2011 rugsėjinukai

15. Feb, 08:33

Sveikos mamytės, gal atsiras norinčių pabendraut, pasidalint nėštumo džiaugsmeliais ir vargeliais:)

20. Apr 2011, 07:52

Sveikutes merginos na mes jau namukuose su dukryte vakar velai gryzom is kauno esam pakolkas sveikos,mana lelka gerai laikosi.Linute pasveik greiciau

19. Apr 2011, 21:18

sveika linute. niu matau ir as kad mamytes kazkur prapuolusios.... tikiuosi tu greitai pasveiksi. idomu kaip arniuks sekasi. kaip jos mergaitei. na mano sitas pirmas nestumas, tai kiek daro echo paprastai, nezinau nes kiekvienas gyd skirtingai, o airijoj is viso labai mazai daro. na man tai jau nemazai dare, nes visokiu problemeliu pas mane

19. Apr 2011, 16:26

Labukas, kuom uzsiemusios , kad nesimato forume ? as tai dar vis negaluoju, sian buvau pas gydytoja, tai tik paklause, israse lasiuku pagerti ir tiek, guleti, guleti ir guleti, gerti arbatas ir t.t.. sloga dar cia men kankina.. gerkle tai jau kaip ir praejo.. tfu tfu, kad temp nera... mamytes norejau paklausti kiek jums su pirmais nestumais dare echo ir kiek db per si nestuma?

17. Apr 2011, 12:06

Sveikos mamytes, mano savaitgalis prastas... lova, lova, lova... naturaliomis priemonemis sveikimo procesas lb letas.. bet tikiuosi greitai gerkle praeis... na, o ka jus veikinejate ? 😀 oras tai atrodo fantastiskas , nors sedziu uzsitraukusi uzuolaidas, kad saules spinduliukai nenervuotu, kad grazi diena, o as lovoje...

16. Apr 2011, 20:00

Laba nu ievute pakolkas gerai tik vaistukus reikia leisti tai mes per kateteri leidziames,as jums pavydziu kad leliukai taip duodas mana tai jau tokiu letu judesiu

16. Apr 2011, 13:31

sveikos mamytes. mes va su teveliu seniai matemes tai dabar dar kolkas vienas kito nepaleidziam is akiracio 😀 tai ir laiko prie kompiuterio prisesti nelabai yra. mano lelyte labai jau spardosi ir apsiramina tik tada, kai tevelis pilveli pradeda glostyti 😀 o siaip tai labai punktualiai mane kas ryta zadina 6 valanda. pabaksnoja ir eina ilsetis, o as niekaip nebegaliu uzmigti 😀 tai vaikstau visa diena kaip zombis 😀 gerai kad dar kolkas i darba neinu. taip, linute, as zinau, kad laukiuosi mergytes... nors gyd neuzgarantavo, bet as nuo pat pradziu taip jauciau, tai man to ir kolkas uztenka 😀 nors sia nakti kaip tik sapnavau, kad buvau pas gyd ir pasake, kad visgi bus berniukas 😃 na ka gi tada auginsiu berniuka 😀 svarbu kad tik sveikas kudikelis butu 😀 kip leidziate savo savaitgali? pas mus sis savaitgalis ne koks... nera silta o ir namie sildymas pasibaige 😀 tai vaikstom apsimuturiave 😃 teks laukt iki pirmadienio kol mum kerosino atves. linute, sveik greiciau. arniuks, kaip tavo mergyte laikosi?

16. Apr 2011, 09:31

Laba ryta 😀, mamytes, as tai vakar visa diena leidau vilniuje, buvau pas gine, maziukas auga, tetukui "spyga" parode 😃, o taip tai sedi, kojytes sulenkes ir nebuvo suinteresuotas kas tam pilvelyje gyvena pasordoyti😀.. o taip tai jau vaikelis taip spyria, kad jauciu netik as , bet sita malonuma pajaucia ir tetukas, vakar pakumsciavo, tai tetukui buvo laimes , kad vaikelis ir su juo pabendravo 😀... aciu jolie uz info, pasidariau per kelis pusl didziausia sarasa ka isejus i dekreta reikes supirkti, o i dekreta mane issius birzelio 27d. 😀 tai prasides atostogos kuriu realiai neturejau 3 metus tokiu ilgu 😃 kaip visus metus ir pirkimu metas 😀... o siaip siandiena atsikeliau su perstincia gerkle ir skaudancia galva... tai siandiena diena nusimato su dideliu kiekiu arbatos ir gulejimu lovoje ☹ ☹

16. Apr 2011, 08:56

Labukas kur taip visos dingusios

15. Apr 2011, 09:14

Labas rytas😀 Ievute,tai gerai ,kad nieko rimto nenutiko ir pilvukui ner pavojaus didelio😀 Linute,as tai pradejau nuo visokiu smulkmenu,higienos priemoniu ,drabuziuku,buteliuku, ir t.t.o stambiausius pirkinius pasilikau pabaigai😀 I ligonine vaikeliui emiau 2 komplektukus drabuzeliu(maloniau kai savais aprengia,o jei prireiks daugiau, vyras atves),vilnones kojinytes,pirstinytes,kepuryte,ciulptuka (del viso pikto😀 ) ,sauskelniu,serveteliu,marliuku,pleduka.. Visa kita jau pasiemimui is ligonines rubelius,autokedute irgi atves vyras.. As maitinau neilgai labai,nepilnai menesi☹ Mano pilvukas laikosi puikiai,pakumsciuoja,pakvailioja 😀...

14. Apr 2011, 21:11

Labukas sveika sugryzus ievute,na mes ir jau namuose esam bet neilgai kita savaite i kauna vaziuosim vel iligonine tolimesniems tyrimams

14. Apr 2011, 13:54

Labukas , Ievute 😉, dziugu , kad sugrizai ir jau po truputi taisosi jusu savijauta... 😉 mes tai po trupuciuka, jau pasiekem nestumo viduriuka ;D dar tiek pat ir jau savo kleckuka myluosiu ant rankuciu 😉.. Ievute tai jau zinai ko laukiesi? 😉 manes tai ryt laukia vizitas pas gine, gal echo darys ir mazylis pasirodys 😀

Labukas , Ievute 😉, dziugu , kad sugrizai ir jau po truputi taisosi jusu savijauta... 😉 mes tai po trupuciuka, jau pasiekem nestumo viduriuka ;D dar tiek pat ir jau savo kleckuka myluosiu ant rankuciu 😉.. Ievute tai jau zinai ko laukiesi? 😉 manes tai ryt laukia vizitas pas gine, gal echo darys ir mazylis pasirodys 😀

14. Apr 2011, 10:43

sveikutes mamytes. as jau nuo vakar namuciuose. mano lelytei viskas gerai, tik mano inkstukai slubuoja, raiscius pilvo pasirodo dar pasitempiau.... tai dar 2 savaiteles ant patalo... bet nieko. greit pasveiksim. aciu visom uz linkejimus. kaip jus laikotes? kaip jusu pilvukai auga? mano lelyte labai jau judri 😀 net gyd sake, kad mazas velniukstis neimanoma pagauti 😃 kaip, arniuks, tu laikaisi? kaip tavo dukryte? tikiuosi jau pasveikot 😉 o mes su leyte labai laimingos, nes pagaliau musu tevelis su mumis 😀 😀 😀

14. Apr 2011, 10:02

Sveikos, mamytes.. 😉 kaip laikotes?

12. Apr 2011, 23:26

Sveikos būsimos Mamytės!
Esu psichologijos studijų programs IV kurso studentė ir man REIKALINGA JŪSŲ PAGALBA. Kadangi nėštumo metu gali kisti savijauta, įdomu kas gali būti su ja susiję?
Atlieku tyrimą, kuriame nagrinėju subjektyviai vertinamos sveikatos ir gaunamo socialinio palaikymo ryšius. Būčiau labai dėkinga jei skirtumėte kelias minutes ir užpildytumėte anoniminę anketą. Man SVARBI JŪSŲ NUOMONĖ!

Anketą galite rasti adresu: http://www.apklausa.lt/f/nesciuju-subjektyviai-vertinamos-sveikatos-ir-socialinio-palaikymo-sasajos-8d66f3a/answers/new.fullpage Iš anksto ačiū!

12. Apr 2011, 19:39

tai va... jau prasidejo su tais pirkiniais... vel akcija... ir keliauja pas mus siltas miegmaisiukas is eriuko vilnos,dvigubo sluoksnio, tinkantis iki 1,5 m, na kaip mums kita ziema pries akis tai manau bus pats tas 😃. , si karta mociute busima nesusilaike 😀..
na jolie tu man papasakok kaip nuo ko jus pradejote pirkinius ? ka pirkote i ligonine? iki kada , o gal dar maitini lelyte savo?

12. Apr 2011, 10:25

dziugu,kad jums jau gerai viskas, arniuks..to paties linkim ir ievutei,greiciau gryzti namo sveikai. Linute ,kaip faina😀cia jau ne siaip pirkinukas-vienas rimtesniu 😀

11. Apr 2011, 21:31

aciu jolie uz sveikinumus 😀 mes jau turime pirkini pirma - lovyte... 😃 , nesusilaikem, pataikem ant akcijos 😉

11. Apr 2011, 21:30

niu va, Ievute didziausi tau linkejimai, laikykites, gydykites ir laukiam sugristant ir prisijungiant vel!!!!

11. Apr 2011, 21:09

Sveikutes mums viskas gerai tik dar ligonineje,jatau sveikatytes ievutei,jolantux tu mums viska pranesinek kas kaip

11. Apr 2011, 20:33

oi kaip negerai,vargsele..☹

11. Apr 2011, 19:46

sveikos būsimos mamytės, ievutė ligoninėj, lelytei viskas gerai, tik pačiai ievutei vakar labai pradėjo skaudėti šonus, taigi išvažiavo į ligoninę, rodo infekciją, tik dar neaišku kokią, laukia visų tyrimų.

11. Apr 2011, 16:25

Sveikinimai su judesiukais,linute😀 sis savaitgalis buvo pasvestas baisiam tinginiavimui😃 nieko nenuveikem gero,bet ir nesinorejo,kai tokie orai..uztat gerai pailsejom😀 tiesa,norejom aplankyti kaciu paroda,bet kai paskaiciau ,kad zmoniu labai daug,tai apsigalvojom,nes visgi bacilos dar siaucia,tai nesinorejo rizikuot tokiose masese mazes sveikata.. o kur visos dingusios? Tiesa,labas visoms😃

11. Apr 2011, 08:50

dekui 😉..
Na sveikos 😀 kaip jusu savaitgalis praejo ? ka nuveikete? arniuks kaip tavo dukrytes sveikata?

09. Apr 2011, 22:13

linute mano judesiukai ir prasidejo nuo burbuliavimo 😀 tai sveikinu su pirmaisiais judeseliais 😉

09. Apr 2011, 21:59

taip Ievute, baltu tau pavydu pavydziu silto ir gero oro 😉, pas mus tai cia nesamone kazkokia, tikiuosi greito oro pasitaisymo 😀... na mamytes, siandiena mano pilvelyje pasijuto keistas jausmas 😃, lyg oro burbuliukai sproginetu.. 😀 tai nzn vis klausiu gal gal ?... tai mano mazojo patuksenimas... pajausk, as cia 😃, as tavyje 😃

09. Apr 2011, 19:43

kaip faina,pavydziu😀 na gal ir pas mus jau greit siluma nusistoves.. As jau sveika😀,tik su remeniu ,tai jauciu jau visa nestuma taip bus .. Mano mergina sendien baisiai pikta,dantukai kamuoja..

09. Apr 2011, 19:20

sveikutes mamytes. 😀 kokia siandien pas mus grazi dienele. o kaip silta!!! saulute nelabai lepina, bet jokio vejuko. sedziu kiemeli sau su sulciu stikline ir dziaugiuosi sestadieniu. dar kad kas pievute nupjautu is viso gerai butu 😀 kaip jusu savaitgalis? kaip tu arniuks laikaisi? kaip tavo dukrytes sveikatyte? gal jau namie? jolie, kaip tavo skrandelis? tikiuos nebestreikuoja 😀

09. Apr 2011, 14:51

Sveikutes 😀 kokia daili nuotraukyte ievute,puikiai atrodai👍 Isivaizduoju arniuks kaip jautiesi,kaip liudna ir apmaudu buna kai vaikas serga .. Sveikatytes jums🌷 Man tai nuo vakar kazkaip nelabai gera,kazka netaip suvalgiau,skrandis streikuoja ir remuo eda,bet siaip viskas gerai,isgeriu stikline pieno ir kuriam laikui nekyla rugstys.. Vakar vakare neziniukas siek tiek rimciau pabaksnojo pilvuka man,taip gera..😀