2011 rugsėjinukai

15. Feb, 08:33

Sveikos mamytės, gal atsiras norinčių pabendraut, pasidalint nėštumo džiaugsmeliais ir vargeliais:)

30. Mar 2011, 21:10

as ir lb tikiuosi, kad keliu savaiciu begyje lelius pasisveikins su manimi ir pabaksnos 😀, taip laukiu 😀 tos dienos

30. Mar 2011, 21:09

daug kas priklauso nuo jo padeties gimdoje,del to gali dar nejausti,manau neuzilgo pajausi😀

30. Mar 2011, 21:07

mm.. bulves 😀 gardu 😀, pasiilgau iskylu i gamta, mes tokie turistaujantis, idomu kaip su isvykomis i gamta bus si pavasari ir vasara..

30. Mar 2011, 21:07

as bijau kad man paskutinius menesius kaip prades augt svoris tai nezinosiu kur detis 😀

30. Mar 2011, 21:06

kazkaip pradedu nerimauti... o gal dar net neverta... jus dziaugiates savo judesiukais leliu.. o mano pilvuke dar tylu (o pilvukas jau ir matomas).. nors sake del smulkaus sudejimo tureciau ankciau pajausti, bet nejauciu... tikiuosi dar po poros savaiteliu kudikis pasibels 😀

30. Mar 2011, 21:05

su saldumynais ir as atsargiai, gine minejo, kad galima g.diab.isitaisyti, tai sake saldumynai tik svenciu progomis 😀... gavau priminima pasisverti, tai uzsiauginau 3 kg 😀, man kazkaip iki 10 sav svoris neaugo, db po trupuciuka jau pradeda augti...

30. Mar 2011, 20:59

linuuute as priaugau 1kg kolkas,man jau 16 savaiciu

30. Mar 2011, 20:59

Labutis mes popietu lauke grebemes teritorijas taip smagiai vaikams bulviu prikepem ant lauzo grazu buvo ziureti velniukus,na ievute dar kosulys likes bet jau netoks smarkus.O as permenesi 3kg.priaugau

30. Mar 2011, 20:58

labas vakaras 😀 man sendien jau 16 savaite,jauciuosi gerai,jau jauciu savo mazyli,jis burbuliuoja per piet visada kai pradedu pietauti 😀jau ir pilvukas matyt,dzinsu sagute jau verzt pradeda 😃

30. Mar 2011, 20:37

Na mes kaip ir is aukstesniu esam😀 Jei 75 tai iki puses metu tilps laisvai,o toliau jau klausimas.. Na as manau,kad ir taip lopsyje max iki 8men,nes juk kai jau sedi,viskuo domisi,tai ir gulet nlb nores,na as taip svarstau😀 As tai siaip saves visai neriboju,bet del saldumynu..geriau jei galiu nevalgau😀,kad poto diabeto gestacinio neisivaryti.. Kiek priaugau tiesa sakant nezinau ,nes dar nesisveriau😀 o tu?

30. Mar 2011, 20:31

sveikos mamytes. na stai as siandien apsilankiau naujoj ligoninej. sugalvojau ja pakeisti 😀 bet neka geresne 😃 na vistiek i privacia vaiksciosiu tik gimdyt teks ligoninej 😀 kaip jus laikotes? kaip dienele? arniuks ar jau visai pasveikai? as linute nuo nestumo pradzios priaugau jau pusantro kilogramo 😀 per paskutine savaite 1 kilograma sugebejau 😃 nes namie sedziu nieko neveikiu tai ir svoris auga gerai 😀

30. Mar 2011, 19:36

norejau paklausti kiek jau svorio priaugote iki sio laiko ?

30. Mar 2011, 19:33

nes visgi dar apie tuos vezimus 😃 cia svaigstu... , nes 3 in 1 lopsiukai 75 cm.. tai galvoju iki kurio menesio tilptu lelius (bet velgi tai individualu, kaip vaikas auga)... na siandiena ziuriu netik mane traukia saldunynai viena 😀 va leidau sau keleta saukstu ledu vaisiniu suvalgyti 😀, tai net akyse prasviesejo 😃 ir keleta vafliuku sugrausti 😃 db jau rami 😀

30. Mar 2011, 18:46

tai jau tikrai linute,mes jau irgi pavasario nuotaikom gyvenam😀 as tai puikiai jauciuosi,sendien labai norisi saldumynu😀,bet stengiuos ju nevalgyti,o vaisiais pakeisti.. Zinok sveremes ir matavomes paskutini karta 7men,tai buvo 72cm,o dabar eisim tik kita sav,nes gyd sake,jei viskas gerai,tai nera reikalo kas men eiti ir ateiti tik 10-11men

30. Mar 2011, 18:31

sveikos paneles. oi kaip smagu, kad lauke taip ilgai sviesu, net nuotaika kitokia, o saulyte .. isvis fantastika 😀 na kaip jauciasi busimos ir esamos mamytes ? kaip leidziate laika? jolie norejau paklausti tavo mergytei 10 men, o koks jos ugis jau 😀 ?

30. Mar 2011, 12:44

Labas rytas,ajajaj kokios pleputes,tiek pripasakojot,temele atsigavus👍 😀 Na as nezinodama,kad medum geriau nepiktnaudziaut pirmo nestumo metu kasdien ji naudojau,nes arbata geriu tik su medum,kai pasakiau ginei kazkaip nestumo pabaigoj tai ji apakus buvo,bet pasake,jei jau tiek gerei ,tai ir toliau gerk,o Meta nealergiska,dabar tai kai jau zinau,tai atsisakiau kasdien ji vartot...

29. Mar 2011, 22:41

buvo jau nurimus ir vel juda 😀 bus peledziukas kaip ir as 😀

29. Mar 2011, 21:58

O kaip gi tokio amziaus jau jie girdi net kas aplinkui mus yra

29. Mar 2011, 21:54

mano lelytei turbut kompas nepatinka tai baksnoja kad patraukciau. 😃 kartais atrodo kad kas iznybtu is vidaus 😀 ir juokinga ir labai gera justi tuos judesiukus

29. Mar 2011, 21:52

ir tu greit pajusi... as dabar va jau paskutini pusvalandi dziaugiuosi judesiukais. vis nenurimsta ir vis stipriau jauciu kaip baksnoja 😀

29. Mar 2011, 21:51

Tai dziaugemes kagi pirma mergyte na bet manau reikia ir berniuko kaip dabar viena mergyte be vyruko.Mano tai jau senokai jutau judesius bet buvo aprime o dabar vel juda lyg kazka krapstytu ten as juokiausi gal namucius tvarkosi nenori apsivertes gyventi

29. Mar 2011, 21:42

oi ievute kaip pavydziu baltu tau pavydu 😉, kad jau tavo mazylis atkreipia i save demesi 😀

29. Mar 2011, 21:41

man echo negreitai... tai teks dar bendrauti kaip iki siol su nesizniuku 😉

29. Mar 2011, 21:39

man arniuks dare echo ir labai nuodugniai apziurinejo 😀 ir jau pasake kas bus, nors sake nera visai tikras nes kudikelis slaunis suglaudes kojutem maskatuoja 😀 bet ir mano nuojauta sako kad mergyte bus. ziuresim kai gims ar as ir gyd neklystam 😀 o dabar jau vakarui atejus mano lelyte duodasi po pilveli 😀 jauciu kaip pastuksena karts nuo karto 😀

29. Mar 2011, 21:36

na nemanau, kad vaikas gali buti alergiskas medui... galbut per didelis kiekis angliavandeniu gali paskatinti gimus jam buti alergisku, tai netik nuo medaus... nuo , bet kuriu kitu saldziu skanumynu... mano gine sake, kad saldumynais pasilepinti tik progomis, nes mano pvz draugei 6 men nestumo uzdraude valgyti saldumynus, nes nemapenu ,bet lyg buvo per didelis cukraus kiekis kraujye, kuris gali tureti itakos vaiko alergijoms ....

29. Mar 2011, 21:34

Ketvirtadieni pas daktara gal jau duos echo pasidaryti kad suzinociau ka po sirdele turiu.O tau nedare dar echo ievute

29. Mar 2011, 21:25

tikrai arniuks pasigedom 😀 del medaus nezinau bet va as labai daug pieno geriu tai pas gyd pasikonsultavau ar nieko nepakenks... sake kad gali ugert kiek noriu. nepakenks...

29. Mar 2011, 21:20

Merginos skaiciau apie piena ir medu nuo persalimu tai va man gydytoja uzdraude uztai kad nepakenktu vaikeliui nes mes nezinom o gal jis alergiskas medui

29. Mar 2011, 21:05

pasigedom arniuks taves😉... ievute gali pilvo apacia patempti ir del besitempianciu raisciu..

29. Mar 2011, 20:59

O aš galvojau kad nepasigedot manes