2012 balandinukai:)

26. Jun, 04:38

keliames cia:)

08. Jun 2013, 23:02

Pas mus santykiai kaip ir normalus. Kartais buna, kad depresija kabinasi,nes atrodo viena visus namu kampus laikau,namie netvarka,vaikas verkia,as nei nusimaudyt per darbus negaliu tai pradedu verkt,tada vyras suvokia,kad man padet reiktu.savaitgaliais dazniausiai susitariam su vyru,kad man leidzia issimiegot,nusimaudyt,pailset.

08. Jun 2013, 20:39

O kaip jums mamytes santykiai su vyrais? Pamenu dauguma saket,kad ne kokie.

08. Jun 2013, 19:38

mes tai krikstysim rugpjuti lietuvoj 😀 na matai man 21 metai ir as cia airijoje nesu legaliai dirbusi,tai noriu padirbti,kad gauciau motinystes pasalpa ir siaip dziaugiuos,kad manoji paaugo norim su vyru pakeliaut kur nors,gavyvent del saves 😀

08. Jun 2013, 05:53

Sveikos, gretutea,kad as net nezinau kada ir kur krikstysim,nes pas mus mieste yra lietuvis kunigas,tai skristi i lietuva neapsimoka,bet seneliai noretusi,kad dalyvautu

08. Jun 2013, 01:22

tai sveikinu ir as tave linexia 😀 o ugne tai jaupsveikinau per facebooka 😀 na as jei pastociau irgi negaleciau aborto darytis ypac kai salia matyciau begiojanti klecka ir zinociau,kad pilvelyje lygiai toks pats gyvena, negaleciau nutraukti leliukui gyvybes sirdis neleistu, tai saunuole,kad nesidarei aborto 😀 gi uzaugimsim mes tuos vaikus,kad ir 5,juk mes mamos 😀o dar kai pagalvoji kai yra zmoniu kuriem neina susilaukti leliuku ir jie moka milziniskus pinigus,kad tik tureti savo vaika😀 o linexia jus turbot dar nezinot kas bus? o kaip jauti mamos nuojauta neapgauna,berniukas ar mergaite? na mes nesergam siaip tiks slogyte pora kartu turejo,nieko rimciau,turim 5 dantis ir mazai plauku 😃 o del antro tai tikrai dar neplanuoju,ketinu spirale isideti ir bus rami galva 5 metams,o poto dar viena kinderi darysim 😃 gal ikeliam nuotraukas savo kinderiu ? butu smagu pamatyti, o linexia tu jau savaja krikstijai? ugne o tu kada planuoji krikstyti savo mergyte?

07. Jun 2013, 17:01

Svarbiausia,kad vyras apsidziauge ir,kad pati noretum vaikelio 😀

07. Jun 2013, 16:06

Kol kas rami. Būna dienų kai pusė dienos negaliu atsitraukti nuo jos,nes nori bendrauti, bet šiaip viskas gerai. Gimėm pakankamai mažiukės 2,890g. Antradienį jau bus mėnuo tai gal jau sversim 3kg. O jūs linexia saugojotės ar ne? Kaip vyras reagavo bei šeima kai pasakei,kad laukiesi? 😀

07. Jun 2013, 15:21

Sveikinu linexia 😀 Planuotas mažiukas? Aš pasigirsiu 😀 Su vyru gegužės 14d po Cezario pjūvio sulaukėme dukrelės Aurėjos 😍

05. Jun 2013, 23:10

na bet cia ir tylu ☹ kaip jum sekasi mamytes? gal jau yra planuojanciu antrus leliukus?

16. Apr 2013, 19:43

Ne dar nemoka😀as ji stumdau dar😀

15. Apr 2013, 16:09

Pas mane nuotrauku mazai video daugiau turim

15. Apr 2013, 15:49

Naujiena! VietaSkelbimams.lt

11. Apr 2013, 20:13

Laba diena, turiu dideli prasyma, atidarykite sia foto paspauskite Patinka, kaip ir kiekvienas dalyvis norime ir tikimes laimeti, Aciu Jums uz palaikyma. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=543367299034902&set=a.543360925702206.1073741832.102379696467000&type=3&theater sia nuoroda atidarius spausti like buciau labai dekinga

10. Apr 2013, 23:23

As sakau tau jaunoji mamyte man taip buvo ir viskas gerai SU antru mazyliu,o vemi tikriausiai del nestumo o ne del to kad vaikelis zuvo.ir man nedare jokiu tyrimu kodel zuvo vienas vaikelis,nepergyvenk ir viskas bus gerai,daznai antras nestmas buna sunkesnis uz pirma

10. Apr 2013, 17:58

Gretute laukiu geguzes 27d,bet tikiuosi,kad mazyle anksciau i pasauli pasibels 😀

10. Apr 2013, 17:25

labas mamytes ,buvau pas gyditojus pirmadieni ir man patvirtino kad laukiausi dvinuku bet jo net nematyt jis turbut net nebuvo pradejas vystitis man labai nepatiko daktaruamu abejingumas nei tyrimus dare kokius kodel ar ka vos ne taip kad normalu as nekraujuoju neteplioja nesuprantu kada kaip jis iseis ir niekas nesivargino man paaiskinti . savijauta ziauri vemiu ir vemiu ir nezinau koel ar del nestumo ar del to kad tas mazyilis kur negyvas nesivalo ir toel jauciuos negerai ,man su pirmu nestumu taip tikrai nebuvo pirma karta supykino 3 men nestumo tada susivemiau kelis kartus ir pasibaige o cia jau 10 sav ir 3 dienos o vemiu istisai tik pavalgius . ir niekam nerupi . Man neramu kad daktare nedare jokiu tyrimu del ko taip atsitiko su antruoju tik eho paziurejo patvirtino parase atsakyma ir pro duris ... Girdejau kad jei netenki pirmo tai antro taip ir neisnesioji ,sianien internete paskaitinejau tai baisu ,nejau isties kitas mazylis irgi zus ? ar buvo kam taip kad vienas zuvo o kita isnesiojo sveika mazyli ? please atsakykit be isprotesiu tikejuasi is daktaru sulaukti tinkamu atsakmu tyrimu ir grysti rami o gryzau dar labiau isigandusi.

09. Apr 2013, 17:36

Sveikutes,turiu mazyti prasyma visoms kam negaila skirti viena minute,mano mazyte princese dalyvauja konkurselyje ir jei kam nesunku noretume paprasyti pagalbos,jei galite uzeikite ant nuorodos ir spustelkite LIKE ant mano grazuoles foto is anksto didziulis aciu;**
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=469744969764080&set=o.179598978751164&type=1&theater¬if_t=like

09. Apr 2013, 12:27

laba, nea as dar tikrai neplanuoju antro, na po kokiu 3-4 metu 😀 didziausi sveikinimai adamukui 😀 o riesuteli kada tau gimdyti ?

08. Apr 2013, 14:08

Mamytes gal jau kuri planuojat ir antraji (-a) neruorama? 😀

08. Apr 2013, 12:39

Aciu riesuteli😀)

07. Apr 2013, 21:39

Nuosirdziausi sveikinimai Rimantei ir Adamukui pirmojo gimtadienio proga 😀

07. Apr 2013, 16:13

sveikos, na zinok pas mane isgi panasiai 😀 lb daug zyzia,jei ka atemi ar pasakai,kad ten negalima eiti, to negalima imti, tai pradeda zysti kaip nuskriausta 😀 lyg skriaustu ja 😀

07. Apr 2013, 16:13

sveikos, na zinok pas mane isgi panasiai 😀 lb daug zyzia,jei ka atemi ar pasakai,kad ten negalima eiti, to negalima imti, tai pradeda zysti kaip nuskriausta 😀 lyg skriaustu ja 😀

04. Apr 2013, 08:27

Sveikutes,man taip buvo jaunojimamyte bet as truputi patepiau pora iklotu,irgi atsitiko taip8nestumo sav,nesijaudink viskas bus gerai😀

03. Apr 2013, 20:05

labas mamytes kreipiusi i visas gal kam ir yra taip pasitaike ,as laukiuosi 9 sav siandien buvau pas gine ir ji mane apziurejo ehoskopu ir itare kad pas mane buvo dvinukai bet vienas vaisius negyvas nor kitas vystosi puikei ir gyditoja buvo patenkinta tuo gyvu vaisiumi jis labai judejo sirdute plake ,bet ji vedziojo ilgai man per pilva is pradziu sake lyg kraujosruva klause ar nekraujuoju o man net netepliojo neskaitant kartais suskaustanti pilva ,veliau ji pasikviete kita gyditoja ir pasake kad lyg ten kitas nestumas ,saek nekenkia vaisisui bet man baisu kaip galejo zut tas antras vaisius del kokiu priezasciu bijau kad su siuo mamzyliu viskas butu gerai ,pas daktarus talonas ankciausiai pirmadieni iskrat uzsiregistravau ir leskiu ,bet man taip neramu .

28. Mar 2013, 14:30

Sveikos, ziuriu vis augat ir augat 😀 kaip planuojat svesti savo pirmaji gimtadieni? Sventet menesiadienius? 😀 O mes jau i 31 savaite ikopem, jau sunkoka vaikscioti, bet tikiuosi,kad 38 savaite pagimdysiu.

28. Mar 2013, 13:39

tai fainiai tai mamytei tik gaila,kad ji cia nebeuzsuka, na as savo mazyle pripratinau neimti puoduku karstu,na pas mus yra toks zemas staliukas lb zemas vaikui iki bambytes kazkur,tai as kai pasidarau kava arba arbata geriu ant to staliuko, tai ji anksciau kai ateidavo noredavo paimti puoduka,as jai leidau paliesti puoduka,net pirsta leidau ikisti I arbata, na zinoma ten buvo neverdanti,buvo tiesiog karstoka,kad vaikutis nenusidegintu pirstuku, na temperature tokia,kad galiu gerti laisvai, tai ji kai paliete suprato ,kad ten kartsa ir daugiau net nebando paimti,nors tas puodukas stove ant staliuko ir ji gali ji lengvai pasiekti,bet kai as jos paklausiu nori sito ji purto galva,kad ne, tai ziauriai palengvina kasdienybe,tik niekaip neina pripratinti jos,kad nedarinetu spinteles virtuvei kur laikau valiklius visokius,tik atidaro gauna per pirstus,tai zino,kad negalima,bet vistiek nori atidaryti

27. Mar 2013, 00:46

Sveikutes,as nemaciau kaip jis reke nes buvau darbe tada,nu sake beprotiskai reke☹as kita diena ji vedziau I perisimus tai verkiau kartu SU juom,bet db jau namie risames gyja jau rankyte musu SU lyg kiek iena diena vis grazesne😀

26. Mar 2013, 14:26

sveikos mamytes, uzjauciu adamuka, vargsiukas ☹ o mamytes as vis galvoju taiga kazkuri mamyte is musu iskart po gimdymo pastojo ir nedare isvalymo kazin kaip jai sekasi? jau turejo pagal mane gimti antras leliukas 😀

20. Mar 2013, 23:31

Sveikutes mamytes ,kaip sekasi jums?mums tai blogai atsitiko nelaime☹Mano mazylis vakar uzsipyle karsta kava,nudegem rankyte lb smarkiai,odite nusilupo,skausmas neapsakomas,mamytes saugokite vaikucius kad taip nearsitiktu,Mes irgi lb sagojom ,o vat tokia nelaime mus istiko☹

1 2 3 4 5 6 7 ... 15