 2012, 10:48

mergele, niu va tegul labai neliudi vyras, pats juk kaltas..kad dukrele vel 😃

mergele35 mergele35 18. Jun 2012, 10:39

sveikos,pas mane viskas neblogai kol kas,pagal echo rodo beveik 37 savaites ir vyro liudesiu bus vel dukra😃

18. Jun 2012, 10:39

kaip suprast kita nenori daryt tyrimo ? Bet juk svarbus tyrimas, kiek as supratau is gydytojos savo..

18. Jun 2012, 10:37

tai taip, jei neprivaciai, tai aisku klaus, nes lt tai reik moket, nors tokie cia ir pinigai, 16 lt 😀

18. Jun 2012, 10:31

man ta tyrima reikejo pasidaryti,bet mano daktare isejo i atostogas tai nepadare,, o kita nenori daryti,, kaip jums pavydziu kad galite dar ramiai miegoti, as is ryto atsikeliu kaip zombis nors einant miegoti isgeriu migdamuju,bet ir jie si nakt nepadejo :-(

18. Jun 2012, 10:26

O manes gydytoja net neklause noriu jo ar ne 😀 sake: va dar toki tyrima reiks padaryt.. Kadangi einu privaciai gal pagalvojo kad vistiek sutiksiu darytis..kazkaip vis ramiau kai visi reikalingi tyrimai padaryti 😉 mano mazike irgi nakti kazkaip rami, as pati nebent i wc keliuos bet ji net neprabunda, bet va ryte tetukui 6h keliantis jau ir ji pradeda nerimaut 😀

18. Jun 2012, 10:13

seip keista, kad tas tyrimas isvis mokamas, bet kiek suprantu tikrai reikalingas yra, nes daugokai buna tas B-..kokas..o mazdaug nori darai nori ne..

18. Jun 2012, 10:02

bet uz nakties ramuma, diena kaip uztat atsiimu, su kaupu.. 😃

18. Jun 2012, 10:01

Sveikos, as tai puikiai miegojau, o lelius kazkaip leidzia visada miegot, nakti ramybe buna, tik, kad dbr galiu miegot arba ant nugaros arba ant desnio sono, ant kairio negaliu, nes inkstas kairysis ir taip perspaustas, poto lb skauda 😀. Tai ta tyrima ir daro tik pabaigoje, lygtai nuo 36 savaites jei neklystu 😀 , niu tikuos bus neigiamas, maziau visokiu vaistu-geriau.. :kaip bus taip :aisku 😀

18. Jun 2012, 08:25

labas rytas mamytes, kaip miegojote? as tai nekaip visa nakti kelinejausi i wc,o dar lelis nedave ramybes, jauciuosi issekusi,,o ir pamiegoti nera laiko, reikia tvarkytitis,paskui pas daktare,o vakare dukte grys is dienines stovyklos

1 ... 59 60 61 62 63 64 65 ... 154