2011 rugsėjinukai

15. Feb, 08:33

Sveikos mamytės, gal atsiras norinčių pabendraut, pasidalint nėštumo džiaugsmeliais ir vargeliais:)

05. Apr 2011, 10:55

Sveikos, mamytes 😉, maniau tik , kad viena as cia dingusi. 😀. bet ziuriu tylu ir jusu fronte.. mane tai i kampa jau darbai spaudzia ir ant nosies ginimas, tai darbo rasymas atima daug laiko... na, bet menesis kitas ir bus ramu 😀 kita savaite pas gine 😀, tai gal ir maziuko lyti zinosiu 😉 nors kazkodel daugeli vardu pririnke berniukisku 😃.. na del prietaru tai mes su vyru esam tikintis zmones, taciau prietaru nelabai laikomes... na yra mociuciu prietarai ir kiti pasakymai , kurie moksliskai irodyti tai dar ju paisau, o kitu.. kad plauku nekirpti.. nera irodyta, kad turi tiesiogini rysi su plauku kirpimu ir vaikucio vystymasis... taciau kiekvienas zmogus, pora, pasirenka tiketi ar ne tais prietarais 😀..

05. Apr 2011, 10:20

sveikutes 😀 as tai visa laika pradingstu 😀 retai randu laiko prie kompo prisokt, ir siaip stenguos ne daug sedet 😀 as tai kai kuriais tikiu 😀 pvz kad negalima nestumo metu plauku kirpti, ir drabuzeliu sakiau nepirksiu iki 7 menesiu 😀 o kaip tu ievut?

04. Apr 2011, 23:07

sveikos mamytes. na kaip tylu cia pas mus. kur visos prapuolusios, kuo taip uzsiemusios? as va noriu labai pasmalsauti 😀 ka jus manot apie prietarus nestumo metu? ar tikit? kuo tikit ir kodel? ar tikit kad negalima drabuzeliu pirkti iki 6 menesiu nes tai blogas zenklas?

03. Apr 2011, 16:03

VEZIMELIAI TUTIS TRIO COMFORT 550LT
TRIO COMFORT kreiptis aarnolda@gmail.com arba tel 862954941

Komfortiškas lengvas vežimėlis su keičiama viršutine dalimi. Ant tos pačios važiuoklės galima uždėti lopšį naujagimiui, automobilinę kėdutę arba sportinę dalį. Vežimėlio konstrukcija palengvinta, o tai ypač patogu gyvenantiems daugiabučiuose namuose ar jei vežimėlį dažnai tenka nešioti laiptais. Elegantiškas dizainas, puikus kainos ir kokybės santykis.Pripuciami ratai Pagamintas 2010-0🤓10

Kuo dar ypatingas TRIO COMFORT?

Komplektacijoje yra:

* erdvus lopšys naujagimiui;
* automobilinė kėdutė (vaikui iki 11 kg);
* sportinis vežimėlis (nuo 6 mėn. iki 3 m.).

Visas dalis lengva nuimti ir uždėti, konstrukcijos paprastos, patikimos ir ilgaamžės. Važiuoklė lengva ir tvirta, minkšta amortizacija, priekiniai ratukai sukiojasi 90 laipsnių kampu. Važiuoklės konstrukcija palengvinta: svoris su ratais – tik 8,7 kg. Reguliuojama rankenos aukščio padėtis.

Erdvus kūdikio lopšys, patogu nešti nuėmus, turi linges, kurios leidžia supti jį nuėmus. Būdelė pakeliama ir nuleidžiama labai tyliai, kad nepažadintų miegančio mažylio. Natūralaus audinio įklotėlis pagamintas iš specialios naujagimiams skirtos medžiagos, audžiamos su tam tikru būdu išdėstytais grioveliais, didinančiais oro pralaidumą, todėl saugančiais vaikutį nuo prakaitavimo ir iššutimo.

Automobilinė kėdutė gali būti dedama ant važiuoklės, turi būdelę nuo saulės, kojyčių uždangaliuką bei natūralaus audinio apklotėlį. Yra supimo funkcija.

Sportinė vežimėlio dalis lengvai sulankstoma, yra galimybė keisti rankenos padėtį, kad matytumėte vaikutį iš priekio arba iš nugaros. Penkiataškė saugos diržų sistema, natūralaus audinio paklotėlis.

Vežimėlio viduje visi audiniai, su kuriais gali liestis vaikutis, yra tik iš natūralaus specialaus audimo pluošto, čiužiniukų užpildas lengvai praleidžia orą, tinka ir jautriems vaikams. Viskas nuimama ir lengvai skalbiama. Viršutinė vežimėlio danga nepraleidžia drėgmės, lengvai valoma.

Į komplektą įeina ir naudingi bei praktiški priedai: didelis pirkinių krepšys bei rankinė vaikučio daiktams susidėti. Rankinėje įtaisytas termosiukas vaiko maisteliui.

02. Apr 2011, 21:46

na taip... bandysiu ikalbinet musu teveli nes jis tai nemegsta fotografuotis 😀 as vis stipriau ir stipriau jauciu judesiukus. ir zinot, kartais tie judesiukai ne tokie jau ir malonus 😃 kartais atrodo, kad kudikelis ten sau isejima kasasi 😃

02. Apr 2011, 21:37

na ir nieko, si karta viena, pati pradzia, viskas lb idomu 😀, veliau kai pilvelis jau paaugs kartu nueisite 😀.. as tai ir laukiu, taip noriu namucius pasipuosti 😀 nuotraukomis

02. Apr 2011, 21:04

jo jo... dabar labai daug mamyciu apsilanko pas fotografus. as tiek prisiziurejau ir pati uzsimaniau 😀 zadejau veliau, kai jau pilvelis tikrai didokas bus ir teveli norejau prikalbint kartu nusifotografuoti 😀 bet kad labai jau kantrybes as neturiu 😀

02. Apr 2011, 21:00

na tai labai grazu 😀, maciau daug mamyciu fiksuoja savo pilveli kas pora menesiu, o paskiau fotografai padaro kaip juosta nuo iki 😉, grazu ziureti 😉, aisku reikia iamzinti savo auganti pilveli.. as kolkas iamzinau tik buitiskai, namu aplinkoje, bet kokia 25 sav manau isiamzinsiu ir pas fotografa 😀

02. Apr 2011, 20:49

sveikos mamytes 😀 o as siandien pas fotografe apsilankiau 😀 niu tiesiog buvau labai nekantri, norejau iamzinti savo pilvuka 😀 daznokai reikejo ji ispusti, kad buciau labiau panasi i nestuke 😃 turiu prisipazinti man labai patiko 😀

02. Apr 2011, 19:50

na va, siandiena nardem po parduotuves, buitiniu prekiu ir t.t, neaplenkem ir vaiku parduotuves 😀, jetus kiek graziu dalykeliu yra, tai beveik valandziuke uztrukom apziurinedama 😉, taciau kele ne varga, o malonuma.. kolkas nieko nepirkome, tik susipazinome su asortimentu.. taip pat atnaujinau savo garderoba 😃 pora sukneliu 😃 isigyjau, kaip vyras sako, viena bus pas mociutes keliauti i darba, kita pas drauges 😃... na kaip jus diena praleidote , ka veikete ?

02. Apr 2011, 14:57

manasis pilvukas ryte vibravo,burbuliavo ko tik nedare,o dabar jau aprimo 😀 pavalgem tai nusiramino 😀

02. Apr 2011, 14:56

mes taip pat neturejom daug laiko pasiruosti tam,vos kelis menesius,bet kazkaip viska gana greit susiradom,bet vistiek neramu 😀

02. Apr 2011, 14:10

Sveikutes😀 Oi spanguolytia ,kaip smagu,net as uzsimaniau😃 oras tai bjaurus koks,ir nepasakyciau,kad taip silta kaip zadejo.. Neisivaizduoju,kaip per toki trumpa laika suorganizuociau vestuves,jei iki vaiko gimtadienio liko menuo su truouciu,o man jau panika,kad nieko nespesiu😃.. Kaip jusu pilvukai laikosi,maniskis tai kutena mnae visa diena😀

02. Apr 2011, 12:42

sveikinu spanguolyte 😀 atsimenu, kaip as kvaisau pries vestuves 😃 tiesiog stogas ciuoze 😀 o mes dar su vyru taip impulsiviai nusprendem susituokti, tai pasiruosimams turejom 2 menesius 😃 bet kai atejo vestuviu diena buvo labai ramu, nes zinojau kad tikrai to noriu, o visa kita tapo nebesvarbu 😉

02. Apr 2011, 08:34

Laba ryta, na spanguolyte , sveikinu su artejancia svente 😉

01. Apr 2011, 23:01

labanakt 😉

01. Apr 2011, 22:45

Geros nakties visoms

01. Apr 2011, 22:39

Kazkaip pas mane ysukis"ateis ir pas mane svente"visada taip nusiteikiu,oj kiek gyvenime kentejus tai cia dar nulis palyginus

01. Apr 2011, 22:36

☹ niu nesmagu. gerai kad turi ka pasikviesti kad pagelbetu. jei man reiketu tai ... nieko cia neturiu. ilsekis. sveik. viskas bus gerai 😉 😀

01. Apr 2011, 22:29

Nu visa diena lovoje pragulejau,nes tempe pilvo apacia mama pasikvieciau pas save kad su vaikais pabutu valgyti padarytu

01. Apr 2011, 21:53

pas mus arniuks ir niuri diena, vejas siaubingas, net nesinori is namu niekur eiti .tai visa diena sildausi namie. ka tu arniuks? kaip jautiesi?

01. Apr 2011, 21:51

sveikinu is karto spanguolytia 😉 (f)

01. Apr 2011, 21:19

Ka siaip veiket per tokia niure dienele

01. Apr 2011, 21:18

Sveikinimai didziausi

01. Apr 2011, 21:15

sveikos 😀 maciau snekat apie vestuves,manosios balandzio 30diena bus,kuo toliau tuo labiau pergyvenu,daug rupesciu labai,bet turiu gerus draugus ir tevus kurie labai rupinasi mano vestuvem ir stengiasi kad man nieko nereiketu daryti 😀

01. Apr 2011, 14:28

o del autokedutes tai uzsimine, kad geriau pirkti nauja, nes nezinai ar deveta buvo patekusi i auto ivyki, jei buvo, ji nebetinkama naudoti... tai musu draugu mergyte jau isaugdineja maxi cosi kedute tai sakiau reikes i ja pretenduoti 😉..

01. Apr 2011, 14:03

O kaip gerai,kad del keduciu parasei,turesiu omeny😀

01. Apr 2011, 13:29

reikes pasiskaityti kituose forumuose 😀 , mazylio ratai man atrase, kad nezino 😀 del lopsio, bet speju kiti platesni lopsiai tai gali remas per siauras buti.. reikes dar pasidometi.. o kedutes tai atrase, kad tinka Maxi-Cosi, Bilelli, BBConfort...

01. Apr 2011, 13:26

mes sau ir svente kelem, darem viena diena, su daug linksmybiu ir geru draugu buryje, o mums santuoka grazi tradicija, nors svente turejo mazai tradiciniu intarpu 😀. Bet velgi tai kiekvieno sprendimas, as manau , kad seima galima buti netik ja iteisinus, bet mes norejome susituokti, tai ir padareme 😀... aha jolie as su dvejomis pavardemis 😀, mano pavarde gan reta, ir graziai skamba su vardu, ir antra graziai susiderino 😀

01. Apr 2011, 13:16

Labas mamukai😀 Jei dar tesiant tema del vestuviu,tai mes galim ir be tu stampu😀,bet norim sventes sau,prisiminimo grazaus😀 beto visokie teisiniai dalykai daug lengviau sprendziami,kai santuokoje... Bet va pavarde mano bus dviguba,kazkodel kaip pagalvoju labai liudna butu su ja atsisveikinti😀 ... Pas mus namie tik nimfa😀 Linute,zinok sito as nepasakysiu,nes nesidomejau tuo,bet kiek girdejusi is kito forumo,tai tais klausimais gali pakonsultuoti "mazylio ratai",arba SM yra atskira tema butent apie x landerius,tai ten gal mamos kurios nors irgi zinotu😉 O ideja tavo nebloga,kad tik lopsiuka pirkti naudota👍