2011 vasario mėn. mamos

05. Sep, 01:16

Sweikos,gal yra jau busimu mamyciu kurios turi gimdyti vasari?:)Butu labai smagu pabendrauti:)

31. Jan 2011, 09:05

Tai kad as ir taip kiekviena diena kieliuosi 7 ryto o per diena miegot neeinu,nezinau kas cia buvo,bet jau siandien miegojau gerai😀 Klausykit mamytes gal jums irgi taip yra,pradejo labai nezet pilvuka ir niekas nepadeda.

30. Jan 2011, 19:11

mamytes patarciau daugiau ilsetis : ))

30. Jan 2011, 14:49

Lafe gal nakti neuzmiegi, nes per diena energijos mazai isnaudoji? man kazkiek naktu anksciau taip buvo, tai as pora rytu uzsistatydavau anksti zadintuva ir diena jokio pogulio neidavau, tai vakare jau noredavau miegiuko 😀.

30. Jan 2011, 09:14

As jau klausiau del tu skausmeliu pasake kad reikia pakentet☹ Siandien nakty vel iki 3val nemiegojau,kas per nesamone prasidejo☹

29. Jan 2011, 23:52

sekmes Jum mamytes, kurios gimdys vasari 😀 as pries metus gimdziau 😉 mum greit metukai 😉

29. Jan 2011, 19:41

Merginos, kurioms skauda klubus, pasitarkit su savo gydytojais, nes man ir skaudejo, tai mano gydytoja padidino kalcio doze ir tikrai skausmai sumazejo.

29. Jan 2011, 19:37

Ačiū visoms už sveikinimus. Mes gimėm 36 savaičių.Jau ir jums nebedaug liko laukti savo džiaugsmelių, jausmas nerealus nors jau ir antras vaikelis, bet negaliu atsidžiaugti savo mažiuku 😀

29. Jan 2011, 18:37

Gerdusiux klubai man jau seniai skauda,o siandien nakty pilvo apacia skaudejo ir as cia pastebejau kad ta pilvuko apacia man skauda kiekviena nakty tik kad kartais maziau kartais labiau kaip va siandien

29. Jan 2011, 16:52

lafe,man lygiai taip pat,nakti vos ne apsiverkiau is skausmo....Klubai skiriasi ir skausmai ziaurus ☹

29. Jan 2011, 09:30

Merginos siandien nakti buvo kosmaras,nuo dvyliktos nakties iki keturiu ryto pragulejau negaledama uzmikt☹ bet is kitos puses tiek prisisvajojau apie savo mazaji meskiuka😀

28. Jan 2011, 20:22

Sveikutes, uzuojauta Jums mergaites jei istikrruju taip sunku, nors man dvi savaites iki gydytojos nustatyto termino, bet nesijauciu taip sunkiai, savaime suprantama, kad sunkiau atsikelti is lovos, sunku kojines ar batus apsimaut, kirksnyse isimete skausmas, bet siaip tai puse velnio, na nakti nelabai puikiai miegasi, bet cia kaip pratybos, kada mazoji jau bus salia 😀...laikykites tiek jau cia tu kanciu beliko😀

28. Jan 2011, 15:26

Man sunku jau viskas,net i svecius vaziuot sunku😃 as jau laukiu nesulaukiu kada gi tas mano sunelis nuspres gimt gal palengves😀

28. Jan 2011, 14:19

sweikutes visos 😀Na as galiu pasakyti kad turbut jau nei viena gimdysianti vasari nesijaucia gerai...Man naktys isvis bemieges,skauda sonkaulius,skrandi,istine pirstai ir klubai skiriasi,tai kosmaras kazkoks,net atrodo apsiverkti galima 😃 Na man sunku tik batus apsideti,kolkas su apsirengimu bedeliu neturiu 😃 Is lovos nebent atsikelti problemele,tai be savojo pagalbos niekaip to nepadarau 😃

28. Jan 2011, 11:58

Ligoninei gulejau del pakilusio spaudimo, bet dabar kiek matuoju namie, tai jis man vis pakiles, turbut vel teks gultis ☹ apsirengt ir man labai sunku, jau vien po duso pavargstu kaip po puses dienos darbu... as jau nieko pries ir anksciau gimdyt 😃

28. Jan 2011, 08:34

Oj merginos nesakykit kokios sitos paskutines savaites sunkios☹ net pavargstu kol pagaminu pietus☹ o koks issukis pasidare apsirengt☹ Kosmaras kazkoks☹ Smeige o del ko tu gulejai ligoninei???

27. Jan 2011, 20:28

man 37savaiteles, bet dar pilvukas pagal manes nenusileides ☹
kitom jau kiek girdejau nusileides vaikelis pasiruoses gimdimui😀)
o man sitos savaites irgi ziaurei sunkes, sunku isimiegoti,susilenkti ir visa kita:/

27. Jan 2011, 19:30

Sveikutes, na man ir jau i pabaiga, pats visas nestumas visai nesunkus buvo, nu bet paskutinis menuo kazkoks kosmaras... ir ligoninej spejau pagulet ir kazka daryt jau laaabai sunku, jau laukiu nesulaukiu kada gimdymas ateis 😀 Kaip jus laikotes? O kada tas pilvas turi nusileisti, ar gal cia kiekvienai skirtingai?

27. Jan 2011, 15:31

nu jo as irgi nezinau ko tiketis.. ;// ir nezinau kaip tam nusiteikti bet jauciu per tuos skausmus kazin kas ka ar pakeis 😃D

27. Jan 2011, 15:30

As is Vilniaus😀 jo as irgi jau noreciau greiciau pagimdyt😀 nors acio proceso ziauriai bijau.

26. Jan 2011, 17:47

as tai pat jaucuosi sunkei siom paskutinem savaitelem,esu is Londono o pati?😀
nu ne mano pilvukas dar nenusileides.. o galetu greiciau viskas vykti nebegaliu sulaukti savo mazylio😀

26. Jan 2011, 17:11

Jo seis metais kazkaip berniuku pagausejimas😀 Na seip per visa nestuma as jauciausi gerai,be si paskutini menesi man jau sunku,esu pavargusi,sunkiai sekasi miegot,kieltis,eit ier daryt kokius nors darbus. O kaip jautesi tu???😀 is kokio tu miesto??? mano pilvukas lyg ir nusileides bet as nelabai pastebiu skirtuma. O kaip tau???😀

26. Jan 2011, 15:28

sveikute Lafe kaip tiu jautiesi ?😀 ar pilvas jau nusileido?
kiek zinau turesiu berniuka😀 visi cia suo laiko turi berniukus😀))

26. Jan 2011, 15:08

Sveika Braskytiaaa prie musu prisijungus😀 Mums jau irgi 37 savaites😀 ir cia irgi mano pirmagimis,turesiu suneli😀 o tu zinai ka nesiojo???😀

25. Jan 2011, 18:15

labas mamytes,esu nestuke laukuosi pirmagimio mums jau 37savaiteles su keliom dienom😀
noreciau labai prie jusu prisijungti ir dalintis savo mintimis😀

24. Jan 2011, 20:46

Sveikos nestukes kaip jauciates???😀

24. Jan 2011, 14:07

sweikinimai Zivkai 😃 o pirmasis tavo vaikelis cia?Ir keliu savaiciu pagimdei?😉

22. Jan 2011, 16:45

Mielas Klaipėdos nėštukes kviečiu į paskaitą „Naujagimio maitinimas“. Antradienį, sausio 25 d., 17:30 val. Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biure, Taikos pr. 76. Paskaita nemokamai ( ir Jums, ir man). Iki pasimatymo 😀 Pagarbiai, Kazimieras Vitkauskas, vaikų gydytojas, žindymo konsultantas, knygos „Nepakeičiamas kaip motinos meilė“ autorius.

22. Jan 2011, 08:51

Sveika prisijungus prie musu Ledziukas😀 kelintoi tu jau savaitelei???😀

21. Jan 2011, 20:04

Sveikos merginos ar galeciau prisijungti prie jusu temos?

19. Jan 2011, 21:48

As taip pat Zivka prisidedu prie sveikinimu 😀 aukit sveiki 😀...

1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 21